Fillon

$999

Një Koha Pagesa

Profesional

$2299

Një Koha Pagesa

Ndërmarrje

$4499

Një Koha Pagesa

Leje InstantKur e keni blerë Penny ankand Wizards software ju merrni çelësi yt Licenca lëshohet në çast YES YES YES
Instant DownloadKur e keni blerë Penny ankand Wizards software ju të merrni për të shkarkuar software menjëherë pas blerjes YES YES YES
12 Llojet ankand12 Penny Ankand Software Ankand Llojet cilat përfshijnë: Fixed Çmimi Ankand, 100% larg, Cent (Qindarkë) Ankand,Night Ankand, NailBiter Ankand, Hapur Ankand, Ankand i ulët Unique, Ankand Reverse, Gjysma Back Ofertat Ankand, Seat Ankand,Ankand Lock, Ankand Fillestar YES YES YES
14 Gateways e pagesës14 porta të ndryshme të pagesave ankand peni të tilla si: Paypal Standard, Paypal Pro, Authorize.net, Google Checkout, Paypal Pay Flow, Bookers parave, Azi Pagesa, CCAvenue, Mygate, PagSeguro, SBW, Dalpay, Gate2Shop, NMI, AlertPay / Payza, CCBill dhe Pesapal YES YES YES
Gjuhë të shumëfishtaPenny Ankand ynë Software vjen me mbështetjen e shumë gjuhë të tilla si: Anglisht, Frëngjisht, Malajas, Kinez, Portugalisht, Italian, Bengal, Arab, Hebraik, Rusisht, Spanjisht, Hindustani dhe Japanese. Nëse kërkoni një paketë gjuhësore me porosi që ne mund të ndërtojmë atë për ju! MOS YES YES
Monedhat e shumëfishtaPenny Ankand ynë Software vjen me mbështetje të monedhës së shumëfishtë YES YES YES
Integrimi Social NetworkPenny Ankand ynë Software ofron Integrim Rrjeti Social YES YES YES
Buy It Now ModuleYnë software ankand qindarkë vjen e pajisur me një blej ajo tani funksionojë. Përveç paguar ofertat dhe ankand fitoi ofertat mund të konfigurohet të jetë e ndarë plotësisht kështu që paketë ankandeve ofertës fitoi nuk e ulin blerë atë tani çmimi YES YES YES
CDN & Mbështetje CloudYnë software ankand qindarkë vjen me CDN mbështetje të ndërtuar në. Kjo ju lejon të ngarkesës imazhet tuaja nga një rrjet të shpërndarjes përmbajtje e cila do të përshpejtojë kohën e ngarkesës e faqes tuaj në mënyrë dramatike kudo në botë ajo është parë nga YES YES YES
Links SEO miqësorePenny ankand Wizards Penny Ankand Software ka ndërtuar në SEO produkt lidh SHEMBULL: yourSite .com / ankand / apple-ipad-32-gb. html YES YES YES
Full WYSIWYG EditorPenny Ankand Full WYSIWYG editor ndërtuar në panelin admin për përpunim të lehtë të faqeve të përmbajtjes tilla si FAQ ose ndihmë faqeve. Vjen me mbështetjen e plotë HTML YES YES YES
Newsletter SistemitQëndro në kontakt të vazhdueshëm me përdoruesit e juaj peni ankand. Ynë script ankand qindarkë vjen ndërtuar në me një sistem newsletter YES YES YES
Affiliate ModuleYnë script ankand qindarkë vjen me një ndërtuar në sistem të marketingut Filialin plotë me ndjekjen pixel dhe mbështetje shumë të fushatës YES YES YES
E ndërtuar në Landing PagesYnë script ankand qindarkë vjen ndërtuar në me ankand peni marketingut Filialin faqet ulje. Çelësi i suksesit ankand peni është marketing affiliate YES YES YES
Pack ofertës AuctionsPenny Ankand ynë Software vjen ndërtuar në me paketë Tenderit ankande. Kjo ju lejon të ankand off paketat e ofertës dhe kur një përdorues fiton ankandin dhe paguan për atë që ata automatikisht të marrë meritën e ofertave ata fituan YES YES YES
DokumentimPenny Ankand ynë Software vjen me hap pas hapi dokumentacionit YES YES YES
Instalimi i lirëNe të kujdeset për çdo gjë nga të setup serverit tuaj për faqen instalimin tuaj YES YES YES
Mbështetje falasNe ofrojmë jetës mbështetje në kohë dhe përmirësimet për FALAS. Gjithmonë arrijnë një përfaqësues mbështetje me telefon, email apo mbështetje biletë YES YES YES
Trajnim VideosTrajnimi I plotë video dhe baza e njohurive të përfshira! YES YES YES
99% Open-Source CodePaketa Enterprise përfshin 99% Kodi i hapur për zhvilluesit ose punë me porosi MOS MOS YES
Auto Lister SoftwareEasy auto lister desktop ju lejon të listës ditë të tërë me vlerë tuaj të ankandeve në sekonda! Nuk ka nevojë për të punësuar dikë për të drejtuar faqen tuaj për ju! Ruaj mijëra orë njeri menaxhimin peni faqen tuaj të internetit ankand MOS MOS YES
Template PremiumPremium Penny ankand Themes dhe templates nga rubrika tonë theme MOS YES YES
Penny Ankand Suksesi BookPenny Ankand Suksesi është mjet i juaj i paçmuar për dominuese e tregut ankand peni. MOS YES YES
Fushat e shumëfishtaPërdorin softuer për deri në 2 domains me paketën profesionale dhe deri në 5 domains me paketën e Ndërmarrjeve. Faqet një çmim-shumëfishta. MOS YES YES
Logo DesignAnkand peni Ekipi ynë design ka zhvilluar mirën markave ankand qindarkë në treg sot. Ne kemi përvojë për të hartuar të ju logon e përsosur, template dhe më shumë MOS YES YES
Custom ThemeNe ofrojmë shërbime me porosi të projektimit ankand qindarkë të tilla si dizajn videove, themes ankand qindarkë dhe më shumë, shikoni lidhjen më poshtë për të mësuar më shumë MOS MOS Mësoni Më Tepër
Blej tani Blej tani Blej tani