Penny Lelang Wizards hosting Sarat of Service

Penny Lelang Wizards ieu wholly milik Penny Grup Lelang. Watesan Penny Lelang Grup ngeunaan layanan ngatur pamakéan Penny Lelang Wizards jeung Penny Lelang Wizards.

Penny Grup Lelang, Nyarita. nyadiakeun ladenan web hosting ka palanggan sakuliah dunya. Di handap ieu istilah layanan dirancang pikeun nyadiakeun tingkat pangluhurna layanan aya.

Eusi

Sadaya ladenan nu disadiakeun ku Penny Grup Lelang, Nyarita. nu dipaké pikeun tujuan halal ngan. Pangiriman, gudang, atawa presentasi informasi nu mana wae nu, data atawa bahan dina palanggaran nu mana wae United States Federal, Propinsi atawa Lokal hukum dilarang. Ieu ngawengku, tapi teu diwatesan ka: bahan nu gaduh hak cipta, bahan we nangtoskeun jadi ngancem atawa jorang, bahan nu jeopardizes kaamanan nasional, atawa bahan ditangtayungan ku rusiah dagang atawa hukum séjén. Palanggan satuju pikeun indemnify jeung tahan bahya Penny Grup Lelang, Inc., ti mana wae klaim dihasilkeun ti dipake palanggan ngeunaan ladenan Penny Lelang Group sacara Karuksakan nu palanggan atawa pihak séjén.

Conto eusi atawa kakait nu dilarang di antarana (tapi teu diwatesan ka):

IRC Software

Software bajakan

Hacking loka, program atawa arsip

Loka Warez

Distribusi payil musik atawa bahan séjén numana wadah akun teu gaduh hak cipta nu.

Penny Grup Lelang, Nyarita. bakal dampal pamingpin salaku ka naon constitutes hiji palanggaran provision.Content ieu nu teu minuhan standar ieu bakal dipupus tanpa aya bewara saméméh palanggan ku cara.

Perumahan nu mana wae payil di handap ieu dianggap palanggaran istilah dines:

IRC – Urang ayeuna teu ngameunangkeun IRC, Pakait endog, BNC, atawa IRC bot jadi dioperasikeun dina server kami atawa jaringan. Payil sareng rujukan ka IRC atawa sasaruaan, nu tujuanana dilarang.

Proxies – Urang teu ngidinan server proxy nanaon nu aya, naha keur dipake pribadi atawa bisnis. Payil sareng rujukan ka proxy atawa sasaruaan, nu tujuanana dilarang.

Port scanning – Urang teu ngidinan pantangan scanning port ka dipigawé dina atawa ti server urang atawa jaringan.

Komérsial Advertising – Surélék

Spamming, I.E. nu ngirim email unsolicited, ti mana wae Grup server Penny Lelang atawa pangladén nu mana wae nu aya dina jaringan Grup Penny Lelang mastikeun dilarang. Grup Penny Lelang bakal dampal pamingpin salaku ka naon constitutes hiji palanggaran rezeki ieu. Ieu ogé ngawengku milih-di program surélék milih-kaluar jeung surélék nu boh langsung atawa henteu langsung rujukan hiji domain nu ngandung dina akun di Penny Grup Lelang.

Ngajalankeun daptar Milis Unconfirmed. Subscribing alamat surelek ka milis tanpa idin express jeung verifiable nu boga alamat email dilarang. Sadaya mailing daptar dijalankeun ku Penny Lelang konsumén Grup kudu Ditutup-loop (“Dikonfirmasi milih-di”). Nu talatah konpirmasi langganan tampa tina unggal boga alamat kudu dijaga dina file pikeun durasi ayana milist. Purchasing atawa ngajual daptar alamat surelek ti pihak 3rd pikeun milis ka atawa ti mana wae domain Penny Lelang Wizards.-hosted, atawa ngarujuk ka sagala akun Penny Grup Lelang, dilarang.

Panyiaran Radio sarta Télévisi, pamancar, atawa lamun heunteu nyieun aya software nu mana wae nu, program, barang, atawa layanan nu dirancang mun ngalanggar AUP ieu atawa AUP nu mana wae Provider Service Internet lianna, nu ngawengku, tapi teu diwatesan ka, nu facilitation barang nu ngandung harti pikeun ngirim Unsolicited Surélék PCplus, inisiasi tina pinging, banjir, surélék-bom, téks-bom, unsolicited pesen singket bulk atawa denial serangan layanan dilarang.

