3 August 2012
Comments: Comments Off on Ndihmë bëni vetë Penny ankand tuaj

Ndihmë bëni vetë Penny ankand tuaj

Ndihmë bëni vetë Penny ankand tuaj

Faqet e internetit Penny ankand në gjithë këto vitet e fundit janë duke u bërë një biznes fantastike dhe njëkohësisht fitimprurës duke i dhënë një arsye për më tej tifozët e-commerce për të kontrolluar fatin e tyre. Për të krijuar Penny ankand tuaj individual është krijuar së bashku me një pabesueshme, ndërsa e komplikuar, Sfida të shumta hap. Për projekti juaj për të bërë sukses, nuk ka linja të shumta të rëndësishme që ju duhet të përpiqen për të ndihmuar të bërë faqen tuaj Penny ankand. Kryesisht, ju jeni për të prodhuar alternativa më e mirë për atë zhvilluesi i softuerit të ketë aftësinë për të garantuar grumbulluar derdhur tuaj do të kandidojë si duhet, duke marrë brenda një ngarkesë të mjaftueshëm të klientëve dhe të reduktuar rrezikun e dështimit. Penny ankand Wizards është zgjidhje më e madhe vetëm vetëm në rast se ju keni për të ndihmuar të bëni vetë Penny ankand tuaj dhe sigurohuni që ajo siguron volum të mjaftueshëm të tipareve rritjen e performancës unik. Gjithashtu, ka version Enterprise mungon brenda rivalëve të përfaqësuar nga Penny ankand Wizards rrumbullakët bazë unike. Vetëm vetëm në rast se ju doni për të prodhuar Penny individ ankand faqen tuaj te internetit, opsion Ndërmarrja është kualifikuar për shumë përputhen nevojat për faqen e internetit dhe të rritur performancën e saj, justifikuar parashikimin më të mirë-pëlqente. Për të zbuluar më shumë raundin e tiparet dalluese që përfshijnë standard dhe Ndërmarrjeve ankand peni software zgjidhje nga Penny ankand Wizards

promovuar ankand tuaj ulët ofertës

Të ketë aftësinë për të garantuar një ankand të vogël ofertës efektive, është i faqes rëndësi jetike për strategjitë e marketingut të pranishëm duke e bërë të njohur brenda më gjithë të tjerët, veçanërisht klientët Internet. Për të reklamuar ankand ofertës Low tuaj nuk është e lehtë, prandaj mbi drejtimin site ju nuk duhet të mosrespektimi këshilla profesionale. Penny ankand Wizards, udhëheqës toka në ankand Penny dhe zhvillimin e ulët të ofertës Unique gjithashtu mund të njihen me mjetet e marketingut të internetit moderne rrokje, është profesionist në SEO së bashku me teknika të tjera të efektshme. Të ketë aftësinë për të promovuar ankand ofertës Low tuaj, ju lutem mos ngurroni për të marrë të ekipit Penny ankand shumë kompetent magjistarëve për t'u siguruar që faqja juaj do të jetë ndoshta në pozitat e larta brenda motorët e kërkimit si google search, duke bërë të mundur ngarkesë të madhe të klientëve të regjistrohen për të investuar në një ofertë. Për të mësuar më shumë për ankand software ofertës Low na telefononi dhe ne do të ju jap ndihmë brenda një kohe të shkurtër.

