Dëshironi të mësoni më shumë për zgjidhjen tonë peni ankand software? You’ve come to the right place! Kliko çdo pyetje për të parë përgjigje të shfaqet menjëherë poshtë saj. Nëse keni nevojë për informata shtesë ju lutem na jepni një telefonatë nga 9 AM në 9 PM Pacific Standard Koha në 888 407-0605.

Pyetje të përgjithshme

A mund të marrë qasje në admin tuaj demo panel për faqen tuaj te internetit demo?

Po! Nëse dëshironi qasje në demo tonë të administratës ju lutem, përdorni formularin miqve të vendosura në menynë tonë më lart që të dhënat e qasjes kërkesë. Zakonisht ne mund të japin detaje të aksesit brenda një orë apo më.

Si e bën zgjidhja juaj krahasohet me të tjerët që shesin të ngjashme software ankand peni?

Penny ynë Ankand Software firmë ka zhvilluar peni ankand software për mbi 5 vjet. Firma jonë daton para ankand peni zyrtarisht ekzistuar si ata janë të njohur sot. Për shkak të këtij fakti firma jonë ka qenë rreth e rrotull që nga fillimi dhe të ketë një kuptim të fortë të asaj se si funksionon modeli i biznesit dhe kanë kontakte të lartë të nivelit në industrinë e marketingut Filialin, si dhe ofruesit portë e pagesës. I fortë Korniza jonë Penny Ankand Software është përdorur nga ankandet më të mëdha qindarkë në industri.

Software ynë është i programuar në Smarty PHP dhe ka vet motorin e vet template. Kjo lejon për përditësime pa ndikuar theme tuaj customized. Timers tona përdorin Ajax Push e cila është e vetmja zgjidhje timer kohë reale që ofron tranzicione të qëndrueshme seamless. Shumë ofrues të tjerë kompjuterike përdorin kornizave të paqëndrueshme Cake PHP cila do të shpërthej kur vendosen.

Vjetër shkon duke thënë, ju merrni atë që paguani për. Nëse jeni duke kërkuar për të blerë një $300 script ankand peni ju mund të presin kodin e paqëndrueshme e cila gjithashtu do të mungojnë shumë nga karakteristikat e një ankand qindarkë nevojë për të drejtuar si duhet.

Unë e kam blerë tashmë një tjetër skenar mbeturinave nga PHP Penny ankand, Penny Auction Script ose Penny Ankand Soft. A mund të merrni një zbritje nga ju?

We are aware of these companies and they’re business practices of promising the world to clients only to drop them on they’re head when it comes to following through with customer support or customization. Nëse ju jeni në situatën ku ju duhet të ndihmojë në tranzicion bazës së të dhënave tuaj të konsumatorëve gjatë në platformën tonë kemi mjetet e shkruara të përshtatur për të ju ndihmuar. Përveç kësaj, ne mund t'ju ofrojmë një zbritje të refugjatëve me kusht që ju mund të konfirmoj blerjen tuaj origjinale nga shitësit e mësipërme.

A ju ofrojnë shërbime customization?

Penny ankand Wizards ofron shërbime customization për peni ankand faqen tuaj te internetit. Ne ofrojmë zhvillimin porosi PHP, Shabllon & dizajn markë, Photo Shop shërbimeve të projektimit grafik, Zhvillimin celular aplikimit për iPhone dhe Android, Zhvillim Flash lojë, Flex Zhvillimi dhe shumë më tepër. Nëse ju keni një koncept të ri që ju dëshironi për të sjellë në tregun ekipi ynë mund të sjellë atë në jetë!

A software juaj të ketë plugins të shtrenjtë që kam nevojë për të blerë më vonë në?

Software ynë vjen para-paketuara me mbi 1000 Opsionet se kompani të tjera shesin si shtesat. Ne besojmë se software ankand peni Enterprise duhet të vijnë të pajisur me këto karakteristika të ndërtuar në. Ne ofrojnë disa vlerë të bazuar Shtesash cila do të ju kursejnë kohë menaxhimin e faqen tuaj te internetit të tilla si desktop Lister auto software tonë që do të shkurtojmë kohën e përfshirë në drejtimin ankand tuaj peni përditshme.

Çfarë Gjuhë bën mbështetjen tuaj software?

