25 July 2012
Comments: Comments Off on Јас треба да се започне мојот Пени аукција?

Јас треба да се започне мојот Пени аукција?

Ова е прашање само на крајот ќе можете да одговорите. Ветувањето за започнување на аукцијата денар од бизнис перспектива е многу примамливата. Меѓутоа, треба да сметаат дека тоа е многу тешка индустрија да се вклучат во; како и постојат некои уникатни предизвици со кои ќе треба да се надминат, со цел да бидат успешни. На крајот на денот, тоа е она што оваа книга е за сите. Сум видел многу обиди и грешки, но на позитивна нота Сум видел многу успех.

Пени аукција бизнис модел ви нуди можност да се кандидира на вашиот сопствен бизнис од дома на интернет и потенцијално да направат милиони долари Притоа. Ако сте посветени, вредни и подготвени за да ја видите проектот преку, без разлика што ќе се судрите со пречки, тогаш веројатно се успешна денар аукција сопственик на одлуки.

Водење на свој денар аукција е емотивна тобоганот. Ако вашиот сајт софтвер не успее или серверот се урна тоа би можело да правопис катастрофа. Исто така, и ако почнете вашиот пени аукција без право маркетинг можете лесно може да заврши bankrupting себе или најде себе си цел на судски процеси за кои не се во состојба да го пренесе стоката што ја аукција. Постојат многу софтверски компании во оваа индустрија, кои нудат производи со недостатоци што ќе ја продаде идејата во сон. Ова е еден од главните фактори за еден денар аукција не успеа во својата почетна фаза стартување.

Сега, јас не мислам да те плашам, но тие се вистински прашања кои потенцијално би можеле да правопис катастрофа за вас.

Comments are closed.