Mira Scripts Penny ankand

Penny Ankand Script mund të jetë element thelbësor për të funksionuar si një faqe interneti Penny ankand. Për shkak të kësaj është e rëndësishme për të gjetur më të mirë Scripts Penny ankand për të siguruar më pas ju nuk do të vuajnë deficitet për shkak të funksionimit të pahijshme për shkak të kësaj të ankandit të ndërgjegjshëm peni designers script punojnë. Ne, në Penny ankand Wizards, paguajnë koncentrohen saktë në çdo detaj të vetëm, duke qenë një pjesë themelore e softuerit të brishtë, Penny Ankand është vetë. Kështu, ne jemi krenar për të kushtëzuar, sa herë që ju të kërkoni të më efektive Scripts Penny ankand, Penny ankand Wizards mund të jetë hit objektiv. Që nga më të mirë ofruesi peni ankand script ne kemi zhvilluar cilësitë, rritjen e performancës faqe dhe funksionimin puthitur, për shembull dyfishtë nivelin e arkitekturës bazës së të dhënave dhe gamë të madhe të inç shumë funksionale plug. Gjithashtu, me siguri e bëjnë më të mirë Script Penny ankand, ne kemi zhvilluar metoda të shumta kyçe të lehtë për të filluar montimin derdhur tuaj përveç kësaj për të siguruar nevojat teknike, çfarë rivalët tanë zakonisht neglizhimi pavarësisht pas tyre është mite bujar për të mirë Penny ankand website script. Por edhe ata nuk janë larg njëra nga karakteristikat, duke çuar në ne për të bërë # 1 në mesin e rivalëve. Për të ditur pse shumë Penny Scripts ankand dështojnë pa marrë parasysh faktin aktual designers e tyre të kushtëzojë zgjedhjen. Veç kësaj, për të nxitur ju një-stop drejt Penny më të mirë faqen tuaj te internetit Ankand script, ne jemi duke zbuluar sekretet më të efektshme, designers të tjera nuk e them.

Mënyra më e mirë për të setup një Penny ankand

Inç Plug & Kontratë

Për të prodhuar një Penny ankand së pari ju duhet të zgjidhni paketën e drejtë software gjithashtu për të vendosur, pa marrë parasysh nëse ju jeni të interesuar në standardin ose ndoshta një paketë kompani. Lexoni këtu në lidhje me versionet mes Standarde dhe Ndërmarrjeve versionet.

Pastaj, ju mund edhe të shqyrtojë këtë listë në inç plug ankand qindarkë për të përcaktuar se cila përmban ankand juaj mund të ketë.

Preferojnë një tipar porosi zhvilluar, ju lutem na dërgoni një email. Ne nuk e publikoj dhe ri-shes karakteristika porosi si inç plug! Karakteristika Custom ju prodhuara për ankand ndoshta do të ruhen në mënyrë strikte private.

Pasi të keni zgjedhur cilësitë që ju duhet, ne ju do të duhet të dorëzojnë një kuotë.

Hosting

Ndërsa duke krijuar një Penny ankand, zgjedhjen klientët shumë më të mira pritëse janë jetike për këtë sukses. Software Penny ankand është jashtëzakonisht i prirur ndaj sulmeve të jashtme dhe të riparimit ndërprerje. Zbuloni më shumë rreth nevojave tona hosting brenda fjalive të mëposhtme:

Hosting Nevojat Për Penny Ankand Software.

Gateways e pagesës

Pagesa Gateway mund të jetë një kompani e cila merr të holla nga karta bankare konsumatorit (SHOW, Kartë MasterCard, Tregu amerikan të aksioneve) dhe ia dërgon atë për paratë tuaja. Ne u munduan duke përdorur kompanitë e mëposhtme serioze: Gateways pagesës Për Penny ankand Software.

Kontrolloni nëse ju do të jetë në gjendje për të punuar duke përdorur një nga kompanitë që lidhen me këtë listë, ose, alternativ, na dërgoni një titull nga organizata që ju duhet të përdorni.

Gateways SMS – Për Bulk SMS

SMS Gateway për SMS pjesa më e madhe mund të jetë një kompani duke përdorur të shërbimit e të cilit ju do të jetë në gjendje për të dërguar SMS lirë. Teknologji-jo vetëm për të ndarë me klientët rreth ankandeve apo autorizim SMS. Nuk është e domosdoshme që të ketë një telefon reverse lookup, për të siguruar që ju lehtë mund të injorojë këtë çështje në qoftë se ju nuk planifikojnë të përdorin SMS njoftimit dhe autorizimit SMS.

Gateways SMS – Për Faturimit Në Radhë Mbrapsht

Disa nga faqet e internetit të lejojnë konsumatorëve për të konkurruar me SMS. Për atë, ju keni nevojë për të blerë një tjetër plugin wordpress wordpress dhe të zgjidhni një kompani që ofron Reverse SMS Faturimi. Ne kemi përjetimi kur kontrollimin kompani të ndryshme kundërt faturimit dhe ju do të jetë i lumtur që mund t'ju ndihmojnë me ngritjen atë.