Software ynë i mbështet këto gjuhë (** Blerje paketë Gjuha kërkohet)

Mandarin kineze
Hindi / Urdu
Anglisht
Spanjisht
Frëngjisht
Rusisht
Arab
Portugalisht
Bengal
Japonisht
Gjermanisht
Japonisht
Hebraik
A kam nevojë për të qenë një person teknik për të drejtuar vetë ankand peni tim?

Software ynë është CMS bazuar dhe përfshin setup FALAS dhe instalimin. Kjo do të thotë që ju të merrni një të kthehet-kyç website të plotë dhe nuk kanë nevojë për ndonjë përvojë teknike për të filluar vet faqen tuaj te internetit ankand peni. Penny Ankand ynë Software vjen me të gjitha mjetet që ju duhet për të filluar dhe për të menaxhuar faqen tuaj. Duke përdorur pasme panel tonë administratës fund ju mund të lehtë të shtoni të reja ose të ndryshojë përmbajtjen ekzistuese.

Penny Ankand Software Licencimi

Si Fast mund të marr License ime pas blerjes?

Menjëherë pas blerjen tuaj është verifikuar nga sistemi ynë licenca juaj është lëshuar dhe software është në dispozicion për shkarkim. Megjithatë, disa gjëra që mund të ndikojë kjo të tilla si duke paguar nga echeck (kjo nuk është një formë e vlefshme e pagesës dhe do të refuzohen) ose në qoftë se mashtrim është zbuluar. Ne të verifikojë të gjitha urdhërat me telefon para se të lëshohet një licencë.

Sa Code A është e mbrojtur Ose Koduar?

Starter dhe profesionale paketat tona përmbajnë plotësisht dyfishtë kodin burim të koduar (prioritet encryption dhe ionCube encryption). Kjo nuk do të ndikojë megjithatë mundësinë për të redaktuar template tuaj (.TPL) fotografi ose fotografi CSS. Customization Template ende mund të zhvillohet me këto paketa si motor template Smarty ndan template fotografi nga të kodit themelor. Nëse ju dëshironi që të ketë kod burim të plotë ju lutem zgjidhni paketa tona Ndërmarrjeve si kjo përfshin 99% Kodi burim të hapur. Për kod burim të plotë ju lutem na kontaktoni për çmimet.

Cili Licencimi Mbrojtjen e përdorni?

Ju lutem sigurohuni që serveri juaj ka instaluar ionCube. Kjo mund të jetë i instaluar në një server WHM duke përdorur përpilues të lehtë apache. Ju lutem vini re se ekipi ynë instalojë automatikisht instalon të gjitha modulet e nevojshme duke përfshirë ionCube pas blerjes.

Si Sites Shumë mund ta Run Me Leje e mia?

Ju mund të kandidojë (1) qindarkë website ankand me licencë tuaj nëse keni blerë Starter tonë , Paketë profesionale ose Enterprise licencës.

A mund të ndryshojë License ime Site?

Po. Ju mund të hyni brënda për të panelit të klientit tuaj në çdo kohë dhe çaktivizuar licencën faqen tuaj dhe ribotoj atë në një faqe tjetër. Megjithatë, të gjithë software në domenin ish licencuar duhet të hiqen para aktivizimit të licencës së dytë.

A mund të blej Full Kodin Burimi?

A Jo

A mund të shitet License mia?

Licenca e juaj është e transferueshme në një tjetër parti me kusht që informacioni juaj panel klient është transferuar me shitjen. Pronarët e rinj të licencës tuaj mund të na kontaktoni për këtë informacion të ndryshohet. Ju do të duhet të na dërgoni me email një letër autorizimi që ne mund të ju email për të ndihmuar në lehtësimin e transferimit. Pasi ky transferim e merr vendin e saj nuk mund të transferohet përsëri.

Si mund të ri-lëshojë Licencën e mia?

Ju mund të identifikoheni për të panelit tuaj të licencës në http://order.pennyauctionwizards.com/ Pasi të keni hyrë në ju mund të shfletoni në seksionin e shërbimeve tuaja dhe nën licencat ju mund të ribotoj patentën tuaj duke zgjedhur tab duhur. Kjo mund të duhet të bëhet në qoftë se ju hyni në llogarinë tuaj hosting në një server tjetër. Në shumicën e rasteve kjo automatikisht do të përditësohet në kontroll të ardhshëm përditësimit.

Përshtatje & Shërbime Design

A Ju Oferta Përshtatje & Shërbime Design?

