pennyauctionwizards Privacy Policy

pennyauctionwizards menjëherë lidh njerëzit kudo për atë që është më e rëndësishme për ta. Çdo përdorues i regjistruar mund të dërgojnë një Tweet, i cili është një mesazh i 140 karaktere ose më pak që është publik nga default dhe mund të përfshijnë përmbajtje të tjera si fotot, Video, dhe lidhje me faqet e internetit të tjera.

Këshillë Çfarë ju thonë se në pennyauctionwizards mund të shikohet e gjithë bota në çast.

Kjo Privacy Policy përshkruan se si dhe kur pennyauctionwizards mbledh, përdor dhe aksionet e informacionit tuaj kur ju përdorni shërbimet tona. pennyauctionwizards merr informacionin tuaj nëpërmjet faqet tona të ndryshme, SMS, TV, njoftime email, Aplikimet, buttons, dhe Widgets (the “Sherbime” ose “pennyauctionwizards”). Për shembull, ju të na dërgoni informacion kur ju përdorni pennyauctionwizards nga faqen tonë të internetit, postare ose marrin Tweets nëpërmjet SMS, ose pennyauctionwizards qasje nga një aplikim të tilla si pennyauctionwizards për Mac, pennyauctionwizards për Android apo TweetDeck. Kur përdorni ndonjë prej shërbimeve tona ju pëlqimin për mbledhjen, transfer, manipulim, ruajtje, zbulimi dhe përdorime të tjera të informacionit tuaj siç përshkruhet në këtë Privacy Policy. Pavarësisht nga cili vend ju banojnë në ose japë informacione nga, ju autorizoni pennyauctionwizards të përdorin të dhënat tuaja në Shtetet e Bashkuara dhe çdo vend tjetër ku vepron pennyauctionwizards.

Nëse keni ndonjë pyetje ose komente në lidhje me këtë Privacy Policy, ju lutem na kontaktoni në privacy@pennyauctionwizards.com ose këtu.
Mbledhja e Informacionit dhe Përdorimi

Këshillë Ne mbledhjen dhe përdorimin e informacionit tuaj më poshtë për të ofruar shërbimet tona dhe për të matur dhe për të përmirësuar ato me kalimin e kohës.

Informacion mbledhura Pas Regjistrimit: Kur keni krijuar apo rikonfiguruar një llogari pennyauctionwizards, ju japin disa informacione personale, të tilla si emrin tuaj, emri i përdoruesit, fjalëkalim, dhe adresën email. Disa nga këto të dhëna, për shembull, emri juaj dhe emrin e përdoruesit, është e shënuar publikisht mbi Shërbimet tona, duke përfshirë edhe në faqen e profilit tuaj dhe në rezultatet e kërkimit. Disa Sherbime, të tilla si kërkim, profilet e përdoruesve publike dhe listat shikimin, nuk kërkojnë regjistrimin.

Informacione Shtese: Ju mund të na japin informacion të profilit të bërë publik, të tilla si një biografi të shkurtër, vendndodhjen tuaj, faqen tuaj te internetit, ose një foto. Ju mund të japin informacion për të rregulloje llogarinë tuaj, të tilla si një numër telefoni celular për shpërndarjen e mesazheve SMS. Ne mund të përdorim informacionin e kontaktit tuaj për të ju dërgojnë informacion në lidhje me Shërbimet tona ose për të tregut për ju. Ju mund të përdorni parametrat e llogarisë suaj të unsubscribe nga njoftimet nga pennyauctionwizards. Ju mund të çabonoheni duke ndjekur udhëzimet e përfshira në kuadër të njoftimit ose udhëzimet e shfaqura në faqen tonë të internetit. Ne mund të përdorim informacionin e kontaktit tuaj për të ndihmuar të tjerët të gjejnë llogarinë pennyauctionwizards tuaj, duke përfshirë shërbimet e palës së tretë dhe aplikimet klientit. Settings e llogarisë tuaj të kontrollojë nëse të tjerët mund të ju gjejë me adresën tuaj e-mail ose numrin e telefonit celular. Ju mund të zgjidhni për të ngarkoni librin tuaj adresën kështu që ne mund të ju ndihmojë të gjeni pennyauctionwizards përdoruesit ju e dini. Ne më vonë mund të sugjerojnë njerëzit që të ndjekin në pennyauctionwizards në bazë të adresave të importuara kontaktet tuaja librit, të cilat ju mund të fshini nga pennyauctionwizards në çdo kohë. Nëse ju na dërgoni me email, ne mund të mbani mesazhin tuaj, adresë e-mail dhe informacionin e kontaktit për t'iu përgjigjur kërkesës tuaj. Nëse ju lidheni pennyauctionwizards tuaja llogari te llogaria juaj në një tjetër shërbim, në mënyrë që të ndër-postë mes pennyauctionwizards dhe atë shërbim, shërbim tjetër mund të na dërgoni e regjistrimit ose në chat informacionin tuaj në këtë shërbim dhe informacione të tjera që ju të autorizuar. Ky informacion bën të mundur ndër-postimin, na ndihmon të përmirësuar shërbimet, dhe është fshirë nga pennyauctionwizards brenda disa javësh e shkeputur tuaj nga pennyauctionwizards llogarinë tuaj në shërbim tjetër. Mëso më shumë këtu. Sigurimi i informacion shtesë të përshkruara në këtë seksion është krejtësisht fakultative.

