5 June 2012
Comments: 0

SEO PLANET për ankandet Penny

Penny Auctions kërkojnë fushata të specializuara SEO që synojnë më shumë se disa fjalë kyçe për shkak të kompleksitetit dhe popullaritetin e tregut. Me këto fushata më poshtë ju mund të zgjedh faqen tuaj shpejt.

Të gjitha paketat tona SEO përfshijnë elemente që janë të sigurt për të marrë faqen tuaj renditet lartë në motorët e kërkimit shpejt. Kjo nga ana e vet do të përzënë trafikut organike për faqen tuaj te internetit.

Beteja mbi të cilën metodë SEO është më i mirë ndoshta do të vazhdojë përgjithmonë. Ne kemi gjetur se metoda më efikase e rangut të një faqe interneti shpesh mund të varet mbi të cilat industria e ju jeni në. Për ankand peni SEO ne kemi gjetur faqe të lartë gradën sukses në ndërtimin rrota Lidhje për klientët tanë. Në thelb, një rrotë lidhje ju jep shtyllën kurrizore të faqet e internetit renditet shumë kur ju levave ato në avantazhin tuaj dhe për të ndërtuar backlinks në shënjestër. Google është dashur të rangut faqet që janë krijuar brenda një rrjeti tashmë renditet shumë të tilla si WordPress, Squidoo, dhe Hubpages, vetëm për të përmendur disa. Kjo është e mundur për shkak se ju jeni të krijuar përmbajtjen tuaj që është “linkable” si dhe shtimin e lidhjeve sfond të ofruar nga rrjeti të veçantë që ju jeni botuese me. Përvetësuar 5-10 lidhjet efektive dhe të fuqishme nga faqet si këto është ajo që ndan fituesit nga humbësit në industrinë ankand peni.

Një tjetër metodë që përdorim është backlinks krijuar. Ne krijimin e mijëra të lidhjeve mbrapa në vendrrjet spirancë tuaj fjalë kyçe për të kjo.

Backlinks, i njohur gjithashtu si lidhjeve hyrëse, lidhjet përbrenda, në-links, dhe lidhjet hyrëse, janë lidhje hyrëse në një faqe të internetit ose web. Në terminologjinë themelore Lidhje, një backlink është çdo lidhje të marra nga një nyje web (faqe interneti, drejtori, Faqja e internetit, apo nivelit të lartë domain) nga një tjetër web nyje.

Lidhje përbrenda ishin fillimisht të rëndësishme (para shfaqjen e motorët e kërkimit) si një mjet kryesor të navigacion web; sot, Rëndësia e tyre qëndron në search engine optimization (KJO). Numri i backlinks është një tregues i popullaritetit apo rëndësinë e asaj website ose faqe (për shembull, kjo është përdorur nga Google për të përcaktuar PageRank e një faqe).

Kur ju shtoni këto dy elemente në një strategji SEO ju merrni renditet shpejt dhe për të rritur rangut tuaj faqe.

Faqet e mëposhtme janë të përqendruar në faqet e internetit të trafikut të lartë Penny ankand dhe do të rrisë natyrore trafikut me një diferencë të konsiderueshme.

PLANI STARTER: 3000+ Backlinks nga 3000+ Faqet.

 • 3000+ Cilësia Backlinks
 • Backlinks do të vendoset në PR4 Sites.
 • Target deri në 7 fjalë kyçe me 2 URL të ndryshme.
 • Të gjitha backlinks do të jetë nga faqet përkatëse të ngrohtë tuaj.
 • Përmbajtja Fresh do të përdoret për të krijuar backlinks kontekstuale.
 • Më Page SEO konsultimi është i përfshirë FALAS.
 • Dorëzimit brenda 7 ditëve të punës.
 • Raportet do të jepet në Spreadsheets dhe raportin përfundimtar SEO.
 • Backlinks do të jetë i optimizuar.
 • Paketa përfshin 4 Lidhje direkte domain.
 • 10 Link rrota synuar Penny Trafiku Ankand Faqes

Çmim $500

PLANI Gold SEO: 10000+ Backlinks.

 • Total 10000+ Cilësia Backlinks
 • Backlinks do të vendoset në PR4 Sites.
 • Target deri në 30 fjalë kyçe me 4 URL të ndryshme.
 • Të gjitha backlinks do të jetë nga faqet përkatëse të ngrohtë tuaj.
 • Përmbajtja Fresh do të përdoret për të krijuar backlinks kontekstuale.
 • Më Page SEO konsultimi është i përfshirë FALAS.
 • Dorëzimit brenda 21 ditëve të punës.
 • Raportet do të jepet në Spreadsheets dhe raportin përfundimtar SEO.
 • Backlinks do të jetë i optimizuar.
 • Paketa përfshin 25 Lidhje direkte domain.
 • Krijimi i një harte faqes XML
 • Nënshtrim harta në faqe për motorët e kërkimit të mëdha
 • Optimizimi i internetit për search engine zvarritje
 • Krijimi i internetit tags titullin & MetaTags
 • Hulumtim fjalen & Analizë
 • Research konkurrues & Analizë
 • Optimizimi i tags titullin & Tags Meta në bazë fjalen & hulumtim konkurrues
 • Hulumtim Directory bazuar në sendet e ankandit
 • Dorëzimi i internetit për të 10 directories lidhura
 • Rekord WHOIS asistencë optimization

 

Çmim: $1650

 

PLANI Platinum SEO: 50000+ Backlinks.

 • Total 50000+ Cilësia Backlinks
 • Backlinks do të vendoset në PR4 Sites.
 • Target deri në 40 fjalë kyçe me 4 URL të ndryshme.
 • Të gjitha backlinks do të jetë nga faqet përkatëse të ngrohtë tuaj.
 • Përmbajtja Fresh do të përdoret për të krijuar backlinks kontekstuale.
 • Më Page SEO konsultimi është i përfshirë FALAS.
 • Dorëzimit brenda 30 ditëve të punës.
 • Raportet do të jepet në Spreadsheets dhe raportin përfundimtar SEO.
 • Backlinks do të jetë i optimizuar.
 • Paketa përfshin 50 Lidhje direkte domain.
 • Krijimi i një harte faqes XML
 • Nënshtrim harta në faqe për motorët e kërkimit të mëdha
 • Optimizimi i internetit për search engine zvarritje
 • Krijimi i internetit tags titullin & MetaTags
 • Hulumtim fjalen & Analizë
 • Research konkurrues & Analizë
 • Optimizimi i tags titullin & Tags Meta në bazë fjalen & hulumtim konkurrues
 • Hulumtim Directory bazuar në sendet e ankandit
 • Dorëzimi i internetit për të 10 directories lidhura
 • Rekord WHOIS asistencë optimization

Paguhet Per Kliko Reklamim paketë të Avancuara Setup përfshin Setup bazë:

 • Google Adword llogari Setup *
 • Hulumtim fjalen (max 20 fjalë kyçe ose frazat)
 • 1 Fushatë
 • 1 Ad Group
 • 4 Ads Text (maksimal)
 • 20 Frazat fjalen (maksimal)**

Plus përfshin në vijim:

 • Research konkurrues & Analizë
 • 1 Fushata Shtesë
 • 1 Shtesë Ad Group
 • 4 Ads shtesë Tekst (maksimal)
 • 20 Shtesë Keyword Fraza (maksimal)**

Çmim: $2690

Leave a Reply