5 June 2012
Comments: 0

Оптимизација ПЛАНОВИ ЗА Пени аукции

Пени аукции бара специјализирани оптимизација за кампањи, кои се насочени повеќе од неколку клучни зборови, се должи на комплексноста и популарност на пазарот. Со овие кампањи подолу можете да го оптимизирате вашиот сајт брзо.

Сите наши оптимизација пакети вклучуваат елементи кои се сигурни да се добие вашиот сајт рангирана високо во пребарувачите брзо. Ова, за возврат ќе се вози органски сообраќај кон вашиот вебсајт.

Битката над кои оптимизација метод е најдобар веројатно ќе трае вечно. Наидовме дека најефикасен начин на рангирање на веб-сајт често може да зависи од индустријата која вие сте во. За денар аукција оптимизација ние Наидовме на високо страница ранг успех во градењето линк тркала за нашите клиенти. Во суштина, линк тркала ви дава 'рбетот на високо рангирана веб-сајтови, кога ќе им се потпора за да ги искористат и да се изгради насочени линкови. Google е љубител на ранг сајтови кои се создадени во рамките на веќе високо рангиран мрежа како на пример WordPress, Squidoo, и HubPages, само за да именува неколку. Ова е можно затоа што се создавање на свој содржина, што е “како врски” како и додавање на позадина врски се предвидени од страна на специфични мрежни сте издаваштво со. Стекнување 5-10 ефикасен и моќен линкови од сајтови како овие е она што го одделува победниците од губитници во денар аукција индустрија.

Друг метод се користи, е создавање на линкови. Ние се создаде илјадници назад линкови до вашиот сајт и сидро клучни зборови за да го.

Линкови, исто така познат како дојдовни линкови, Влезни линкови, во-врски, и внатрешна линкови, се дојдовни линкови до веб-сајт или веб-страница. Во линкот терминологија, А backlink е било кој линк добиени од страна на веб јазол (веб-страница, Директориум, веб-страница, или домен од прво ниво) од друг веб јазол.

Влезни линкови првично биле важни (пред појавата на пребарувачи) како основно средство за веб навигација; денес, нивното значење лежи во оптимизација на сајтови (ОВАА). На бројот на линкови е еден показател на популарноста или важноста на овој веб-сајт или страница (на пример, ова се користи од страна на Google за да се утврди на PageRank на веб страница).

Кога ќе додадете овие два елементи во оптимизација за стратегија што се квалификуваат брзо и зголемување на вашата страница ранг.

Следните страници се фокусира на голем сообраќај Пени аукција веб-сајтови и ќе се зголеми природна пребарувач сообраќај со значителна маргина.

СТАРТЕР ПЛАН: 3000+ Линкови од 3000+ сајтови.

 • 3000+ Квалитет линкови
 • Линкови ќе биде ставен на PR4 сајтови.
 • Целна до 7 клучните зборови со 2 различни адреси.
 • Сите линкови ќе биде од релевантни сајтови од вашиот лажат.
 • Свежи содржина ќе се користи за да се создаде контекстуални линкови.
 • На страната оптимизација за консултации се вклучени БЕСПЛАТНО.
 • Испорака во рок од 7 работни дена.
 • Извештаите ќе бидат дадени во табели и конечниот извештај за оптимизација.
 • Линкови ќе бидат оптимизирани.
 • Пакетот вклучува 4 директен домен линкови.
 • 10 Линк тркала Насочване Пени аукција Мапа на Шверц

Цена $500

Злато оптимизација план: 10000+ Линкови.

 • Вкупно 10000+ Квалитет линкови
 • Линкови ќе биде ставен на PR4 сајтови.
 • Целна до 30 клучните зборови со 4 различни адреси.
 • Сите линкови ќе биде од релевантни сајтови од вашиот лажат.
 • Свежи содржина ќе се користи за да се создаде контекстуални линкови.
 • На страната оптимизација за консултации се вклучени БЕСПЛАТНО.
 • Испорака во рок од 21 работни дена.
 • Извештаите ќе бидат дадени во табели и конечниот извештај за оптимизација.
 • Линкови ќе бидат оптимизирани.
 • Пакетот вклучува 25 директен домен линкови.
 • Создавање на XML Мапа на сајтот
 • Мапа на сајтот поднесување на големите пребарувачи
 • Оптимизација на веб-сајт за пребарување моторот да ползи
 • Креирање на веб-сајтот насловот тагови & metatags
 • Истражувања клучен збор & Анализа
 • Конкурентни истражување & Анализа
 • Оптимизација на насловот тагови & Мета таговите врз основа на клучни зборови & конкурентни истражување
 • Директориум истражување врз основа на аукција предмети
 • Поднесување на веб-сајтот на 10 поврзани со Директориуми
 • WHOIS евиденција оптимизација на помош

 

Цена: $1650

 

Платинум оптимизација план: 50000+ Линкови.

 • Вкупно 50000+ Квалитет линкови
 • Линкови ќе биде ставен на PR4 сајтови.
 • Целна до 40 клучните зборови со 4 различни адреси.
 • Сите линкови ќе биде од релевантни сајтови од вашиот лажат.
 • Свежи содржина ќе се користи за да се создаде контекстуални линкови.
 • На страната оптимизација за консултации се вклучени БЕСПЛАТНО.
 • Испорака во рок од 30 работни дена.
 • Извештаите ќе бидат дадени во табели и конечниот извештај за оптимизација.
 • Линкови ќе бидат оптимизирани.
 • Пакетот вклучува 50 директен домен линкови.
 • Создавање на XML Мапа на сајтот
 • Мапа на сајтот поднесување на големите пребарувачи
 • Оптимизација на веб-сајт за пребарување моторот да ползи
 • Креирање на веб-сајтот насловот тагови & metatags
 • Истражувања клучен збор & Анализа
 • Конкурентни истражување & Анализа
 • Оптимизација на насловот тагови & Мета таговите врз основа на клучни зборови & конкурентни истражување
 • Директориум истражување врз основа на аукција предмети
 • Поднесување на веб-сајтот на 10 поврзани со Директориуми
 • WHOIS евиденција оптимизација на помош

На плаќаат за клик за реклама Напредно Конфигурирај пакет вклучува основното поставување:

 • Google Adword сметка подесување *
 • Клучен збор истражување (Макс 20 клучни зборови или фрази)
 • 1 Кампања
 • 1 Рекламна група
 • 4 Текстуални реклами (Максималната)
 • 20 Клучни фрази (Максималната)**

Плус вклучува следните:

 • Конкурентни истражување & Анализа
 • 1 Дополнителни кампања
 • 1 Дополнителна рекламна група
 • 4 Дополнителен текст реклами (Максималната)
 • 20 Дополнителни клучни фрази (Максималната)**

Цена: $2690

Leave a Reply