Tweets, Në vazhdim, Listat dhe Informacionit të tjera Publik: Shërbimet tona janë të dizajnuara kryesisht për t'ju ndihmuar të ndajnë informacion me botën. Shumica e informacionit që ju të na japin është informacion ju po kërkoni të na bëjë publike. Kjo përfshin jo vetëm mesazhet që ju cicëroj dhe metadata e parashikuara me Tweets, të tilla si kur ju tweeted, por edhe listat e keni krijuar, njerëzit të ndjekin, Tweets që ju të shënuar si të preferuarat apo Retweet, dhe shumë pjesë të tjera të informacionit që rezultojnë nga përdorimin tuaj të Shërbimeve. Default ynë është pothuajse gjithmonë për të bërë informacionin që japin publikut për aq kohë sa ju nuk e fshini atë nga pennyauctionwizards, por ne përgjithësi ju japin parametrat për të bërë informacionin më private nëse doni. Informacioni juaj publik është gjerësisht dhe në çast shpërndahen. Për shembull, Informacioni profilin e anëtarit publik juaj dhe Tweets publike mund të jetë e kërkueshme nga motorët e kërkimit dhe janë dorëzuar menjëherë me SMS dhe TV tona për një gamë të gjerë të përdoruesve dhe shërbimeve, me një shembull të qenit Biblioteka Shtetet e Kongresit, që arkivat Tweets për qëllime historike. Kur ju ndani informata ose përmbajtjen si fotot, Video, dhe lidhjet nëpërmjet Shërbimeve, ju duhet të mendoni me kujdes për atë që ju jeni duke e bërë publike.

Vendndodhja Informacion: Ju mund të zgjidhni për të publikuar vendndodhjen tuaj në Tweets tuaja dhe në profilin tuaj pennyauctionwizards. Ju gjithashtu mund të na tregoni vendndodhjen tuaj kur keni vendosur vendndodhjen tuaj prirje në pennyauctionwizards.com ose të mundësojë kompjuterin tuaj ose pajisje të lëvizshme për të na dërgoni informacion vendndodhjen. Ju mund të vendosni Tweet preferencat tuaja vendndodhjes në cilësimet e llogarisë suaj dhe të mësojnë më shumë për këtë funksion këtu. Mëso se si për të vendosur preferencat tuaja celular lokacionit këtu. Ne mund të përdorim dhe të ruajtur informacion në lidhje me vendndodhjen tuaj të sigurimit tiparet e Shërbimeve tona, të tilla si tweeting me vendndodhjen tuaj, dhe për të përmirësuar dhe rregulloje Shërbimet, për shembull, me përmbajtje më të rëndësishme si trendet lokale, Historitë, reklama, dhe sugjerime për njerëzit që të ndjekin.

Lidhjet: pennyauctionwizards mund të ndiek se si ju ndërveprojnë me lidhje në mbarë Shërbimet tona, duke përfshirë njoftimet tona email, shërbimet e palës së tretë, dhe kërkesat e klientit, nga klikimeve Përcjellin ose përmes mjeteve të tjera. Ne e bëjmë këtë për të ndihmuar në përmirësimin e shërbimeve tona, për të ofruar reklama më të rëndësishme, dhe të jetë në gjendje për të ndarë klikoni statistikave agregate të tilla si se sa herë një lidhje e veçantë i është klikuar në.

Biskota: Ashtu si shumë faqet e internetit, ne përdorim “Biskota” teknologji për të mbledhur të dhëna shtesë përdorimit website dhe për të përmirësuar shërbimet tona, por ne nuk kërkojnë cookies të për shumë pjesë të Shërbimeve tanë të tilla si kërkim dhe duke kërkuar në profilet e përdoruesve publike apo listave. Një cookie është një file i vogël dhënave që është transferuar në hard disk të kompjuterit tuaj. pennyauctionwizards mund të përdorni të dy session cookies dhe cookies të vazhdueshme për të kuptuar më mirë se si ju ndërveprojnë me Shërbimet tona, për të monitoruar përdorimin agregate nga përdoruesit tanë dhe të trafikut të internetit kurs mbi Shërbimet tona, dhe për të rregulloje dhe për të përmirësuar shërbimet tona. Shumica e shfletuesve të internetit automatikisht pranon cookies. Ju mund të udhëzoj shfletuesin tuaj, duke ndryshuar parametrat e saj, për të ndaluar pranimin cookie ose për të nxitur ju para se të pranojë një cookie nga faqet e internetit që ju vizitoni. Megjithatë, disa Shërbimet nuk mund të funksionojë siç duhet në qoftë se ju çaktivizoni cookies.

