Rimbursimet & Anulimet

Software Rimbursim Politika

Deklaratë Parimore Rimbursim
Në të kaluarën politika jonë rimbursim u keqpërdorur dhe shfrytëzuar nga klientët të cilët krijuan arsye të rreme për rimbursim, por vazhdoi për të përdorur software tonë. Për shkak të kësaj kompania jonë tani ka një politikë shumë më të rreptë rimbursim për software sesa hardware.

Rrethanat e pranuara

Në qoftë se software nuk është aktivizuar (konvertuar nga një numër serial në një Key Regjistrimit), kontaktoni mbështetjen për një kthim duke klikuar butonin e miqve lart. Ne ofrojmë rimbursimit të plotë mbi licencat e pahapur dhe unactivated brenda 30 Ditët e blerjes. Pasi që rimbursimet nuk do të jepet.

Nëse një defekt është gjetur dhe stafi ynë mbështetje teknike nuk mund të sigurojë një fix ose punë-rreth brenda 14 ditë, rimbursimi mund të ofrohen nga ekipi ynë mbështetje teknike që pastaj do të ju pyes në email në pdf ose me faks një deklaratë të nënshkruar me:

Një kopje e faturës suaj – dërguar tek ju me email kur keni blerë.
Një përshkrim i problemit të gjetur në software.
Një vërtetim i nënshkruar që ju keni uninstalled software dhe hequr atë nga serveri juaj.

Rrethanat papranueshme

Ne përgjithësi nuk rimbursim ose shkëmbimi në këto rrethana:

Në çdo kohë pas aktivizimit dhe instalimit të një web server
Vetëm për shkak se ju ndryshuar mendjen tuaj pas urdhërimin
Kompensimi i shërbimeve mbështetëse teknike vetëm për shkak se kurrë nuk ju përfundoi kanë nevojë për mbështetje
Pasi një projekt të projektimit është përfunduar dhe miratuar
Nëse faqja e juaj nuk nis apo biznesi juaj nuk arrin

Ju lutem vini re çdo kërkesë për rimbursim duhet të bëhet para aktivizimit. Nëse ju keni aktivizuar ne do të doja të ju kujtoj se kur ju aktivizuar, ju pranuar kushtet tona të blerjes në arkë cili thotë sipër.

Shipping

Penny ankand Wizards do të përdorë shërbimet komerciale për të përmbushur urdhërat përfshirë transportuesit të njohur dhe korrierët të tilla si UPS, FedX, DHL dhe TNT apo US Postal Service, dhe numrat Ndjekja mund të sigurohet.

Shumë artikuj janë dërguar të njëjta ose të nesërmen e biznesit pas blerjes. Pyesni përfaqësuesin e shitjes tuaj për datën e parashikuar të anijeve. Vini re se artikujt mund të jetë prodhuar me porosi ose me porosi të shtypura, dhe se disa nga këto objekte mund të marrin deri në një në pesë javë të prodhohen para se të anijeve.

Në çdo rast kur kjo është e përcaktuar me Penny ankand magjistarët Software që gjithë paketa duhet të kthehet për të lehtësuar një shkëmbim për një artikull të ri(s), Penny ankand Wizards do të punësojë një zgarë për të marr produktin që duhet të ri-boxed në paketimin e tij origjinale dhe etiketuar në përputhje me rrethanat në mënyrë që paketa do të kthehen në qendrën tonë të anijeve.

Të gjitha kërkesat për mallrat e dëmtuara në të anijeve duhet të bëhet brenda shtatë (7) ditë ose pranimi, kështu që Penny ankand Wizards mund të bëjë kërkesën e vet në kohë për të transportuesit për rimbursim. Të gjitha kuti origjinale dhe materialet duhet të kthehen për të lehtësuar shkëmbimin për të shmangur një pagesë për Reboxing e 50%.

