5 June 2012
Comments: 0

Penny lelang sofwer ADD-ON nu

Penny lelang sofwer ADD-ON nu

Penny Lelang Wizards sells rupa tambihan-ons nu compliments pakasaban administrator ngeunaan ngajalankeun hiji lelang Penny suksés. Software desktop unik urang ngajadikeun hirup anjeun loba gampang ku automating prosés Listing lelang.

Masalahna: Penny Auctions nyieun loba duit, kumaha oge ieu merlukeun sahenteuna 10 auctions hiji jam keur dijalankeun. Komo nu paling intuitif software Penny Lelang Loka ngabutuhkeun waktu pagawe pinuh ka setelan jeung daptar auctions ieu. Ieu tugas biasana nyokot hiji boga loka sadaya poé sarta bisa jadi tedious sanggeus bari jeung biasana waragad pakaya di gajih jeung manajemén tambahan.

 

 

Solusi Nu: Nu Penny Lelang Wizards software desktop ngamungkinkeun boga loka lelang Penny ka daptar jeung sakabéh poe auctions di detik.

 

Dina ngamimitian administrator nu asup kana inpormasi dina databés lelang Penny-Na. Manéhna nyaéta bisa nyambung langsung ka database lelang Penny-Na ti software ieu.

Leave a Reply