Identifikohu dhënave: Serverat tanë informative automatikisht rekord (“Identifikohu dhënave”) krijuar nga përdorimin tuaj të Shërbimeve. Identifikohu dhënat mund të përfshijnë informacione të tilla si IP adresës tuaj, lloj shfletuesi, sistem operativ, web faqe duke iu referuar, faqe të vizituara, vend, zgarë tuaj celular, pajisje dhe aplikimit ID, terma kërkimi, dhe informacion cookie. Ne kemi marrë Identifikoni Data kur ju të ndërveprojnë me Shërbimet tona, për shembull, kur ju vizitoni faqet tona, nënshkruajë në Shërbimet tona, ndërveprojnë me njoftimet tona email, përdorni pennyauctionwizards tuaja llogari për të vërtetuar në një faqe interneti të palës së tretë ose zbatimin, ose vizitoni faqen e internetit të palëve të treta që përfshin një buton ose widget pennyauctionwizards. pennyauctionwizards përdor Identifikohu dhënave për të siguruar shërbimet tona dhe për të matur, rregulloje, dhe përmirësimin e tyre. Nëse nuk bëhet tashmë më herët, për shembull, si më poshtë, për widget të Dhënave, ne ose do të fshini log dhënat apo hequr ndonjë identifikuesit të përbashkëta llogari, të tilla si emrin e përdoruesit, adresa e plotë IP, ose adresën e-mail, pas 18 muaj.

Widget dhënave: Ne mund të qepur përmbajtje për ju bazuar në vizitat tuaja në faqet e internetit të palës së tretë që të integrohen pennyauctionwizards butonat apo Widgets. Kur këto faqet e internetit për herë të parë të ngarkesës butonat tona apo Widgets për shfaqje, marrim Identifikoni të dhënave, duke përfshirë web faqe keni vizituar dhe një cookie që identifikon shfletuesin tuaj (“Widget dhënave”). Pas një maksimum prej 10 ditë, ne fillojmë procesin e fshirjes ose përmbledhë widget të dhënave, e cila zakonisht është i menjëhershëm, por në disa raste mund të zgjasë deri në një javë. Ndërsa ne kemi të dhënat widget, ne mund të përdorni atë për të qepur përmbajtjen për ju, të tilla si sugjerime për njerëzit që të ndjekin në pennyauctionwizards. Përmbajtja e përshtatur është ruajtur me vetëm tuaj të shfletuesit ID cookie dhe është i ndarë nga widget të Dhënave të tjera të tilla si informacion-faqe vizitoni. Ky tipar është fakultative dhe ende nuk është në dispozicion për të gjithë përdoruesit. Nëse doni, ju mund të pezullojë apo kthyer atë, i cili largon nga browseri juaj e cookie të veçantë që mundëson funksion. Mësoni më shumë për funksion këtu. Për Tweets, Identifikohu dhënave, dhe informacione të tjera që ne marrim nga ndërveprimet me pennyauctionwizards butonat apo Widgets, ju lutem shihni seksionet e tjera të këtij Privacy Policy.

Ofruesit e shërbimeve të palëve të treta: pennyauctionwizards përdor një shumëllojshmëri të shërbimeve të palëve të treta për të ndihmuar të siguruar shërbimet tona, të tilla si hosting bloget tona të ndryshme dhe wikis, dhe për të na ndihmuar të kuptojmë përdorimin e shërbimeve tona, të tilla si Google Analytics. Këto ofruesit e shërbimeve të palëve të treta mund të mbledhë informacion të dërguar nga browseri juaj si pjesë e një kërkese web faqe, të tilla si cookies ose IP adresa juaj.
Informacion Sharing dhe Dhënia e informacioneve shpjeguese

TipWe nuk i zbulojë informatat tuaja personale private përveç në rrethana të kufizuara të përshkruara këtu.

Pëlqimi juaj: Ne mund të ndajnë apo të zbulojë informacionin tuaj në drejtimin tuaj, të tilla si kur ju autorizoni një klient web palës së tretë apo aplikimin për të hyrë në llogarinë pennyauctionwizards tuaj.

