25 July 2012
Comments: Comments Off on Kudu mah Mimitian kuring sorangan Penny Lelang?

Kudu mah Mimitian kuring sorangan Penny Lelang?

Ieu pamustunganana pertanyaan ngan saukur Anjeun nu bisa ngangkat. Jangji dimimitian lelang Penny tina sudut pandang bisnis pisan enticing. Tapi, Anjeun kudu mertimbangkeun yén éta téh mangrupa industri pisan tangguh meunang aub dina; ogé aya sababaraha tantangan unik nu kudu diatasi guna suksés. Dina ahir poé éta naon ieu buku téh sadaya ngeunaan. Kuring geus katempo loba nyoba jeung gagal, tapi dina catetan positif mah geus katempo loba ngagentos.

Modél bisnis lelang Penny nawarkeun Anjeun kasempetan pikeun ngajalankeun usaha anjeun sorangan ti imah di Internét jeung berpotensi nyieun jutaan rupiah cara eta. Upami Anjeun keur dedicated, keras kerja jeung daék nempo proyek ngaliwatan euweuh urusan naon halangan Anjeun sapatemon, maka anjeun meureun nu hiji boga lelang Penny suksés di pembuatan nu.

Ngajalankeun lelang Penny Anjeun sorangan nyaéta hiji roller coaster emosi. Lamun software loka Anjeun gagal atawa pangladén ngadat bisa ngejah Musibah. Kitu ogé, lamun Anjeun ngamimitian lelang Penny Anjeun tanpa katuhu pamasaran anjeun bisa kalayan gampang mungkas nepi bankrupting nyarira atawa tina manggihan dibaturan hiji sasaran gugatan pikeun teu keur sanggup ngilikan barang nu lelang off. Aya loba panyadia software di industri ieu nu nawarkeun produk flawed nu ngajual Anjeun gagasan dina impian. Ieu salah sahiji faktor contributing utama ka lelang Penny gagal dina fase ngamimitian mimiti nya.

Ayeuna mah teu mean nyingsieunan Anjeun, tapi ieu isu nyata nu berpotensi bisa ngejah bencana pikeun anjeun.

Comments are closed.