Refunds & Cancellations

Software Sarat jeung Refund

Pernyataan Sarat jeung Refund
Baheula kawijakan refund urang ieu misused jeung dieksploitasi ku nasabah anu dijieun alesan palsu pikeun refund tapi terus pikeun dipake jeung sofwér urang. Sabab ieu pausahaan urang ayeuna geus kawijakan refund loba stricter software ti hardware.

Kaayaan ditarima

Lamun software eta teu acan diaktipkeun (dirobah tina Nomer Serial ka Key Pendaftaran), kontak ngadukung refund ku ngaklik tombol kontak di luhur. Urang nawarkeun refunds full dina lisensina unopened jeung unactivated dina 30 poé pameseran. Sanggeus nu refunds moal dibikeun.

Lamun cacat hiji kapanggih jeung staf pangrojong téhnis urang teu bisa nyadiakeun fix atawa digawe-kira-kira dina 14 poé, hiji refund bisa ditawarkeun ku tim pangrojong téhnis kami anu saterusna baris ménta Anjeun pikeun ngirim surélék di .pdf atawa fax urang hiji deklarasi ditandatanganan bareng:

A salinan invoice Anjeun – dikirim ka anjeun ku surélék lamun dibeuli.
Hiji katerangan nu masalah Anjeun kapanggih na softwarena.
A pernyataan ditandatanganan nu geus uninstalled software jeung dipiceun ti server Anjeun.

Kaayaan Unaccepted

Urang umum teu refund atawa ukar dina kaayaan ieu:

Iraha wae sanggeus aktivasina lajeng instalasi ka server wéb
Ngan sabab robah pikiran anjeun sanggeus susunan
Refunds tina ladenan rojongan téhnis saukur sabab kungsi réngsé nepi needing pangrojong
Sakali proyék desain geus réngsé jeung disatujuan
Lamun loka Anjeun kungsi launches atawa Anjeun bisnis gagal

Punten dicatet mana wae requests pikeun refund kudu dilakukeun saméméh aktivasina. Upami anjeun parantos ngaktipkeun we hoyong ngingetan nu sawaktos Anjeun diaktipkeun, Anjeun ditarima watesan simkuring ngeunaan pameseran di Checkout nu nandeskeun di luhur.

Balanja

Penny Lelang Wizards bakal maké ladénan komérsial pikeun minuhan pemesanan kaasup operator oge dipikawanoh jeung couriers saperti UPS, FedX, DHL jeung TNT atawa AS jasa Pos, jeung Nomer nyukcruk bisa disadiakeun.

Loba item nu shipped sarua atawa poé bisnis saterusna sanggeus pameseran. Tanya wawakil penjualan Anjeun pikeun tanggal pengiriman barang estimasi. Catetan yen item bisa jadi adat dijieun atawa adat dicitak, jeung yén sababaraha tina item-item bisa jadi butuh nepi ka hiji nepi ka lima minggu ka dihasilkeun saméméh pengiriman barang.

Dina sagala pasualan numana eta ditangtukeun ku Software Penny Lelang Wizards nu sakabéh paket kudu balik ka mempermudah hiji bursa item nu anyar(s), Penny Lelang Wizards bakal nyewa carrier ka nyokot produk anu kudu ulang boxed dina kemasan aslina jeung dilabélan sasuai sahingga paket bakal balik ka puseur pengiriman barang urang.

Sadaya klaim keur barang ruksak dina pengiriman barang kudu dilakukeun dina tujuh (7) poe atawa kuitansi, jadi nu Wizards Penny Lelang bisa nyieun ngaku timely sorangan ka carrier pikeun reimbursement. Sadaya buleud asli jeung bahan kudu balik ka mempermudah bursa pikeun nyegah hiji fee Reboxing tina 50%.