Alamat surélék cultivating, atawa ngumpulkeun diidinan dina alamat surelek tanpa béwara prior nu boga alamat email mastikeun dilarang.

Operasi hiji akun atas nama, atawa dina sambungan jeung, atawa reselling layanan nu mana wae pikeun, jalma atawa firms dibéréndélkeun na Spamhaus ngadaptar tina dipikawanoh Baranangsiang Bogor Spam (Batu) database di www.spamhaus.org dilarang.

Sadaya pausahaan pamasaran email komérsial kudu taat ka Ngadalikeun narajang ti Non-Solicited Pornografi jeung Marketing (Bisa-spam) Act of 2003. Sajaba pausahaan saperti dilarang nu ngirim surélékna bulk ti “ngaran domain disposable” jeung perlindungan privasi whois.

Panyiaran Radio sarta Télévisi & Promosi watesan

Dina hal di handap ieu skenario Penny Lelang klien Grup dilarang ti pariwara, promosi atawa nyieun klaim patali ka ladenan nu hosted kana infrastruktur di Penny Grup Lelang. Watesan ieu ngawengku naon nu diidinan jadi nyatakeun dina ramatloka anjeun, ka konsumén, di promosi jeung dina bahan pariwara. Watesan ieu manglaku ka klaim ku klien nu nu nyaritakeun ka ladenan hosted ku Penny Grup Lelang.

Klaim patali ka DDOS Mitigasi atawa ladenan nu patali kaasup, tapi teu diwatesan ka, Protéksi proxy, denial ku panangtayungan layanan, denial tina mitigasi layanan atawa ddos ​​atawa dos ladenan.

Sagala kagiatan nu haram atawa haram

Ladenan nu mana wae nu dimaksudkeun pikeun defraud, panipuan, defame, maksa atawa entice batur jadi kagiatan dibeunangkeun

Server nyiksa

Sagala usaha pikeun ngali atawa ngabalukarkeun ngarugikeun ka server Penny Grup Lelang atawa palanggan tina Penny Grup Lelang mastikeun dilarang kaasup, tapi teu diwatesan ka:

Logging jadi server atawa akun nu teu idin pikeun mikanyaho.

Ngaksés data atawa ngalakukeun aksi mana wae pikeun meunangkeun layanan teu dimaksudkeun pikeun Anjeun atawa pamakéanana ku anjeun.

Ngusahakeun usik, nyeken atawa uji kerentanan sistem nu mana wae nu, subsistem atawa jaringan.

Tampering, Hacking, modifying, atawa ukuran kaamanan atawa auténtikasi disebutkeun corrupting atawa breaching tanpa otorisasina ditangtoskeun.

Bahan nu ngandung virus ngalirkeun, Trojan kuda, cacing, bom waktu, cancelbots atawa rutinitas program komputer lianna atawa mesin jeung niat atawa pangaruh ngaruksak, ngaruksak, disrupting atawa lamun heunteu impairing pungsi komputer urang atawa operasi tina System nu.

Interfering jeung, intercepting atawa expropriating sistim nu mana wae nu, data atawa informasi.

Interfering jeung layanan ka pamaké, boga imah atawa jaringan kaasup, tanpa watesan, ku cara maké overloading, “banjir,” “mailbombing,” atawa “nabrak” nu mana wae nu sistim komputer.

Anjeun bakal ngayakeun tanggung jawab sakabeh lampah dipigawé ku Akun Anjeun naha éta dipigawé ku Anjeun atawa ku batur.

Sadaya sub-jaringan tina Penny Grup Lelang, Nyarita. jeung sadaya server kudu taat ka kawijakan di luhur.

Kecap aksés Kaamanan jeung Account otorisasina

Penny Grup Lelang nyadiakeun kalenturan konsumén leuwih kecap akses nu sorangan, aksés akun sarta prosedur otorisasina. Konsumén anu tanggung jawab milih prosedur auténtikasi hade jeung milih inpo nu ditangtoskeun nu bakal dipake pikeun authenticate akun. Ieu téh mangrupa tanggung jawab nasabah pikeun nangtayungan informasi dipaké pikeun authenticate akun maranéhanana. Aksés akun, kaamanan sandi jeung kaamanan server anu tanggung jawab nasabah. Grup Penny Lelang moal nanggungjawaban kanggo Karuksakan, langsung atawa teu langsung, nu hasil ti aksés akun diidinan, sandi badami atawa Hacking.

