5 June 2012
Comments: 0

Пени аукција на софтвер Add-on'S

Пени аукција на софтвер Add-on'S

Пени аукција Визардс продава различни додатоци кои комплименти работа на администраторот на водење на успешен денар аукција. Нашиот единствен десктоп софтвер го прави вашиот живот многу полесно со автоматизирање на процесот аукција листата.

Проблем: Пени аукции направи многу пари, но ова бара најмалку 10 аукции еден час се работи. Дури и повеќето интуитивен Пени аукција на сајтот софтвер ќе бара редовно вработен да се инсталира и да ги наведеме овие аукции. Оваа задача обично трае сопственикот на сајтот на целиот ден и може да стане досаден по некое време и обично чини богатство на платите и екстра управување.

 

 

Решението: Пени аукција Визардс десктоп софтвер им овозможува на сопственикот на денар аукција сајт да се набројат и цел ден на аукциите во секунди.

 

При стартување на администраторот влегува во својот денар аукција базата на податоци. Тој е во состојба да се поврзете директно на нивниот денар аукција база на податоци од овој софтвер.

Leave a Reply