Sarat ieu Pamakéan panawaran ka purchases dijieun tina http://www.pennyauctionwizards.com (Website nu), jadi eta kanggo software pennyauctionwizards sorangan, atawa naon baé ngeunaan ladenan nu patali. Penny Lelang Wizards Limited deui cadangan hak kana amend atawa ngamutahirkeun Sarat Pamakéan iraha wae, nganggo atanapi teu nganggo aya bewara.

1. Service Provision
Nu pennyauctionwizards Software disadiakeun ku Penny Lelang Wizards Limited, sarta anu dilisensikeun, teu dijual, dina watesan masalah di EULA. Penny Lelang Wizards Limited deui cadangan sadaya hak nu teu kaserat ka Anjeun jeung Penny Lelang Wizards Limited nahan nu kapamilikan Software nu kajaba sacara eksplisit sapuk disebutkeun (Klik di dieu lamun anjeun merlukeun software full kapamilikan / a>). Palanggan narima yén Penny Lelang Wizards sells software lelang Penny nu teu kaasup ladenan nu mana wae kustomisasi lian ti naon hususna paket. Contona, hijina paket nu ngawengku kustomisasi naon wae paket perusahaan nu ngawengku desain logo. Sakali logo geus dirarancang sarta disatujuan ku surélék atawa di nulis ku Penny fax Lelang Wizards geus réngsé hijina kustomisasi beredar. Taya customizations séjén bakal kaasup kajaba dikutip sareng nu mayar kanggo jeung kontrak desain ieu ditandatanganan jeung sapuk kana.

Pangmayaran pikeun customizations kudu dilakukeun upfront.

A template premium teu kaasup kustomisasi mana wae. Sakur parobahan atawa parobahan kode nu boga ladénan mayar.

Latihan téh kaasup kana pameseran paket Anjeun ku hiji kakait nu bakal disadiakeun ka anjeun sanggeus pameseran. Latihan kami lumangsung ku runtuyan video jeung ku tiket telepon atawa pangrojong surélék. Personal training sessions with a live support Representative may be purchased on an hourly rate.

Panyekel Lisensi teu diijinkeun ka "nginjem", "Nginjeumkeun" atawa "ngajual" lisensi ka pihak katilu nu mana wae nu iwal dina kasus Sarat jeung Transfer Lisensi salaku diwincik dina Ayat 6 dina pasatujuan ieu. Lisénsi nu kapanggih kudu dipake ku cara ieu bisa dicabut permanén, di kawijaksanaan dampal suku manager sacara.
Penny Lelang Wizards Limited deui cadangan hak kana ingkar layanan atawa bisnis di kawijaksanaan maranéhanana.

2. Ahir pasatujuan Lisensi Pamaké
Nu pasatujuan EULA téh kaasup kana paket pennyauctionwizards ngundeur. Ku cara masang, Niron, atawa lamun heunteu ngagunakeun pennyauctionwizards, Anjeun satuju pikeun kaiket ku watesan EULA.

3. Renewals & Pangmayaran
Pangmayaran nu ditarima liwat PayPal atawa kawat bank langsung. Diséwakeun (bulanan) lisensi otomatis renew nepi ka dibolaykeun. Pamayaran disababkeun dina ulang tanggal signup unggal bulan. Lamun mayar mah teu meunang aya dina 5 poé tanggal alatan, Penny Lelang Wizards Limited bakal ngeusi batre hiji fee kasep jeung lamun perlu, numpurkeun lisénsi nepi ka pamayaran full ditarima jeung cadangan hak kana numpurkeun mana wae jeung sagala ladenan patali kanggo akun di tanya. Pikeun reactivate aya $100 reinstall fee. Should we receive a chargeback or disputed payment, sadaya ladenan bakal dicabut nepi ka mana wae jumlah diperdebatkeun geus repaid, ditambah hiji fee ngolah $50.00 (USD) per chargeback ditanggung.

