pennyauctionwizards Sarat jeung Kaayaan Pamakéan

pennyauctionwizards instan nyambungkeun urang madhab ka naon paling bermakna kana éta hal. Sakur pamaké kadaptar bisa ngirim hiji tweet, nu pesen 140 aksara atawa kurang nu umum sacara standar sarta bisa ngawengku eusi nu sejenna kawas poto, video, sarta numbu ka situs web séjén.

Kiat Naon nu nyebutkeun dina pennyauctionwizards bisa ditempo sadaya sakuliah dunya instan.

Sarat jeung Kaayaan Pamakéan Ieu ngajelaskeun kumaha jeung lamun pennyauctionwizards ngumpulkeun, jeun biasa inpo Anjeun lamun Anjeun maké Services urang. pennyauctionwizards narima inpormasi anjeun ngaliwatan rupa-rupa situs web urang, SMS, API, bewara surélék, aplikasi, tombol, jeung widget (nu “Services” atawa “pennyauctionwizards”). Salaku conto, nu dikirim urang informasi lamun anjeun maké pennyauctionwizards ti website urang, pos atawa nampa Tweets via SMS, atawa pennyauctionwizards aksés ti hiji aplikasi saperti pennyauctionwizards for Mac, pennyauctionwizards for Android atawa TweetDeck. Lamun maké naon waé Services urang Anjeun ijab kabul ka koleksi nu, mindahkeun, manipulasi, gudang, panyingkepan jeung nu lianna informasi Anjeun jadi nu dijelaskeun dina Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ieu. Irrespective nagara nu reside atawa nyadiakeun inpo ti, Anjeun authorize pennyauctionwizards pikeun maké inpo Anjeun di Amérika Serikat jeung nagara séjén nu mana wae nu mana pennyauctionwizards beroperasi.

Upami Anjeun gaduh pertanyaan atawa koméntar ngeunaan Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ieu, mangga kontak urang di privacy@pennyauctionwizards.com atawa dieu.
Koléksi jeung Pamakéan Information

Kiat Urang ngumpulkeun jeung make inpo Anjeun handap pikeun nyadiakeun Services urang jeung pikeun ngukur jeung ningkatkeun eta dumasar kana waktu.

Informasi dikumpulkeun kana Pendaftaran: Lamun anjeun nyieun atawa reconfigure akun pennyauctionwizards, Anjeun méré sababaraha émbaran pribadi, saperti ngaran anjeun, username, sandi, jeung alamat surelek. Sababaraha informasi ieu, salaku conto, ngaran anjeun jeung ngaran pamaké, kadaptar masarakat awam dina Services urang, kaasup dina kaca profil anjeun sarta di hasil teangan. Sababaraha Services, saperti Pilarian, Propil nu pamaké umum jeung nempo daptar, teu ngabutuhkeun pendaptaran.

Inpormasi Tambahan: Anjeun bisa jadi nyadiakeun urang gaduh leuwih seueur inpo propil nyieun umum, saperti mangrupakeun babad salira pondok, lokasi Anjeun, ramatloka anjeun, atawa hiji gambar. Anjeun bisa jadi méré informasi ka ngaluyukeun akun anjeun, saperti nomer telepon sél pikeun pangiriman talatah SMS. Urang bisa make inpo kontak Anjeun pikeun ngirim Anjeun inpo ngeunaan Services urang atawa ka pasar ka anjeun. Anjeun tiasa jadi maké pangaturan akun Anjeun pikeun unsubscribe ti bewara ti pennyauctionwizards. Anjeun ogé unsubscribe ku di handap ieu parentah nu aya dina bewara eta atawa parentah nu aya dina website urang. Urang bisa make inpo kontak Anjeun ka mantuan batur manggihan akun pennyauctionwizards Anjeun, kaasup ngaliwatan ladenan pihak-katilu jeung aplikasi klien. Setelan akun anjeun ngadalikeun naha batur bisa manggihan anjeun ku alamat surélék atanapi nomer telepon sél. Anjeun meureun milih munggah buku alamat anjeun ku kituna urang bisa mantuan Anjeun manggihan pennyauctionwizards pamaké nyaho. Urang engkena meureun nyarankeun urang nuturkeun dina pennyauctionwizards dumasar kana alamat kontak buku Anjeun diimpor, nu bisa mupus ti pennyauctionwizards iraha wae. Lamun ngirim surélék urang, urang bisa ngajaga talatah Anjeun, alamat surélék terus inpo kontak ka ngabales pamundut anjeun. Lamun anjeun nyambung pennyauctionwizards Anjeun akun ka akun Anjeun dina layanan sejen guna cross-pos antara pennyauctionwizards jeung layanan nu, ladenan séjén bisa ngirim urang ngadaptar atawa propil inpo Anjeun dina nu layanan sareng inpo nu sejenna nu authorize. Inpo ieu bisa nyandak cross-posting, mantuan urang ningkatkeun Services, sarta dihapus tina pennyauctionwizards dina sababaraha minggu disconnecting Anjeun tina pennyauctionwizards akun anjeun dina ladenan séjén. Diajar leuwih dieu. Nyadiakeun informasi tambahan nu dijelaskeun di bagian ieu sagemblengna pilihan.

