25 July 2012
Comments: Comments Off on A duhet të fillojë My Own Penny ankand?

A duhet të fillojë My Own Penny ankand?

Kjo është në fund të fundit një pyetje vetëm ju mund të përgjigjem. Premtimi i fillimit të një ankand peni nga një perspektivë e biznesit është shumë tërheqës. Megjithatë, ju duhet të konsiderojnë se ajo është një industri shumë e vështirë për të marrë të përfshirë në; si dhe ka disa sfida unike që do t'ju duhet për të kapërcyer në mënyrë që të jetë i suksesshëm. Në fund të ditës kjo është ajo që ky libër është mbi të gjitha. Unë kam parë shumë tentativa dhe dështimet, por në një notë pozitive unë kam parë shumë të ketë sukses.

Modeli i biznesit ankand peni ju ofron mundësinë për të drejtuar biznesin tuaj nga shtëpia në internet dhe potencialisht të bëjnë miliona dollarë duke bërë kështu. Nëse ju janë të përkushtuar, hard-pune dhe të gatshëm për të parë një projekt përmes pa marrë parasysh se çfarë pengesa të hasni, atëherë ju ndoshta jeni një pronar i suksesshëm ankand qindarkë në bërjen.

Drejtimin e vet ankand tuaj peni është një slitë rul emocionale. Nëse faqja juaj nuk arrin software apo server Rrëzohet ajo mund të spell fatkeqësi. Gjithashtu, në qoftë se ju të filloni ankand tuaj peni, pa të drejtë të marketingut ju lehtë mund të përfundojë duke falimentuar veten ose të gjejnë veten një objektiv i një padi për të mos qenë në gjendje për të transportuar mallrat që ju ankand jashtë. Ka shumë ofruesve të programeve në këtë industri që ofrojnë produkte të meta që shesin ju këtë ide në një ëndërr. Kjo është një nga faktorët kryesorë që kontribuojnë në një ankand peni dështuar në fazën fillestare për fillimin e.

Tani unë nuk do të thotë që të trembë ju, por këto janë çështje reale që potencialisht mund të spell fatkeqësi për ju.

Comments are closed.