Bandwidth ukuran jeung Overage waragad – Transfer Internet Data

Penny Lelang Wizards nyadiakeun dua cara pikeun meuli bungkusan rubakpita pikeun Internet Data Transfer i) Dibuntel bungkusan Bandwidth – atawa – ii) Mayar Salaku Anjeun Pindah.

Lamun purchasing hiji dibuntel Bandwidth Paket transfer rubakpita nu kaluar, bakal dipake pikeun ngitung pamakéan rubakpita Anjeun. Transfer data nu asup moal diitung nuju pamakéan rubakpita dibuntel Anjeun. Lamun pamakéan transfer data Anjeun sabenerna ngaleuwihan jumlah paket rubakpita Anjeun Anjeun bakal muatan hiji fee rubakpita overage salian Anjeun dibuntel Bandwidth Charge. Nu fee rubakpita overage bakal dieusian di pesenan Anjeun. Ayeuna nu fee rubakpita overage nyaéta sarua jeung Pay nyatakeun Salaku Anjeun Pindah muatan rubakpita kaluar. ($0.05 Manggung)

Lamun purchasing hiji Pay Salaku Anjeun Pindah paket rubakpita, transfer data asup jeung telepon kaluar tos dieusi misah di ongkos beda husus lamun dibeuli paket rubakpita. Transfer data nu asup Kiwari bébas. Lamun maké Pay Salaku Anjeun Pindah rencana rubakpita anjeun bakal ngan jadi dikeunakeun ka pamakéan rubakpita Anjeun sabenerna.

Penny Lelang Wizardss jaringan wasta

Penny Lelang Wizardss jaringan swasta ngamungkinkeun server ka saling komunikasi ngaliwatan hiji internal, jaringan pribados terasing. Bandwidth dipaké dina jaringan pribados gratis sarta teu kaetang ngalawan pamakéan rubakpita Anjeun nu biasa.

Server Rojongan

Pangrojong dasar jeung perawatan nu dedicated server ieu disadiakeun di kawijaksanaan Penny Grup Lelang, Nyarita. Dina kasus instansi erroneous atawa isu pangrojong dilegaan leuwih naon we nangtukeun jadi dina realm bantuan akal, pangrojong ieu dibanderol saperti kieu:

$50/jam

Dijadwalkeun Pemeliharaan jeung Downtime

Penny Lelang Grup bakal make budi komersil alesan usaha pikeun nyadiakeun ladenan 24 jam beurang, tujuh poe saminggu. Subscriber narima yén ti jaman ka jaman ladénan bisa jadi inaccessible atawa inoperable pikeun sagala rupa alesan, kaasup prosedur pangropéa périodik atawa upgrades (“Dijadwalkeun Downtime”); atawa malfunctions layanan, jeung jadi sabab leuwih kontrol Penny Lelang Grup urang atawa nu teu alesan foreseeable ku Penny Grup Lelang, kaasup gangguan atawa gagalna telekomunikasi atawa kakait nu transmisi digital, serangan jaringan mumusuhan, atawa kamacétan jaringan atawa gagal séjén. Grup Penny Lelang bakal nyadiakeun sahenteuna 48 jam aya bewara maju ka palanggan pikeun dijadwalkeun Downtimes, jeung bakal make usaha alesan komersil jang ngaleutikan mana wae gangguan lianna, inaccessibility jeung / atawa inoperability tina server ramat anak. Grup Penny Lelang teu boga tanggung jawab downtime dihasilkeun ti lampah hiji pamaké.

Waragad

Penny Lelang Wizards bakal ngeusi batre anjeun teh waragad nyatakeun di Order Anjeun. Lamun launching hiji Penny Lelang Wizards Server kartu kiridit Anjeun bakal muatan atawa kasaimbangan akun anjeun bakal deducted keur komitmen minimum nu bakal boh muatan pro-dipeunteun bulanan pikeun harga basa tina Penny Lelang Wizards Server nu tos Anjeun pilih atawa sakabehna . Komitmen minimum ieu bakal disimpen salaku Kredit di akun anjeun sarta pamakéan hourly sabenerna Anjeun tina Penny Lelang Wizards Server jeung sagala ladenan patali bakal deducted ti kiridit ieu. Penny Lelang Wizards dibebankeun bea di increments tagihan hourly dumasar kana pamakéan sabenerna. Lamun hiji Penny Lelang Wizards Server ieu ancur, Anjeun ngan bakal ditagihkeun pamakéan Anjeun sabenerna jeung sésana tina komitmen minimum anjeun bakal tetep jadi kiridit di akun anjeun.