Tweets, Di handap ieu, Daptar jeung Information Public séjén: Services urang nu utamana dirancang pikeun mantuan Anjeun bagikeun informasi ka sakuliah dunya. Kalolobaan informasi nu nyadiakeun urang nyaeta informasi Anjeun nanyakeun urang nyieun umum. Ieu ngawengku teu ngan talatah Anjeun tweet jeung metadata nu disadiakeun sareng Tweets, saperti lamun Tweeted, tapi ogé daptar Anjeun nyieun, jelema nuturkeun, nu Tweets anjeun nyirian jadi paporit atawa Retweet, sarta loba bit séjén informasi nu dihasilkeun ti pamakeuan anjeun geus make tina Services. Standar kami nyaéta ampir sok nyieun informasi nu nyadiakeun umum pikeun salami anjeun teu pupus ti pennyauctionwizards, tapi urang sacara umum bakal ngahasilkeun Anjeun setelan pikeun nyieun inpo leuwih swasta upami Anjeun hoyong. Informasi umum Anjeun sacara lega jeung instan disseminated. Contona, informasi propil pamaké umum jeung Tweets umum bisa jadi searchable ku mesin teang jeung nu langsung dikirimkeun liwat SMS jeung API urang ka rupa-rupa pamaké sareng ladenan, jeung hiji conto keur Amérika Sarikat Library of Kongrés, nu Tweets arsip pikeun tujuan sajarah. Lamun anjeun ngabagikeun informasi atawa eusi kawas poto, video, jeung Tumbu via Services, Anjeun kudu mikir sacara saksama ngeunaan naon anu nyieun umum.

Lokasi Information: Anjeun meureun milih nyebarkeun lokasi Anjeun dina Tweets Anjeun sareng di propil pennyauctionwizards Anjeun. Anjeun ogé ngabejaan urang cicingan Anjeun lamun nu geus disetel lokasi trend Anjeun dina pennyauctionwizards.com atawa ngaktipkeun komputer Anjeun atawa alat mobil pikeun ngirim urang inpo lokasi. Anjeun bisa nyetel tweet lokasi karesep anjeun dina setelan akun anjeun sarta diajar tentang fitur ieu dieu. Mangga lenyepan cara pikeun ngatur préferénsi lokasi sélulér Anjeun dieu. Urang bisa make jeung nyimpen inpo cicingan anjeun pikeun nyadiakeun potur Services urang, saperti Tweeting jeung lokasi Anjeun, jeung pikeun ngaronjatkeun jeung ngaluyukeun Services, salaku conto, jeung eusi leuwih luyu kawas tren lokal, carita, Iklan, sarta bongbolongan pikeun jalma nuturkeun.

Tumbu: pennyauctionwizards bisa nyimpen data kumaha interaksi anjeun ka Tumbu di sakuliah Services urang, kaasup bewara email urang, ladenan pihak-katilu, sareng aplikasi klien, ku Mindahkeun clicks atawa ngaliwatan cara nu lian. Sugan we ieu ka mantuan ngaronjatkeun Services urang, pikeun nyadiakeun pariwara leuwih luyu, jeung pikeun bisa babagi statistik malik agrégat saperti sabaraha kali kakait husus ieu diklik dina.

Cookies: Kawas loba situs web, ieu kami nganggo “Cookies” téknologi pikeun ngumpulkeun data pamakéan website tambahan jeung pikeun ngaronjatkeun Services urang, tapi urang teu ngabutuhkeun cookies pikeun réa patempatan di Services urang saperti néangan jeung nempo pamaké propil umum atawa daptar. A cookie nyaeta file data leutik nu ditransferkeun ka hard disk komputer anjeun. pennyauctionwizards bisa make boh cookies rintakan jeung cookies pengkuh ka nu hade ngartos kumaha interaksi anjeun ka Services urang, keur nangkep pamakéan agrégat ku pamaké urang jeung patalimarga web routing dina Services urang, jeung ngaluyukeun jeung ningkatkeun Services urang. Lolobana panyungsi Internet otomatis narima cookies. Anjeun tiasa ngalatih panyungsi anjeun, ku ngarobah setélan anak, eureun narima cookies atawa pikeun ajakan hareupeun maneh narima cookie ti situs web nu dianjangan. Tapi, sababaraha Services bisa jadi teu bener fungsina lamun nganonaktipkeun cookies.