Po! Ekipi ynë design ofron disa të mira të shërbimeve dyqan fotografi në biznes. Ne ofrojmë shërbime të plota e quajtur të tilla si logot, faqe templates, email templates, Lander templates dhe shërbime të tjera e quajtur të tilla si video dhe dizajn komerciale.

Sa ju Ngarkimi Për Një Theme Custom ose Brand?

Tipike shpenzimet tona Monty plotë paketë të projektimit $2500 USD. Ky çmim mund të ndryshojnë në kompleksitetin e projektimit dhe integrimit template kohës.

A Ju Dizajn Penny ankand Videos & Commercials?

Po! Ne ofrojmë disa video formatet ankand peni. Video tipike Stilet mund te shikohet poshtë:

Produkt (Site) Intro Videos. Këto video janë treguar përgjithësisht në faqet Lander apo faqen kryesore tuaj tregues. Menduar si një të shpejtë se si të merrni filluar shitjet e saj Video.

Produkt Intro Video Shembull

Mock News Story Video

Tutorial Video

Branded Video Shembull

Branded Video Shembull 2

TV Tregtare Ad Spot

TV Tregtare Ad Spot 2

A Ju Oferta Custom Voice overs?

Ne kemi mbi 25 talentet zë në dispozicion në ekipin tonë të projektimit. Ne aktualisht përdorim këto talente në produksione video të, spote ad radio dhe sistemi telefonik përgjigjur intros regjistrimit. Ju lutemi të na kontaktoni në lidhje me këtë shërbim për të mësuar më shumë.

I Have PSDs im Tuajën Për Dizajn ime Faqes, Ju do të punojë me këto?

Po. Ekipi ynë mund të punojnë me çdo Photoshop harton ju mund të keni me kusht që të plotësojnë specifikimet tonë minimale të projektimit. Ju lutem na kontaktoni për të marrë këtë informacion.

Unë kam një Template nga një tjetër Vendor Script, A mund të migrimin Përdoruesit e mia dhe Template Për Zgjidhja juaj?

Ne aktualisht ofrojnë Scripts migrimit për ankand PHP Penny dhe ankande Microbids. Tjetër ankand peni software po tregtohet mund përgjithësisht kanë të dhënat e migruar me kusht ekipi ynë mund të hyni në bazën e të dhënave dhe do të kryejë një vlerësim.

A Ju A Designs Logo & Tjera themelore Dizajn Modifikimet?

Kompania jonë mund të ofrojë shërbime bazë të projektimit për një çmim të zbritur. Kjo përfshin ngarkimin logon tuaj nga FTP dhe duke e bërë flamur të thjeshtë dhe ndryshime të tjera të imazhit. Ky shërbim në përgjithësi mund të kryhet shpejt dhe mund të porositet në arkë.

Nëse unë Get A Custom Theme Will I Own It?

Po! Themes Custom janë pronë e pronarit të faqes. Ne mund të kërkojnë leje për të shfaqë atë në faqen tonë të internetit. Megjithatë, nëse ju zgjodhi për të mos lejuar këtë, ne nuk do të zbulojë origjinën e projektimit ose rishes atë ndonjëherë.

Hosting & Server Specifikimet

Çfarë lloji Hosting A duhet të Get Started?

Software ynë është klasifikuar si një software ankand zgjidhje peni ndërmarrje. Kjo zgjidhje software kërkon një server të dedikuar ose server virtual privat running WHM / Cpanel me një CentOS OS 6 sistem operativ. Ajo mund të kandidojë në 32 ose 64 Mënyra bit.

Pse duhet një server të dedikuar?

Penny Auctions kanë një shkallë të lartë vizitë. Mesatare përdorues ankand peni shpenzon disa orë ofertave në një faqe interneti ankand peni. Kjo përbën sasinë e vizitorëve ju do të merrni në orët e pikut dhe kjo do të thotë që faqja e juaj do të kërkojë bandwidth dhe më shumë burime server se sa një ofrues shared hosting është i gatshëm për të dhënë një pesë dollar një llogari muaj. Përveç kësaj për qëllime të sigurisë Penny Auctions kërkojnë një server të dedikuar si ata në mënyrë tipike të procesit të gjatë $25,000 në ditë. Në mënyrë që të procesit të kartave të kreditit ju kërkojnë një certifikatë SSL në mënyrë për të ruajtur pajtueshmërinë PCI. Kjo kërkon një IP të dedikuar. Përgjigja e plotë për këtë pyetje është siguria, performancës dhe bandwidth. Kujdes nga çdo ankand peni shitës script që ju premton një zgjidhje që mund të kandidojë në një platformë të përbashkët. Ankand Penny jemi një ndërmarrje serioze biznes.