Këto Kushtet e Perdorimit zbatohet për çdo blerje të bëra nga http://www.pennyauctionwizards.com (Website), të jetë ajo për pennyauctionwizards software vetë, ose ndonjë nga sherbimeve lidhen. Penny Ankand Wizards Kufizuar rezervon të drejtën për të ndryshuar ose update Termat e Perdorimit në çdo kohë, me ose pa njoftim.

1. Ofrimi i shërbimit
Pennyauctionwizards Software është furnizuar nga Penny ankand magjistarët Kufizuar, dhe është e licencuar, nuk shiten, sipas kushteve të EULA. Penny Ankand Wizards Kufizuar rezervon të gjitha të drejtat nuk jepen shprehimisht për Ju dhe Penny ankand Wizards Kufizuar ruan pronësinë e Programeve nëse nuk bihet dakord shprehimisht ndryshe (Kliko këtu nëse ju kërkojnë software të plotë të pronësisë / a>). Customer pranon se Penny ankand Wizards shet software ankand qindarkë që nuk përfshin ndonjë shërbim customization tjera se çfarë të përcaktohet pako. Për shembull, vetëm paketë që përfshin çdo customization është paketa Enterprise cila përfshin një logo design. Pasi logo është projektuar dhe miratuar me email apo me shkrim nga Penny faks ankand Wizards ka përfunduar vetëm customization të pazgjidhura. Asnjë Përshtatje të tjera do të përfshihen nëse nuk citohet dhe të paguar për të dhe një kontratë projektimit është e nënshkruar dhe i rënë dakord.

Pagesat për customizations duhet të bëhen upfront.

Një template premium nuk përfshin ndonjë Përshtatje. Çdo modifikim ose ndryshime kodi janë një shërbim i paguar.

Trajnimi është i përfshirë në blerjen tuaj të paketës nga një lidhje e cila do të jepet për ju pas blerjes. Trajnimi ynë zhvillohet nga seri video dhe duke telefonike apo mbështetje email biletës. Personal training sessions with a live support Representative may be purchased on an hourly rate.

Bartësit e licencave nuk janë të lejuar për të "marrë hua", "Huazon" ose "shesin" licenca për ndonjë palë të treta, përveç në rastin e Politikës License Transferimit si detajuar në Seksionin 6 të kësaj Marrëveshjeje. Çdo licencat gjetur që do të përdoren në këtë mënyrë mund të revokohet në mënyrë të përhershme, në zgjedhjen e vetme e menaxherit.
Penny Ankand Wizards Kufizuar rezervon të drejtën të refuzojë shërbimin apo të biznesit me zgjedhjen e tyre.

2. End Marrëveshje License Përdoruesi
Marrëveshja EULA është përfshirë në paketën e pennyauctionwizards shkarko. Duke instaluar, kopjimi, ose ndryshe duke përdorur pennyauctionwizards, ju pranoni tu përmbaheni kushteve të EULA.

3. Rinovime & Pagesat
Pagesat pranohen përmes Paypal ose tel direkte bankare. Dhënë me qira (mujor) Licencat automatikisht rinovojë deri anuluar. Pagesa është për shkak në përvjetorin e datës së hyrjes çdo muaj. Nëse pagesa nuk është marrë brenda 5 ditësh nga data e duhur, Penny Ankand Wizards kufizuar do të paguani një tarifë vonë dhe nëse është e nevojshme, pezullojë licencën derisa pagesa e plotë është pranuar dhe rezervon të drejtën për të pezulluar çdo dhe të gjitha shërbimet në lidhje për llogarinë në fjalë. Për të riaktivizuar ka një $100 reinstall fee. Should we receive a chargeback or disputed payment, të gjitha shërbimet do të revokohet derisa çdo shumë të diskutueshëm janë shlyer, plus një tarifë të përpunimit të $50.00 (USD) për pagesë të detyruar të shkaktuara.