Marrë Penny ankand Software

Faqet e internetit Penny ankand në gjithë këto vitet e fundit janë duke u bërë një biznes fantastike dhe njëkohësisht fitimprurës duke i dhënë një arsye për më tej tifozët e-commerce për të kontrolluar fatin e tyre. Për të marrë Penny ankand tuaj individual është krijuar së bashku me një pabesueshme, ndërsa e komplikuar, Sfida të shumta hap. Për projekti juaj për të bërë sukses, nuk ka linja të shumta të rëndësishme që ju duhet të punojnë për të marrë faqen Penny ankand. Kryesisht, ju jeni për të prodhuar alternativa më e mirë për atë zhvilluesi i softuerit të ketë aftësinë për të garantuar grumbulluar derdhur tuaj do të kandidojë si duhet, duke marrë brenda një ngarkesë të mjaftueshëm të klientëve dhe të reduktuar rrezikun e dështimit. Penny ankand Wizards është zgjidhje më e madhe vetëm vetëm në rast se ju duhet të merrni vetë Penny ankand dhe sigurohuni që ajo siguron volum të mjaftueshëm të tipareve të performancës unik rritjen. Gjithashtu, ka version Enterprise mungon brenda rivalëve të përfaqësuar nga Penny ankand Wizards rrumbullakët bazë unike. Vetëm vetëm në rast se ju doni të merrni Penny individ ankand faqen tuaj te internetit, opsion Ndërmarrja është kualifikuar për shumë përputhen nevojat për faqen e internetit dhe të rritur performancën e saj, justifikuar parashikimin e preferuar. Për të zbuluar më shumë raundin e tiparet dalluese që përfshijnë standard dhe Ndërmarrjeve zgjidhje nga Penny ankand Wizards

Sekrete për ankandet Cent

Kontrollimi i një website ankand peni është një biznes shumë e ashpër. Qenë atje qenë aq e thjeshtë sa duket, aty mund të ketë qenë faqet e internetit të shumta duke krijuar para. Vetëm ajo mund të jetë çelësi për Penny ankand? E vërteta e thjeshtë është, një shumë e faqet e internetit janë duke luftuar çdo ditë me çështjet teknike dhe të marketingut në vend të krijimit të të ardhurave të pritshme.

Nuk software është ideale, megjithatë, shumica janë më larg hequr ideal se këto. Ndiqni këto këshilla që mund të ju lejojnë të zgjidhni një të përshtatshme script ankand peni.

Penny Ankand Script – 1000 nga karakteristikat e

Software Penny Ankandi do të duhet qindra karakteristika të ketë aftësinë për të drejtuar në mënyrë efektive. Ju do të shihni Penny ankand Harta dhe ankand qindarkë features software listën tonë për të kuptuar më mirë se çfarë numër i karakteristika të është shumë e rekomanduar e mjaftueshme.

Për shembull, çdo software përmban sasinë e vet të funksionit të menaxhimit përdorues, megjithatë ajo mund të përmbajë thjesht një raport të thjeshtë pakontrollueshëm për klientët, kurse software tonë ka

Kapaciteti për të kërkuar klientë nga titulli, Email

Statusi i mirë për transaksionet (Depozitat)

Raport mbi ankandet përdorues morën pjesë

Shuma Fundit Regjistri i konsumatorit

Raport mbi pals e njohura

Vëllimi i kredive

IP në përdoruesit

Raporti për kartat bankare të përdoruesve

Kapaciteti për të gjetur klientë në të njëjtën IP

Kapaciteti për të ngrirë përdorues

Kapaciteti për të përfshirë / tërheqë vëmendjen larg kredi brenda përdoruesit

Kapaciteti për të redaktuar të gjitha fushat e përdoruesve ...