Kecuali anjeun geus dijieun arrangements séjén, Penny Lelang Wizards bakal ngeusi batre kartu kiridit Anjeun atawa ngurangan tina kasaimbangan aya Anjeun tanpa invoice saperti kieu: (abdi) pikeun ngulang deui waragad, ti payun, atawa kira-kira mimiti poé unggal siklusna tagihan, jeung (ii) pikeun waragad non-ngulang deui (saperti waragad pikeun mimiti set-up, overages, ngitung waragad daur, jeung ngadaptar ngaran domain) atawa kira-kira tanggal ditanggung, atawa dina atawa kira-kira mimiti poé ti daur tagihan nu kieu tanggal ditanggung, di pilihan Penny Lelang Wizards sacara; disadiakeun nu Penny Lelang Wizards bisa ngadagoan waragad kartu kiridit Anjeun atawa ngurangan tina kasaimbangan akun anjeun nepi ka total waragad agrégat alatan saeutikna $50. Iwal mun disebutkeun sapuk dina Ordo, Daur tagihan Anjeun bakal tos mayar bulanan, dimimitian dina tanggal nu Penny Lelang Wizards kahiji ngajadikeun Services aya ka anjeun.

Dina sababaraha kasus Penny Lelang Wizards baris hadir hiji “Diperkirakeun Bulanan Charge”. Nu “Diperkirakeun Bulanan Charge” ieu disadiakeun salaku kahadean ka anjeun ngabantu anggaran expenses bulanan Anjeun. Tapi, diperkirakeun Bulanan Charge mangrupa estimasi kasar nu muatanana béda Anjeun dumasar kana pamakéan anjeun ayeuna jeung moal dijamin Anjeun muatan bulanan. Loba item bisa ngarobah muatan bulanan Anjeun, kaasup, tapi teu diwatesan ka, cadangan, firewalls, pamakéan rubakpita, sokongan, ngaran domain, jaringan pribadi tur ladenan séjén pilihan Penny Lelang Wizards nu Anjeun milih pikeun ngaktipkeun.

Penny Lelang Wizards bisa numpurkeun sakabeh ladenan (kaasup disadiakeun laden nurutkeun ka mana wae Order séjén nu teu patali atawa kasapukan séjén we bisa jadi kudu sareng anjeun) lamun biaya urang ka kartu kiridit Anjeun ditampik lantaran. Penny Lelang Wizards bisa ngecas dipikaresep dina jumlah liwat di 1.5% per bulan (atawa laju hukum maximum lamun kurang ti 1.5%). Lamun jumlah naon wae liwat ku leuwih ti tilu puluh (30) poé, jeung Penny Lelang Wizards brings aksi hukum pikeun ngumpulkeun, atawa engages agénsi koleksi, Anjeun oge kudu mayar biaya nu lumrah Penny Lelang Wizards ngeunaan koleksi, kaasup waragad Pangacara sarta waragad pangadilan. Sadaya waragad nu nyatakeun jeung bakal boga muatan dina dollar AS. Sakur “kiridit” yén urang bisa ngahutang Anjeun, saperti kiridit for gagal papanggih hiji ngajamin tingkat layanan, bakal diterapkeun ka waragad alatan ti Anjeun pikeun jasa, jeung moal dibayar ka anjeun salaku refund hiji. Biaya nu tacan dipikanyaho sacara pasti dina genep puluh (60) poé tanggal muatan nu conclusively dianggap akurat. Anjeun kudu nyadiakeun Penny Lelang Wizards jeung informasi faktual akurat pikeun mantuan Penny Lelang Wizards nangtukeun lamun pajeg nu mana wae nu disababkeun nu aya kaitannana ka penyediaan nu Services, jeung lamun Penny Lelang Wizards moderator ku hukum pikeun ngumpulkeun pajeg dina penyediaan nu Services, Anjeun kudu mayar Penny Lelang Wizards jumlah pajak nu alatan atawa méré bukti nyugemakeun tina exemption Anjeun tina pajak. Anjeun authorize Penny Lelang Wizards pikeun ménta laporan kiridit iraha wae salila istilah dina pasatujuan éta. Sakur kiridit yén urang bisa ngahutang Anjeun, saperti kiridit keur ubar SLA, bakal diterapkeun ka waragad unpaid pikeun jasa atawa refunded ka anjeun, di pilihan urang.