Log Data: Server kami informasi otomatis catetan (“Log Data”) dijieun ku cara maké Anjeun tina Services. Log Data bisa ngawengku informasi saperti alamat IP Anjeun, tipe browser, sistem operasi, kaca web nu ngarujuk, Kaca di dilongok, lokasi, carrier sélulér Anjeun, alat jeung aplikasi Gajah Mungkur, istilah panéang nu, sareng inpo nu cookie. Urang narima Log Data lamun Anjeun berinteraksi sareng nu Services urang, salaku conto, sabot Anjeun ngadatangan situs web urang, tanda kana Services urang, interaksi jeung bewara email urang, make pennyauctionwizards Anjeun akun ka authenticate ka website pihak-katilu atawa aplikasi, atawa nganjang hiji website pihak-pihak nu ngawengku hiji tombol pennyauctionwizards atawa widget. pennyauctionwizards nganggo Log Data pikeun nyadiakeun Services urang jeung pikeun ngukur, ngaluyukeun, jeung ningkatkeun eta. Lamun teu acan dipigawé saméméhna, salaku conto, salaku disadiakeun di handap ieu pikeun Widget Data, urang boh baris mupus Log Data atawa nyabut nu mana wae nu identifiers akun umum, saperti ngaran nu maké Anjeun, alamat IP full, atawa alamat surélék, saatos 18 bulan.

Widget Data: Urang bisa tukang ngaput eusi pikeun anjeun dumasar kana kunjungan Anjeun ka situs web pihak katilu anu ngahijikeun pennyauctionwizards tombol atawa widget. Lamun situs web ieu mimiti muka tombol urang atawa widget pikeun pintonan, urang narima Log Data, kaasup kaca wéb anjeun sindang jeung cookie anu nangtukeun panyungsi anjeun (“Widget Data”). Sanggeus maksimal 10 poé, urang mimitian prosés mupus atawa aggregating Widget Data, nu biasana sakedapan tapi dina sababaraha kasus butuh nepi ka saminggu. Sedengkeun urang boga Data Widget, urang bisa maké éta ka tukang ngaput eusi pikeun anjeun, saperti bongbolongan pikeun jalma nuturkeun dina pennyauctionwizards. Eusi Tailored disimpen jeung ngan KTP cookie panyungsi anjeun sarta leupas tina Data Widget séjénna kayaning informasi kaca-sadérék. Wujud ieu téh pilihan jeung tacan sadia pikeun kabéh pamaké. Upami Anjeun hoyong, Anjeun bisa numpurkeun eta atawa dipareuman, nu ngaluarkeun ti panyungsi anjeun nu cookie unik nu bisa nyandak pitur nu. Diajar tentang pitur ka dieu. Pikeun Tweets, Log Data, sareng inpo nu sejenna yen urang narima ti interaksi jeung pennyauctionwizards tombol atawa widget, mangga tingal bagian sejenna Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ieu.

Katilu-Partéi panyadia ladenan: pennyauctionwizards ngagunakeun rupa-rupa layanan pihak-katilu ngabantu nyadiakeun Services urang, saperti hosting rupa blog jeung wikis urang, sarta mantuan urang gé pamakéan Services urang, saperti Google Analytics. Ieu panyadia ladenan pihak-katilu bisa ngumpulkeun informasi dikirim ku panyungsi anjeun salaku bagian ti nu menta kaca wéb, saperti cookies atawa alamat IP Anjeun.
Ngabagikeun informasi jeung panyingkepan

TipWe teu nyingkab inpo pribadi swasta Anjeun iwal dina kaayaan kawates nu digambarkeun di dieu.

Ijab kabul anjeun: Urang bisa babagi atawa nyingkab informasi Anjeun di arah anjeun, saperti lamun authorize klien web pihak-katilu atawa aplikasi pikeun ngakses akun pennyauctionwizards Anjeun.

Panyadia ladenan: Urang kalibet panyadia ladenan pikeun ngalakukeun fungsi sarta méré jasa ka urang di Amérika Serikat jeung di luar negeri. Urang bisa babagi inpo pribadi swasta Anjeun sareng panyadia ladenan saperti subjék ka kawajiban nu karusiahan konsisten jeung Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ieu, jeung dina kaayaan anu pihak katilu make data pribadi pribadi Anjeun ngan atas nama urang jeung nurutkeun ka parentah kami.