4. Dërgesë
Të gjitha licencat janë lëshuar menjëherë pas marrjes dhe miratimin e pagesës (pas verifikimit) përmes formës faqen e internetit tonë të rendit dhe janë në dispozicion për shkarkim nga zonën e llogarisë tuaj. Setup jonë profesional & Shërbimet e instalimit zakonisht të marrë në mes 1 - 2 ditë pune për të përfunduar, por kjo nuk është një kohë e garantuar kthesë, dhe në kulmin kohët tilla si njoftime të reja, ata shpesh do të marrë më.

5. Rimbursimet:
Pasi të keni shkarkuar një Produkt nga pennyauctionwizards.com, ose blerë një Produkt në dispozicion për shitje individuale, ne nuk mund të ofrojnë një rimbursim, të cilat Ju mbahen përgjegjës për mirëkuptim mbi vendosjen e rendit tuaj me pennyauctionwizards.com. Arsyeja për këtë politikë është sepse ne ofrojmë paprekshme Produkte të parevokueshme dixhitale dhe si i tillë, nuk ka asnjë mënyrë për Produktet e tona të jenë të kthyer. Si i tillë, të gjitha tarifat e licencave janë të pakthyeshme, duke përfshirë të gjitha blerjet e rinovimit, plugins, ose ndryshe, ku Produkte kanë qenë më parë shkarkuar, dhe pagesa juaj për një Produkt pennyauctionwizards.com tregon pranimin tuaj të kësaj dispozite.

6. Leje Transfer Politika
Ne të lejojë licencat pronësi të blerë direkt nga ne që të transferohet siguruar 30 ditë kanë kaluar nga data e blerjes. Licencat e marra përmes një reseller nuk mund të transferohet. Para çdo shitje apo transferim, Pronari ekzistues duhet të na kontaktoni për të verifikuar përshtatshmërinë. Pastaj një herë i gatshëm për t'u transferuar, ne do të lëshojë një faturë për taksën e transferimit të licencës që është aktualisht $150.00 (USD), dhe një herë nevojën për të paguar të furnizohen me emrin, e-mail adresa dhe detajet e pronarit të ri për licencë që do të transferohen në. Shtesa mund të transferohet ndërmjet licencave brenda vet llogaria juaj e klientit por nuk rishiten ose transferohen në klientë të tjerë.

7. Supozimi i Rrezikut:
You expressly agree that the use of any and all Products distributed by pennyauctionwizards.com and available as part of the pennyauctionwizards.com collection and website is done so solely at Your own risk. Pennyauctionwizards.com is not held responsible for any form of marketing, reklamat, zhvillimi i biznesit, rritjen e biznesit, or any other form of business operations for your business. You are responsible for the success of your own business.

pennyauctionwizards.com nuk garanton ose garanton se Produkte për pennyauctionwizards.com janë të lirë nga e drejta e autorit ose të shqetësimeve të tjera të pronësisë intelektuale.

8. Zbatueshmëria:
Pavlefshmëria apo pazbatueshmëria e ndonjë dispozite të kësaj Marrëveshjeje dhe Kushtet e Perdorimit nuk do të ndikojë në vlefshmërinë dhe zbatueshmërinë e çdo dispozitë tjetër e kësaj Marrëveshjeje dhe Kushtet e Përdorimit. pennyauctionwizards.com rezervon të drejtën për të modifikuar këto Kushtet e Perdorimit në çdo kohë. pennyauctionwizards.com gjithashtu rezervon të drejtën për të ndërprerë këtë Marrëveshje dhe Kushtet e Perdorimit pa njoftim, nëse, në zgjedhjen e vetme pennyauctionwizards.com-së, Ju nuk janë në përputhje me ndonjë afat të kësaj Marrëveshjeje dhe Kushtet e Përdorimit. Me përfundimin, Ju duhet të shkatërrojë të gjithë përmbajtjen, materialet dhe Produkte të përftuara nga ky Faqes, kopje dhe dokumentacioni i lidhur prej saj. Veç kësaj, pennyauctionwizards.com rezervon të drejtën të ndërpresë përfundimisht Website, pennyauctionwizards.com, pa njoftim.