Çfarë është Benefit Of Hosting Me Penny ankand Wizards?

Ekipi ynë Penny Ankand Server menaxhon një strukturë të dedikuar server në një nga qendrat më të shpejtë të të dhënave Amerika. Ne kemi dedikuar hardware të gatshëm për të vendosur menjëherë pas ju qëllim software tonë. Kjo çon në ndriçim ana e shpejtë rreth kohës në peni ankand faqen tuaj te internetit. Marrja me qira një server të dedikuar nga një kompani tjetër mund të ketë disa ditë për të vendosur dhe disa kompani u ofrojnë pak ose aspak mbështetje server dikur provizionuar.

Sa kohë duhet për të vendosur një Server & Set It Up?

Zakonisht ne mund të kemi ju dhe drejtimin në nën një orë. Nëse një çështje ndonjëherë lind ekipi ynë mbështetje server është në dispozicion 24 orë në ditë për të zgjidhur ndonjë çështje hosting dhe të sigurojë përditësimet server software dhe patching automatikisht.

Nëse unë Zgjidhni të presë Gjetkë Çfarë Specifikimet Server A duhet?

Ankand peni tuaj software server duhet të jetë të ndërtuar duke përdorur specifikimet e mëposhtme:

Core dyfishtë Server Dedicated (Minimal) 4 GB RAM Centos 5 (32 ose 64 bit) WHM / Cpanel

Ideal server Specifikimi:

Quad Core Server 16 GB Ram Centos 5 WHM / Cpanel

Ne nuk e mbështesin ndonjë panele hosting ose sisteme operative të tjera. Megjithatë software duhet të kandidojë në çdo PHP5 me MySQL 5 mjedisi ne nuk mund të ndihmojnë me këto lloje të instalimeve. Kjo është deri tek ju për të siguruar që serveri juaj i plotëson specifikimet e mësipërme.

Çfarë Mbështetje Hosting A Ju Oferta?

Ekipi ynë i klasit botëror server sigurimin ofron menaxhimit server dhe përditësimin shërbime profesionale me çdo dispozitë ne server. Ne monitorimin up herë dhe performancën server dhe do t'ju informojë për çdo problem brenda minutave të zbulimit. Ne gjithashtu ofrojnë backup automatik dhe shërbime të tjera balancimin e ngarkesës kritike. Kur ju zgjidhni Penny ankand Wizards si ofruesin tuaj hosting ju jeni lidh me një Tier 1 Të dhënat qendër të vendosura në Dallas, Texas which is connected directly to the Internet’s Fiber backbone. Kjo na lejon për të ofruar shpejtësi të pakrahasueshme transferimit të të dhënave. Ekipi ynë gjithashtu kupton software tonë ankand qindarkë në dhe jashtë dhe strategjia jonë i shpejtë Dislokimi është përqëndruar rreth këtij kuptimi.

A mund të Upgrade në çdo kohë?

Shërbimet tona të menaxhimit server mund të ju të përmirësuar në çdo kohë me një server më të madhe të shpejtë me asnjë joproduktive.

A mund të Anulo Hosting mia & Migrojnë Gjetkë Çdoherë?

Po. WHM vjen me software migrimit të instaluar.

Shpenzimet Software & Fee’s

Çfarë është Paketa e mirë për të zgjedhur?

Përgjigja për këtë pyetje varet nga disa faktorë.

Si e bën zgjidhja juaj krahasohet me të tjerët që shesin të ngjashme software ankand peni?

Penny ynë Ankand Software firmë ka zhvilluar peni ankand software për mbi 5 vjet tani. Firma jonë daton para ankand peni zyrtarisht ekzistuar si ata janë të njohur sot. Për shkak të këtij fakti firma jonë ka qenë rreth e rrotull që nga fillimi dhe të ketë një kuptim të fortë të asaj se si funksionon modeli i biznesit dhe kanë kontakte të lartë të nivelit në industrinë e marketingut Filialin, si dhe ofruesit portë e pagesës. I fortë Korniza jonë Penny Ankand Software është përdorur nga ankandet më të mëdha qindarkë në industri.

