5 June 2012
Comments: 0

Penny Ankand Affiliate Marketing

Affiliate Marketing

Affiliate ose Pay per konvertimin ofron më të madh mënyrë me kosto efektive për të përzënë trafikut në ankand tuaj peni. Me këtë model të reklamave ju paguani vetëm për signups dhe ofertën blerjet paketë.

Ankandet më të suksesshme peni në treg janë të gjitha të mundësuar nga kjo formë e reklamimit si ai drejton rreth pesë milionë hitet e trafikut në faqen tuaj në ditë. Fitimet mund të arrijnë lehtë në miliona në muaj duke përdorur këtë lloj të strategjisë.

Kjo paketë përfshin:

  • Hyrje në Kliko Përfaqësuesin Booth
  • Faqe Full ulje me faqen ndjekja dhe panelin admin

Si punon kjo:

Ju lutem shikoni: http://ww2.1penny.com/index.php?cmp=emlun

Kjo është një demo të faqes front faqe ulje.

 

 

Miliona hitet janë të shtyrë në faqen tuaj nga marketers Filialin tuaj. Ata ju japin një kod ndjekja që ju të krijuar një fushatë të re dhe të japë ato përsëri lidhjen e krijuar posaçërisht.

Për shembull: http://ww2.1penny.com/index.php?cmp=emlun ßEMLUN është kodi ndjekja.

Të gjithë trafikut shtyrë për këtë lidhje e saktë do të gjurmuar në panel admin.

Shikoni demo këtu:

http://ww2.1penny.com/admin/index.php

Hyrje: admin

Pass: 123456

 

Të gjitha fushatat mund të gjurmuar dhe ju lehtë mund të shihni se çfarë shkalla e konvertimit tuaj është dhe çfarë keni borxh affiliates tuaj. Kjo gjithashtu ju pengon duke u mbështetur në ndjekjen Filialin që mund të jenë të pasakta dhe parandalon mashtrimet affiliate (cila është e zakonshme) dhe do të mund të thotë ndryshim të qindra mijëra dollarë.

Çmim: $1200.00

Me Custom Branded ulje Page: $2200.00

Leave a Reply