Hukum jeung ngarugikeun: Notwithstanding nanaon ka sabalikna di Sarat jeung ieu, urang bisa nyieun atawa nyingkab informasi Anjeun upami urang percaya yén éta téh alesan perlu sasuai jeung hukum hiji, régulasi atawa paménta hukum; pikeun nangtayungan kasalametan wae jalmi; pikeun nepikeun panipuan, isu kaamanan atawa téhnis; atawa pikeun nangtayungan hak atawa milik pennyauctionwizards sacara. Tapi, nganggur di Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ieu dimaksudkeun pikeun ngawatesan nu mana wae nu defenses hukum atawa objections nu bisa Anjeun kudu pihak katilu sacara, kaasup pamarentah hiji sacara, nyuhunkeun ka nyingkab inpo Anjeun.

Mindahkeun Bisnis: Dina acara anu pennyauctionwizards ieu aub dina bangkrut hiji, ngahiji, acquisition, reorganisasi atawa dijual aset, inpo Anjeun bisa dijual atawa dibikeun salaku bagian ti urus nu. Nu janji di Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ieu bakal panawaran informasi Anjeun jadi dibikeun ka lembaga anyar.

Non-wasta atawa Non-Personal Information: Urang bisa babagi atawa nyingkab non-swasta Anjeun, informasi aggregated atawa lamun heunteu non-pribadi, saperti informasi propil pamaké umum Anjeun, Tweets umum, jelema nuturkeun atawa nu nuturkeun anjeun, atawa jumlah pamaké nu diklik dina kakait husus (sanajan ngan hiji teu).
Modifying Information Personal anjeun

Mun anjeun pamaké nu kadaptar ti Services urang, urang nyadiakeun Anjeun sareng alat jeung pangaturan akun pikeun ngakses atawa ngaropéa informasi pribadi Anjeun disadiakeun ka urang sarta pakait jeung akun anjeun.

Anjeun oge bisa permanén mupus akun pennyauctionwizards Anjeun. Lamun turutan parentah dieu, akun anjeun bakal dinonaktipkeun terus dipupus. Lamun akun anjeun dinonaktipkeun, teu viewable dina pennyauctionwizards.com. Pikeun nepi ka 30 poé sanggeus deactivation masih tiasa mulangkeun akun Anjeun upami ieu ngahaja atawa wrongfully dinonaktipkeun. Saatos 30 poé, urang dimimitian prosés mupus akun Anjeun tina sistem urang, nu bisa nyokot nepi ka saminggu.
Sarat jeung urang Nuju Barudak

Services urang teu diarahkeun ka jalma dina 13. Lamun jadi sadar yen anak anjeun geus disadiakeun urang jeung inpo pribadi tanpa idin Anjeun, mangga kontak urang di privacy@pennyauctionwizards.com. Kami henteu knowingly ngumpulkeun informasi pribadi ti anak dina 13. Lamun urang jadi sadar yen hiji anak dina 13 geus disadiakeun urang jeung inpo pribadi, urang nyokot léngkah jang ngaleupaskeun informasi saperti jeung nungtungan akun anak sacara. Anjeun bisa manggih sumber tambahan for nya jeung bapa teens dieu.
Uni Éropa Aman palabuhan kerangka

pennyauctionwizards sangkan luyu jeung AS-E.U. jeung AS-Swiss Aman palabuhan Prinsip jeung Kaayaan Pamakéan tina bewara, pilihan, transfer onward, kaamanan, integritas data, jalan asup, jeung penegak. Pikeun leuwih jéntré ngeunaan program Aman palabuhan, jeung pikeun nempo sertifikasi urang, mangga buka US. Departemen website Dagang.
Parobahan kana Sarat jeung ieu

Urang bisa revise Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ieu ti jaman ka jaman. Versi nu panganyarna kawijakan bakal ngatur pamakéan urang informasi Anjeun sarta bakal salawasna jadi di https://pennyauctionwizards.com/privacy. Lamun urang nyieun parobahan kana kawijakan ieu nu, dina kawijaksanaan budi urang, nyaéta bahan, bakal ngabéjaan via pamutahiran atawa email ka alamat surélék nu patali jeung akun anjeun. Ku neraskeun pikeun ngakses atawa maké Services sanggeus eta parobahan jadi éféktif, Anjeun satuju pikeun kabeungkeut ku Sarat jeung Kaayaan Pamakéan nu dirévisi.