Cancellation & Refunds

Penny Lelang Wizards nawarkeun no refunds dina server diaktipkeun ku sabab hiji ladénan tangible non returnable digital non. Anjeun bisa jadi teu menta hiji refund pikeun ladenan nu mana wae geus rendered jeung anjeun satuju ka waive katuhu Anjeun ka chargeback layanan urang rendered kajaba hiji kasalahan atawa pangladén kagagalan dibuktikeun geus lumangsung.

Penny Lelang Wizards akun tinggal aktif sareng atawa henteu sareng hirup Penny Lelang Wizards jeung akun Anjeun bakal terus muatan pikeun neundeun Penny Lelang Wizards Server Images atawa ladenan nu mana wae patali nepi ka Penny Lelang Wizards akun ieu terminated. Pikeun nungtungan akun Lelang Wizards Penny Anjeun, ngalebetkeun hiji paménta cancellation di tulisan ka support@pennyauctionwizards.com. Sanggeus tim pangrojong urang verifies Anjeun otorisasi ngabolaykeun akun, sakabéh Penny Anjeun Lelang Wizards akun bakal dibolaykeun jeung nu kasaimbangan kiridit sésana dina akun anjeun bakal langsung refunded ka kartu kiridit Anjeun.

Sakur palanggaran Penny Grup Lelang, Sarat Inc. sacara dina pasatujuan Service bakal ngahasilkeun teu refund.

Akun setelan, Terminasi, jeung Billing

Akun bakal muatan dina poe Urutan diolah, mandang tanggal tagihan akun. Akun moal boga muatan deui nepi ka daur tagihan bulan saterusna sacara. Kaping tagihan anu asup kahiji jeung 15 unggal bulan.

Cék pemesanan: Cék pemesanan: Akun pikeun palanggan nu hayang mayar ku dipariksa bakal setelan lamun cek ditarima ku Penny Grup Lelang, Nyarita.

Nganonaktipkeun akun alatan pamayaran liwat: Akun bakal ditumpurkeun lamun mayar mah teu meunang aya dina 14 poé tanggal invoice. Lamun akun anjeun geus ditumpurkeun, Anjeun bisa jadi ditagihkeun hiji fee reconnection nepi ka $50 guna-aktipkeun deui akun anjeun.

Terminasi akun alatan pamayaran liwat: Lamun akun eta teu mayar dina 30 poé tanggal invoice, akun bakal terminated jeung sadaya inpo nu aya dina akun eta bakal dipupus.

Prosedur Cancellation: Buktina sah ti kapamilikan akun bakal dipénta pikeun nungtungan akun. Ieu ngawengku, tapi teu diwatesan ka, sandikecap tagihan atawa passphrase akun dijieun ku konsumén. Informasi Non-aman, saperti alamat surélék kontak atawa akun alamat tagihan, teu cukup salaku verifikasi kaamanan. Pasatujuan bulan-ka-bulan keur jasa ku cara otomatis renewed unggal bulan dina subjék perpetuity ka cancellation ditulis via bantuan tiket meja (https://www.Penny Lelang Wizardsondemand.com/manage) atawa surélék dikirim ka support@pennyauctionwizards.com (subjek surelek ka Buktina valid tina kapamilikan akun). pennyauctionwizards geus teu bisa ngajadwalkeun requests cancellation.

Panéangan anjeun Cék fee jeung Card Kredit Charge bék A fee hukuman dipariksa balik tina $25 bakal boga muatan ka akun nu mana wae nu customer pikeun nu mana wae nu mariksa dishonored ku lembaga keuangan maranéhanana. Fee Ieu bakal waived lamun dipariksa ieu balik dina kasalahan, disadiakeun nu ngarojong dokuméntasi ieu nyerah. Fee mariksa jeung hukuman dipulangkeun kudu dibayar giru guna ngajamin yén ladenan bakal tetep online jeung aya. Lamun langganan atawa saha Mayar atas nama nu customer sacara geus ditulis dua cék atawa leuwih balik, mariksa cashing statusna bakal dicabut. Lamun mariksa balik ieu dipaké pikeun mayar leuwih ti hiji akun customer sacara, unggal akun bakal ditaksir nu $25 fee dipariksa balik. Pangmayaran dijieun ku cek balik nu tibalik ti akun customer, ninggalkeun kasaimbangan alatan jeung payable giru. Balances Pinunjul anu tunduk ka waragad unpaid jeung delinquent akun kawijakan sarta meureun nyieun gantung server atawa terminasi akun. Lamun akun eta terminated sadaya inpo nu aya dina akun eta bakal dipupus.