4. Pangiriman
Sadaya lisensi anu medar sacara instan kana resi jeung persetujuan pembayaran (sanggeus verifikasi) ngaliwatan bentuk Urutan website urang sarta sadia pikeun diundeur ti wewengkon akun anjeun. Setelan panarjamah urang & ladenan instalasi biasana nyokot antara 1 - 2 poe bisnis pikeun ngarengsekeun, tapi ieu mah teu dijamin waktu turnaround, jeung di puncak kali saperti Kaluaran anyar, maranéhanana baris mindeng butuh waktu nu lila.

5. Refunds:
Sakali Anjeun geus diundeur Produk ti pennyauctionwizards.com, atawa nu geus dibeuli Produk hiji sadia pikeun dijual individu, urang teu bisa nawarkeun refund hiji, nu Anjeun keur lumangsung tanggung jawab pamahaman kana cara nempatkeun Urutan Anjeun sareng pennyauctionwizards.com. Alesanana bisa kawijakan ieu ieu sabab urang nawarkeun Produk digital intangible irrevocable jeung kawas kitu, teu aya jalan Produk urang bisa balik. Sapertos kitu, sadaya waragad lisénsi nu non-refundable, kaasup sakabeh purchases pembaharuan, plugins, atawa lamun heunteu, mana Produk geus diundeur saméméhna, jeung pamayaran Anjeun keur pennyauctionwizards.com Produk nunjukkeun ditampa anjeun tina rezeki ieu.

6. Transfer Sarat jeung Lisensi
Urang ngidinan lisensi milik meuli langsung ti urang nu kudu ditransfer kudu nyadiakeun 30 poe geus lulus ti tanggal pameseran. Lisensi dicandak ngaliwatan reseller teu bisa dialihkeun. Méméh aya dijual atawa transfer, nu boga geus aya kudu kontak urang pariksa eligibility. Saterusna sakali siap dibikeun, urang bakal ngaluarkeun hiji invoice pikeun fee transfer lisénsi nu ayeuna $150.00 (USD), jeung sakali mayar kudu disadiakeun sareng ngaran, wincikan email jeung alamat nu boga anyar pikeun lisénsi nu aya dibikeun ka. Tambah-ons bisa dibikeun antara lisensi dina akun klien Anjeun sorangan tapi teu resold atawa dibikeun ka klien sejenna.

7. Asumsi tina Risk:
You expressly agree that the use of any and all Products distributed by pennyauctionwizards.com and available as part of the pennyauctionwizards.com collection and website is done so solely at Your own risk. Pennyauctionwizards.com is not held responsible for any form of marketing, pariwara, ngamekarkeun bisnis, tumuwuhna usaha, or any other form of business operations for your business. You are responsible for the success of your own business.

pennyauctionwizards.com teu ngajamin atawa ngajamin yén Produk dina pennyauctionwizards.com bebas ti hak cipta atawa masalah intelektual séjén.

8. Enforceability:
Nu invalidity atawa unenforceability nu mana wae penyediaan pasatujuan ieu Sarat Pamakéan moal mangaruhan validitas atawa enforceability nu mana wae rezeki séjén dina pasatujuan ieu Sarat Pamakéan. pennyauctionwizards.com deui cadangan katuhu pikeun ngarobah Sarat ieu Pamakéan iraha wae. pennyauctionwizards.com ogé cadangan hak kana nungtungan pasatujuan ieu Sarat Pamakéan tanpa aya bewara, upami, dina kawijaksanaan budi pennyauctionwizards.com sacara, Anjeun kalah ka sasuai jeung nu mana wae nu istilah dina pasatujuan ieu Sarat Pamakéan. Kana terminasi, Anjeun kudu ngancurkeun sakabeh eusi, bahan jeung Produk dicandak ti Loka ieu, salinan jeung dokuméntasi nu patali, nu tujuanana. Salaku tambahan, pennyauctionwizards.com deui cadangan hak kana nungtungan Website nu, pennyauctionwizards.com, tanpa aya bewara.