9. Jurisdiksion:
Kjo Marrëveshje, vlefshmëria dhe efekti i tij, do të interpretohet vetëm, dhe i qeverisur nga, ligjet e Shteteve të Bashkuara të Amerikës. Any claims shall be brought solely in the Federal District Court of the United States of America and you expressly consent to the exclusive jurisdiction of the federal courts of the United States of America. Ju pëlqimin për shërbim të ndonjë njoftimi ose procesi të kërkuar pas Teje me postë të regjistruar ose postë brenda natës në adresën e dhënë në pennyauctionwizards.com me regjistrimin juaj, si Ju mund të rinovuar nga koha në kohë, me prova e dorëzimit.

10. Tarifat ligjore:
Ju pranoni të rimbursojë pennyauctionwizards.com për tarifat e saj ligjore, kostot dhe disbursimet nëse pennyauctionwizards.com është e suksesshme në zbatimin e ndonjë nga të drejtat e tij sipas kësaj Marrëveshjeje, duke përfshirë, pa kufizim, në lidhje me ndonjë veprim për të mbledhur pagesat.

11. Marrëveshja Gjithë:
Ju pranoni se Ju keni lexuar këtë Marrëveshje, kuptojnë atë, patën një mundësi për të kërkuar këshilla të pavarura ligjore para se të rënë dakord me të, dhe pranoni tu përmbaheni termave dhe kushteve të tij. Në konsideratë të pennyauctionwizards.com duke rënë dakord për të bërë në dispozicion Website e saj dhe të sigurojë Produktet e saj, Ju pranoni tu përmbaheni termave dhe kushteve të kësaj Marrëveshjeje. Ju më tej pajtohen se kjo Marrëveshje shpreh të gjithë mirëkuptimin dhe marrëveshjen në mes pennyauctionwizards.com dhe Teje, dhe kjo është deklarata e plotë dhe ekskluzive e Marrëveshjes ndërmjet Jush dhe pennyauctionwizards.com, që zëvendëson çdo propozim apo marrëveshje paraprake, me gojë ose me shkrim, dhe çdo komunikim tjetër në mes Jush dhe pennyauctionwizards.com ndërlidhur me këtë të kësaj Marrëveshjeje. Më tej, Ju pranoni se duke e vendosur këtë Marrëveshje në faqen e internetit pennyauctionwizards.com do të shërbejë si njoftim të mjaftueshëm të Termave pennyauctionwizards.com s of Use License Agreement / End User, e cila mund të ndryshohet herë pas here, dhe se çdo blerje mbi pennyauctionwizards.com ose ndonjë qasje në pennyauctionwizards.com Produkte përfaqëson mirëkuptimin juaj afirmative dhe pranimin e kësaj Marrëveshjeje, çdo modifikim ose rishikimet e kësaj Marrëveshjeje, dhe të gjitha afatet dhe kushtet të përshkruara këtu. Ju gjithashtu e pranojnë se kjo marrëveshje zëvendëson, mbaron, dhe ndryshe e bën të pavlefshme çdo dhe të gjitha marrëveshjeve ose kontratave të mëparshme ose bashkëkohore, qoftë me shkrim apo me gojë, lidhur ndërmjet Jush dhe pennyauctionwizards.com në lidhje me çështjet e parashtruara shprehimisht parashtruara në këtë Marrëveshje.

Amendament: Ju lutemi të jenë të vetëdijshëm se software tonë përmban funksionalitet autobidding. Tipar ofertave auto mund të përdoret vetëm për të provuar funksionalitetin e softuerit, dhe NUK KUR SITE ËSHTË LIVE. Veçanërisht, tipar ofertave auto duhet të jetë me aftësi të kufizuara para se ju ftoj ndonjë anëtarët e publikut për të marrë pjesë në çdo ankand.

TË GJITHA TË DREJTAT nuk shprehimisht dhënë këtu janë të rezervuara.