Software ynë është i programuar në Smarty PHP dhe ka vet motorin e vet template. Kjo lejon për përditësime pa ndikuar theme tuaj customized. Timers tona përdorin Ajax Push e cila është e vetmja zgjidhje timer kohë reale që ofron tranzicione të qëndrueshme seamless. Shumë ofrues të tjerë kompjuterike përdorin kornizave të paqëndrueshme Cake PHP cila do të shpërthej kur vendosen.

Vjetër shkon duke thënë, ju merrni atë që paguani për. Nëse jeni duke kërkuar për të blerë një $300 script ankand peni ju mund të presin kodin e paqëndrueshme e cila gjithashtu do të mungojnë shumë nga karakteristikat e një ankand qindarkë nevojë për të drejtuar si duhet.

Unë e kam blerë tashmë një tjetër skenar mbeturinave nga PHP Penny ankand, Penny Auction Script ose Penny Ankand Soft. A mund të merrni një zbritje nga ju?

We are aware of these companies and they’re business practices of promising the world to clients only to drop them on they’re head when it comes to following through with customer support or customization. Nëse ju jeni në situatën ku ju duhet të ndihmojë në tranzicion bazës së të dhënave tuaj të konsumatorëve gjatë në platformën tonë kemi mjetet e shkruara të përshtatur për të ju ndihmuar. Përveç kësaj, ne mund t'ju ofrojmë një zbritje të refugjatëve me kusht që ju mund të konfirmoj blerjen tuaj origjinale nga shitësit e mësipërme.

A ju ofrojnë shërbime customization?

Po

A software juaj të ketë plugins të shtrenjtë që kam nevojë për të blerë më vonë në?

Jo

Çfarë Gjuhë bën mbështetjen tuaj software?

We are aware of these companies and they’re business practices of promising the world to clients only to drop them on they’re head when it comes to following through with customer support or customization. Nëse ju jeni në situatën ku ju duhet të ndihmojë në tranzicion bazës së të dhënave tuaj të konsumatorëve gjatë në platformën tonë kemi mjetet e shkruara të përshtatur për të ju ndihmuar. Përveç kësaj, ne mund t'ju ofrojmë një zbritje të refugjatëve me kusht që ju mund të konfirmoj blerjen tuaj origjinale nga shitësit e mësipërme.

A kam nevojë për të qenë një person teknik për të drejtuar vetë ankand peni tim?

We are aware of these companies and they’re business practices of promising the world to clients only to drop them on they’re head when it comes to following through with customer support or customization. Nëse ju jeni në situatën ku ju duhet të ndihmojë në tranzicion bazës së të dhënave tuaj të konsumatorëve gjatë në platformën tonë kemi mjetet e shkruara të përshtatur për të ju ndihmuar. Përveç kësaj, ne mund t'ju ofrojmë një zbritje të refugjatëve me kusht që ju mund të konfirmoj blerjen tuaj origjinale nga shitësit e mësipërme.

Mbështetje

A mund të marrë qasje në admin tuaj demo panel për faqen tuaj te internetit demo?

Po! Ne mos postoni dhënat tona akses admin demo panel për shkak të përpjekjeve të shumta thatë. Nëse dëshironi qasje në demo tonë të administratës ju lutem, përdorni formularin miqve të vendosura në menynë tonë më lart që të dhënat e qasjes kërkesë. Zakonisht ne mund të japin detaje të aksesit brenda një orë apo më.

Si e bën zgjidhja juaj krahasohet me të tjerët që shesin të ngjashme software ankand peni?

Penny ynë Ankand Software firmë ka zhvilluar peni ankand software për mbi 5 vjet tani. Firma jonë daton para ankand peni zyrtarisht ekzistuar si ata janë të njohur sot. Për shkak të këtij fakti firma jonë ka qenë rreth e rrotull që nga fillimi dhe të ketë një kuptim të fortë të asaj se si funksionon modeli i biznesit dhe kanë kontakte të lartë të nivelit në industrinë e marketingut Filialin, si dhe ofruesit portë e pagesës. I fortë Korniza jonë Penny Ankand Software është përdorur nga ankandet më të mëdha qindarkë në industri.

Software ynë është i programuar në Smarty PHP dhe ka vet motorin e vet template. Kjo lejon për përditësime pa ndikuar theme tuaj customized. Timers tona përdorin Ajax Push e cila është e vetmja zgjidhje timer kohë reale që ofron tranzicione të qëndrueshme seemless. Shumë ofrues të tjerë kompjuterike përdorin kornizave të paqëndrueshme Cake PHP cila do të shpërthej kur vendosen.