9. Yurisdiksi:
Pasatujuan Ieu, Validitas sarta pangaruh, bakal solely diinterpretasi, jeung diatur ku, hukum Amérika Sarikat Amérika. Any claims shall be brought solely in the Federal District Court of the United States of America and you expressly consent to the exclusive jurisdiction of the federal courts of the United States of America. Anjeun ijab kabul ka ladenan nu mana wae aya bewara atawa prosés required kana Anjeun ku surélék nu kadaptar atawa kurir sapeuting ka alamat henteu disadiakeun pikeun pennyauctionwizards.com jeung ngadaptar anjeun, salaku Anjeun meureun ngamutahirkeun ti jaman ka jaman, jeung bukti kiriman.

10. Waragad Hukum:
Anjeun satuju reimburse pennyauctionwizards.com pikeun waragad hukum anak, bea jeung disbursements lamun pennyauctionwizards.com nyaéta suksés di enforcing nu mana wae nu hak anak dina pasatujuan ieu kaasup, tanpa watesan, dina sambungan jeung aksi nu mana wae nu pikeun ngumpulkeun pamayaran.

11. Sakabéh pasatujuan:
Anjeun ngaku nu Anjeun maca pasatujuan ieu, ngarti nya, geus hiji kasempetan pikeun neangan nasihat hukum bebas saméméh agreeing ka eta, jeung satuju pikeun kabeungkeut ku istilah jeung kaayaan anak. Dina tinimbangan pennyauctionwizards.com agreeing nyieun aya Website sarta nyadiakeun Produk anak, Anjeun satuju pikeun kaiket ku istilah jeung kaayaan dina pasatujuan ieu. Anjeun salajengna satuju yen pasatujuan ieu expresses sakabéh pamahaman jeung kasapukan antara pennyauctionwizards.com jeung Anjeun, jeung eta nyaeta pernyataan lengkep jeung ekslusif tina pasatujuan antara Anjeun jeung pennyauctionwizards.com, nu supersedes nu mana wae nu proposal atawa kasapukan prior, lisan atawa ditulis, jeung nu komunikasi nu sejen di antara Anjeun jeung pennyauctionwizards.com anu patali jeung subjek dina pasatujuan ieu. Saterusna, Anjeun satuju yen nempatkeun pasatujuan ieu dina website pennyauctionwizards.com bakal ngawula ka béwara salaku cukup Istilah pennyauctionwizards.com sacara Pamakéan pasatujuan Lisensi / Tutup-Pamaké, nu bisa diralat ti jaman ka jaman, jeung nu mana wae pameseran dina pennyauctionwizards.com atawa aksés ka pennyauctionwizards.com Produk ngagambarkeun pamahaman satuju anjeun jeung ditampa dina pasatujuan ieu, nu mana wae nu parobahan atawa révisi ka pasatujuan ieu, jeung sadaya istilah jeung kaayaan outlined dieu. Anjeun ogé ngaku nu pasatujuan ieu supersedes, terminates, jeung disebutkeun renders null jeung batal mana wae jeung sagala pasatujuan prior atawa contemporaneous atawa kontrak, naha tinulis atawa lisan, diasupkeun kana antara Anjeun jeung pennyauctionwizards.com nu aya kaitannana ka urusan dinyatakeun diatur dina pasatujuan ieu.

Amandemen: Mangga jadi sadar yen software urang ngandung pungsi autobidding. Fitur Panawaran otomatis bisa ngan bisa digunakeun pikeun nguji pungsionalitas software nu, jeung mah lamun situs téh hirup. Khususna, fitur Panawaran otomatis kudu ditumpurkeun heula saencan Anjeun ngajak nu mana wae nu anggota masarakat pikeun milu dina lelang nu mana wae nu.

ALL hak anu teu dinyatakeun dijerona ieu tos dipesankeun.