5 June 2012
Comments: 0

Пени аукција Огранок Маркетинг

Филијалата на маркетингот

Филијалата или плаќаат за конверзија нуди најголема цена ефективен начин да се вози сообраќај кон вашиот аукција денар. Со оваа реклама модел ќе плаќаат само за регистрации и предлог пакет набавки.

Најуспешните денар аукции на пазарот сите се напојува со оваа форма на рекламирање, како ја брка околу пет милиони посети на сообраќајот на вашиот сајт дневно. Добивката може лесно да достигне во милиони месечно користење на овој тип на стратегија.

Овој пакет вклучува:

  • Вовед во Кликни Бут претставник
  • Комплетна целниот страница со следење страница и админ панелот

Како тоа функционира:

Ве молиме погледнете: http://ww2.1penny.com/index.php?cmp=emlun

Ова е демо на насловната страница на целниот страница.

 

 

Милиони хитови се доведени до вашиот сајт од вашите Филијалата на пазарот. Тие ви даде СЛЕДЕЊЕ код кој ќе се создаде нова кампања и ќе им се врати на специјално создадени линк.

На пример: http://ww2.1penny.com/index.php?cmp=emlun ßEMLUN е кодот за следење.

Сите сообраќај управувано на овој точната врска ќе бидат следени во вашиот админ панелот.

Проверете демо тука:

http://ww2.1penny.com/admin/index.php

Најави се: admin

Лозинка: 123456

 

Сите кампањи може да се следи и лесно може да се види она што вашиот девизен курс е и она што го должам на вашиот филијали. Ова исто така ве спречува да се потпираат на Филијалата СЛЕДЕЊЕ кои можат да бидат неточни и го спречува ваквата измама (кој е заеднички) и може да значи разлика од стотици илјади долари.

Цена: $1200.00

Со прилагодено марка Целна страница: $2200.00

Leave a Reply