Vjetër shkon duke thënë, ju merrni atë që paguani për. Nëse jeni duke kërkuar për të blerë një $300 script ankand peni ju mund të presin kodin e paqëndrueshme e cila gjithashtu do të mungojnë shumë nga karakteristikat e një ankand qindarkë nevojë për të drejtuar si duhet.

Unë e kam blerë tashmë një tjetër skenar mbeturinave nga PHP Penny ankand, Penny Auction Script ose Penny Ankand Soft. A mund të merrni një zbritje nga ju?

We are aware of these companies and they’re business practices of promising the world to clients only to drop them on they’re head when it comes to following through with customer support or customization. Nëse ju jeni në situatën ku ju duhet të ndihmojë në tranzicion bazës së të dhënave tuaj të konsumatorëve gjatë në platformën tonë kemi mjetet e shkruara të përshtatur për të ju ndihmuar. Përveç kësaj, ne mund t'ju ofrojmë një zbritje të refugjatëve me kusht që ju mund të konfirmoj blerjen tuaj origjinale nga shitësit e mësipërme.

Çfarë do të thotë mbështetje Ora jeta?

Penny ankand Wizards do të japë më të reja për software tonë për jetën. Kjo nuk përfshin ndonjë customization ose kod modifikime në faqen tuaj te internetit. Ne ofrojnë shërbime customization por kjo është e PAGUAR shërbimit. Kur e keni blerë një paketë Penny Ankand Software nga Penny ankand Wizards ju do të merrni paketën tonë software dhe libër nga FedEx. Përveç kësaj kemi instaluar

A ju ofrojnë shërbime customization?

Ekipi ynë zhvillim të software përbëhet nga zhvilluesit PHP, zhvilluesve të lëvizshme (Arrë kokosi (Mollë)/android), C # dhe C dhe Photoshop CSS designers. Për një tarifë shtesë që ne mund të jenë të punësuar për të rregulloje tuaj ankand peni temë, Kodi ose të zhvilluar ndonjë jetë e mundur të shtoni në ju mund të përfytyroj. Në të kaluarën ne kemi zhvilluar aplikacione MLM, aplikacioneve mobile, Aplikacioneve Profili, me porosi Flash lojra dhe makinat slot, Aplikacionet poker dhe shumë shumë më shumë.

Nëse keni nevojë për customization ju lutem na kontaktoni për të marrë një kuotë në projektin tuaj. Faturat tona ekipi jashtë në një normë të sheshtë për punë.

A software juaj të ketë plugins të shtrenjtë që kam nevojë për të blerë më vonë në?

A Jo! Kjo është një nga tiparet dalluese të softuerit tonë kundrejt konkurrentëve tanë. Ne paketen ton karakteristika në software tonë e cila është standard në software ne shitje. Our competitors will sell you a cheap script but will nickle and dime you on different plugins and add on’s.

Çfarë Gjuhë bën mbështetjen tuaj software?

Mbështet tona software 127 Gjuhë globale, duke përfshirë gjuhët RTL.

A kam nevojë për të qenë një person teknik për të drejtuar vetë ankand peni tim?

A Jo, vetëm njohuri themelore internetit është e nevojshme, ne do të trajnojë nga ju që të bëjë pjesën tjetër! With Penny Auction Wizards you don’t have to worry about lack of support. Penny dedikuar tona Specialistët ankand do të ecin nëpër hap pas hapi faqen tuaj dhe të sigurojë trajnim të detajuar video-. Me çdo mënyrë ju të merrni edhe librin tonë të quajtur Penny ankand Suksesi. Libri është një udhëzues hap pas hapi për fillimin e vet ankand peni tuaj dhe ju ecën pse procesit.

Çfarë është Desk Top Auto Lister Software juaj?

Nga vitet e përvojës në të dy ankande qindarkë në zhvillim dhe drejtimin e tyre ne janë përballur sfidat e shumta të gjitha ups fillimin Penny Ankand ballafaqohen në baza ditore. Për shkak të kësaj ne kemi zhvilluar të botës reale e zgjidhjeve ankand peni.

Lister auto software thjesht lejon askënd tek lista një ditë me vlerë të plotë të ankandeve me një klik të vetëm të butonit. Aplikimi shkon në Windows dhe ruan pronarin e ankandit nga punësimin e një personi të përkushtuar për të menaxhuar dhe për të krijuar ankande përditshme.