A kartu kiridit ngecas deui fee ti $50 bakal boga muatan ka akun nu mana wae nu customer pikeun nu mana wae nu muatan deui ditarima ku lembaga keuangan maranéhanana. Jumlah muatan asli jeung fee hukuman kudu dibayar giru guna ngajamin yén ladenan bakal tetep online jeung aya. Lamun langganan atawa saha Mayar atas nama nu customer sacara geus dipaké kartu kiridit keur mayar ladenan tungtung di 2 atawa leuwih chargebacks, bakal ngahasilkeun teu statusna mayar kartu kiridit keur dicabut (pamayaran full bakal jadi alatan via duit amanat atawa transfer kawat). Fee Ieu bakal waived jeung statusna mayar kartu kiridit dibalikkeun lamun chargeback nu ngabalukarkeun kasalahan, disadiakeun nu ngarojong dokuméntasi ieu nyerah. Lamun kartu kiridit ieu dipaké pikeun mayar leuwih ti hiji akun customer nu balukarna réa chargebacks, unggal akun bakal ditaksir nu $50 ongkos. Chargebacks narima nu tibalik ti akun customer sacara, ninggalkeun kasaimbangan alatan jeung payable giru. Balances Pinunjul anu tunduk ka waragad unpaid jeung delinquent akun kawijakan sarta meureun nyieun gantung server atawa terminasi akun. Lamun akun eta terminated sadaya inpo nu aya dina akun eta bakal dipupus.

Services kahadean pikeun konsumén

Sadaya ladenan saperti cadangan jeung Cpanel anu disadiakeun pikeun kahadean tina palanggan ku cara. Ieu téh mangrupa tanggung jawab budi tina palanggan ku cara pikeun mulasara cadangan palanggan sorangan data nu mana wae nu. Penny Grup Lelang, Nyarita. teu nanggungjawaban kanggo data leungit atanapi keur data leungit alatan software ti pihak katilu nu nu teu dipiara ku Penny Grup Lelang, Nyarita. Staf programming. (Cpanel teu patali jeung Penny Grup Lelang, Inc.)

Pamakéan promosi

Penny Lelang Group atawa Penny Lelang Wizards bisa nujul ka Anjeun, Perusahaan, atawa lambang Anjeun Kang pikeun tujuan promosi. Ngaran perusahaan, logos jeung ladenan nu tadi disadiakeun pikeun nasabah ku Penny Lelang Group nu dipake keur bahan promosi, pariwara, Kaluaran pamasaran, newsletter, disclosures umum jeung dina Penny website Grup Lelang. Rujukan Ieu bakal mastikeun diwatesan ku panyingkepan nu Grup Penny Lelang geus disadiakeun ladenan ka pausahaan jeung moal ngandung sagala rahasia, informasi nu sensitip atawa proprietary di rujukan saperti hiji. Rujukan ogé moal nyadiakeun sagala informasi diwanoh pribadi ngeunaan informasi individu atawa téhnis ngeunaan konfigurasi pangladen tur desain anu digunakeun ku langganan di Penny Grup Lelang. Tapi, Grup Penny Lelang bisa nyingkab informasi nu mana wae nu dipénta ku aparat hukum atawa lamun compelled ku runtuyan pangadilan, hukum atawa aturan anu lumaku.

Ladenan nu mana wae pagawean atawa panarjamah dipigawé atawa disadiakeun ku Penny Lelang Group dina pasatujuan ieu bakal teu bisa dianggap .Work Pikeun nyewa,. tapi Grup Penny Lelang bakal dibere hiji non-exlusive, lisénsi non-transferable ka Anjeun, pikeun durasi dina pasatujuan ieu, pagawé anak, affiliates, jeung pihak katilu commissioned ku Penny Grup Lelang.