Ndërsa funksionalitetin fundamental për shembull drejtimin timers, numëruar ofertat etj mund të jetë krijuar me një shkrimtar i pavarur në muajin afërsisht se lehtësia është mashtrues: zgjidhje e tillë mund të jetë si peni ankand shkrimit, dhe mund të sjellë më shumë shqetësime se sa të ardhurat.

Mbështetje

Kur ju filloni faqen tuaj ju do të bazohet tërësisht mbi konvencionale në ju merrni. Nëse një problem ndodh, Statusi faqe vuan. Prandaj, një mbështetje të shpejtë dhe profesional është thelbësore për atë pasuri të faqes.

Në rast propozimi juaj tingëllon shumë e mirë në të vërtetë ishte ofruar "mbështetje të pakufizuar", "Mbështetja e përjetshme" etj, ai ndoshta është. Çfarë është e vërtetë duke thënë është gjithmonë se asnjë mbështetje ndoshta do të jepet ndonjëherë. Mbështetja e një faqe web me 100 Klientët e përditshme mund të jetë aq krejtësisht të ndryshme nga mbështetës një faqe në internet me 10,000 Klientët, si, për shembull, marrjen e një dyqan kafeje apo restorant që shërben 100 vizitorët faqen dhe 10,000 vizitorët faqen. Kështu, premtim për të siguruar "mbështetje të pakufizuar" mund të jetë një premtim për të ushqyer vazhdimisht 100, 1000, 10,000 Mysafirët ...

Fshehja Faces

Shumë organizata dhënien peni ankand software nuk janë kompani "të vërteta", por më tepër 1-2 vetëpunësuar ri-shitjen e zgjidhje. Normat e tyre kryesore të interesit do të jetë në treg, ndërsa mbështetje dhe mirëmbajtje nuk janë shqetësimi i tyre. Është e mjaftueshme për të funksionuar kërkoni për fjalë "fix bidbutler", "Fix software ankand qindarkë", të dinë se si të ngutshme dhe zakonore ky problem është në të vërtetë.

Blerja script lirë nga organizata që fsheh telefonin e saj, adresë, Raporti në faqet e internetit që konkurrojnë në lidhje me këtë software etj është e drejtpërdrejtë. Problemi mirën është fakti se që nga problemet nuk janë parë menjëherë klienti qëndron një kapital të konsiderueshëm në përmirësimin e softuerit para se të kuptuar se si gjërat janë të rënda. Për një shumë prej kompanive të softuerit në fusha është e mundur për të gjetur titullin në pronarin, punonjësit profilet, etj. Çështja për tregun e software ankand qindarkë është e ndryshme.

Performance mund të jetë një çelës

Penny Ankand Software është padyshim një lloj shumë i veçantë i softuerit. Dallimi kryesor i saj në faqen e internetit të rregullt mund të jetë ngarkesë e madhe ajo krijon rrumbullakët server bazës së të dhënave. Faqet e internetit të rregullt kërkojnë disa përgjigje brenda bazën e të dhënave vetëm kur një çelsin individuale midis faqesh. Prandaj, në rast përdoruesi juaj vizituara, le të themi CNN.com dhe ekzaminohen 2 faqe, ai krijoi 2 Kërkesat e bazës së të dhënave. Kështu, me një vizitë mesatare e një minutë të vetme, 3 ose 4 Kërkesat e bazës së të dhënave janë krijuar për çdo përdorues. (Kjo është një deklaratë e thjeshtuar realiteti është shumë më tepër se 1 Kërkesa për server bazës së të dhënave janë krijuar)

Për ankand peni software gjërat janë të ndryshme. Një faqe interneti Penny Ankand mund të merrni më të reja në kuadër të server çdo të dytë për çdo përdorues! Kështu, vetëm në rast se faqja juaj ka 100 Klientët, ajo ndoshta bën 100 Kërkesat për sekondë. Si të vijë ajo merak ju? Për shkak se shumica e serverëve të devotshëm posedojnë një prag nga pjesë të vogël të kërkesave 100s vetëm kështu kur software nuk është zgjeruar për gjendjen tuaj ideal rezultat finish mund të jetë e tregti masive për blerjen e serverëve të reja menjëherë pas fushatës së parë të reklamave.

Comments are closed.