Ofruesit e shërbimeve: Ne të angazhohen ofruesit e shërbimeve për të kryer funksionet dhe ofrojnë shërbime për ne në Shtetet e Bashkuara dhe jashtë vendit. Ne mund të ndajnë informacionin privat tuaja personale me ofruesit e këtyre shërbimeve që i nënshtrohen detyrimeve të konfidencialitetit në përputhje me këtë Privacy Policy, dhe me kusht që palët e treta të përdorin të dhënat tuaja personale privat vetëm në emrin tonë dhe në përputhje me udhëzimet tona.

Ligji dhe Harm: Pavarësisht ndonjë gjë për të kundërtën në këtë Politikë, të mund t'i sigurojmë apo të zbulojë të dhënat tuaja nëse ne besojmë se është e arsyeshme të nevojshme në përputhje me një ligj të, rregulloren apo kërkesë ligjore; për të mbrojtur sigurinë e çdo personi; për të adresuar mashtrimit, sigurisë ose teknike çështje; ose për të mbrojtur të drejtat apo pronën pennyauctionwizards s. Megjithatë, asgjë në këtë Privacy Policy ka për qëllim të kufizojë ndonjë mbrojtjet ligjore apo kundërshtimet që ju mund të keni për një palë të tretë, duke përfshirë një qeveri të, të kërkojë të zbulojë informacionin tuaj.

Transferet e biznesit: Në rast se pennyauctionwizards është i përfshirë në një falimentim, bashkim, përvetësim, riorganizimi ose shitja e aseteve, Informacioni juaj mund të shitet apo transferohet si pjesë e këtij transaksioni. Premtimet në këtë Privacy Policy do të zbatohen për informacionin tuaj si bartur në subjektin e ri.

Non-Privat ose Jo-Personal Informacion: Ne mund të ndajnë apo të zbulojë juaj jo-privat, Informacioni grumbulluara ose përndryshe lëndë jo personal, të tilla si përdorues publik informacionit profilit tuaj, Tweets publike, njerëzit që ndjekin ose që të vinim pas jush, ose numri i përdoruesve të cilët klikuar në një lidhje të veçantë (edhe në qoftë se vetëm një e bëri).
Modifikimi juaj Informacione Personale

Nëse ju jeni një përdorues i regjistruar i Shërbimeve tona, ne ju japin me mjetet dhe cilësimet e llogarisë për të hyrë ose të modifikuar informacionin personal që ju keni dhënë për ne dhe të lidhur me llogarinë tuaj.

Ju gjithashtu mund të fshini përgjithmonë llogarinë pennyauctionwizards tuaj. Në qoftë se ju ndiqni udhëzimet këtu, Llogaria juaj do të çaktivizohet dhe pastaj fshihen. Kur llogaria juaj është çaktivizuar, ajo nuk mund të shikohet në pennyauctionwizards.com. Deri në 30 ditë pas shkrirjes ajo është ende e mundur për të rivendosur llogarinë tuaj nëse kjo ishte rastësisht ose pa të drejtë çaktivizuar. Pas 30 ditë, ne fillojmë procesin e fshirjes llogarinë tuaj nga sistemet tona, e cila mund të shkojë deri në një javë.
Politika jonë e Drejt Fëmijë

Shërbimet tona nuk janë të drejtuara për personat nën 13. Nëse ju jeni të vetëdijshëm se fëmija juaj na ka dhënë me informacion personal pa miratimin tuaj, ju lutem na kontaktoni në privacy@pennyauctionwizards.com. Ne nuk vetëdije të mbledhë informacion personal nga fëmijët nën 13. Nëse ne bëhemi të vetëdijshëm se një fëmijë nën 13 na ka dhënë me informacion personal, ne të marrë hapa për të hequr informatat e tilla dhe të përfundojë llogarinë e fëmijës. Ju mund të gjeni burime shtesë për prindërit dhe adoleshentët këtu.
Korniza e BE-Safe Harbor

pennyauctionwizards përputhet me SHBA-sw-E.U. dhe SHBA-zviceran Safe Harbor Parimet e privatësisë e njoftimit, zgjedhje, transferimi tutje, siguri, integritetin e të dhënave, hyrje, dhe zbatimit. Për të mësuar më shumë rreth programit Safe Harbor, dhe për të parë vërtetimin tonë, ju lutem vizitoni U.S. Departamenti i Tregtisë internetit.
Ndryshimet në këtë Politikë

Ne mund të rishikojë këtë Privacy Policy kohë pas kohe. Versioni më i tanishëm i politikës do të qeverisin përdorimin tonë të informacionit tuaj dhe do të jetë gjithmonë në https://pennyauctionwizards.com/privacy. Nëse bëjmë një ndryshim në këtë politikë që, në bazë të linjës sonë, është material, ne do t'ju njoftojë nëpërmjet një update ose email në adresën e-mail që lidhet me llogarinë tuaj. Duke vazhduar të hyni ose të përdorin Shërbimet pas këto ndryshime hyjnë në fuqi, ju pranoni tu përmbaheni të rishikuar Privacy Policy.