Sarat jeung Lisensi Microsoft Software.

Microsoft, kitu ogé Penny Grup Lelang kawijakan pausahaan, teu ngidinan Pergaulan tina kapamilikan lisénsi Microsoft. Pikeun conto, hiji customer teu bisa maké hiji Grup Penny Lelang dibeuli lisénsi Windows Server ditéang jeung lisénsi customer sorangan MSSQL atawa Produk Microsoft séjén. Ieu mangrupa palanggaran kawijakan lisénsi Microsoft sacara. Customer tangtu ngabogaan pikeun ménta sadaya lisensi Microsoft ngaliwatan Penny Grup Lelang. Dina sababaraha instansi, urang bisa ngidinan nasabah keur nyadiakeun sagala produk Microsoft anu dilisensikeun, kaasup OS. Tapi, sadaya lisensi kudu disayagikeun ku langganan jeung bisa jadi teu dicampurkeun jeung Grup Penny Lelang dilisensikeun produk Microsoft. Patalékan ngeunaan kawijakan ieu bisa ditujukan pikeun sales@pennyauctionwizards.com

Watesan tina Karuksakan atawa Liability

Iwal ti AS digambarkeun dina SLA, pennyauctionwizards Nyarita NOT bakal makéna Palanggan for teu ngarugikeun disababkeun ku ATAWA patali ka ladenan Palanggan urang atawa henteu mampuh TO ngagunakeun layanan kajaba CUASED ku MISCONDUCT WILLFUL. pennyauctionwizards Nyarita. NOT bakal makéna Palanggan for kaleungitan kalan, Teu langsung, Husus ATAWA INCIDENTAL, Karuksakan CONSEQUENTIAL ATAWA PUNITIVE. NOTHWITHSTANDING lain nanaon ieu Sarat atawa layanan kasapukan, THE maksimum agrégat LIABILITY OF pennyauctionwizards Nyarita jeung nu karyawan ANAK, Ajen ATAWA AFFILIATES, UNDER mana wae tiori hukum kudu EXCEEN jumlah waragad geus dikumpulkeun ON akun. Iwal ti AS disebutkeun disayagikeun dina ieu watesan Service kasapukan, pennyauctionwizards Nyarita nyadiakeun ALL produk jeung jasa “Saperti”, Tampa aya jaminan ATAWA nanaon nu aya, Naha Express, ATAWA disiratkeun AND DISCLAIMS ALL disiratkeun WARRANTIES, Kaasup tapi teu sawates TO, THE WARRANTIES disiratkeun OF MERCHANTABILITY Cimerak keur maksud tinangtu. Palanggan bakal SOLELY tanggung jawab seleksi, Pamakean, AND SUITABIL calung produk nu mana wae nu jeung layanan AND pennyauctionwizards Nyarita kudu boga LIABILITY patali jeung FORGOING THE. Konsumén nu pancénna pikeun mastikeun kaamanan server.

Umum

Sarat Ti Service nu ngaganti tanpa aya bewara nu prior subjék.

Sarat ieu of Service nu kontrak jum'atan beungkeut antara palanggan jeung Penny Lelang Grup, Nyarita.

Ku cara muka hiji akun, palanggan satuju pikeun istilah di luhur-nyatakeun.

Nanaon teu didaptarkeun di Sarat of Service kabuka ka interpretasi jeung parobahan ku Penny Grup Lelang, Nyarita. kuncén tanpa aya bewara prior.

Sakur palanggaran Sarat ieu of Service bakal ngahasilkeun teu terminasi akun nu. Penny Grup Lelang, Nyarita. maintains hak kana nungtungan akun tanpa béwara prior.

Dina hal nu customer hiji terminated pikeun violating hiji atawa leuwih tina Penny Lelang Grup Sarat of Service, Penny Lelang Grup deui cadangan hak kana kufur aksés ka, jeung / atawa, ngancurkeun data langganan nu disimpen di server offending atawa akun. Penny Lelang Grup bisa di kawijaksanaan sorangan ngidinan aksés ka akun terminated. Lamun Grup Penny Lelang satuju pikeun nyadiakeun aksés ka hiji akun anu geus terminated alatan ugeran palanggaran Service, customer bakal matuh ka hiji muatan hiji-waktu $500 atawa leuwih keur nutupan biaya teuas drive, kloning, processing jeung pengiriman barang.