3 August 2012
Comments: Comments Off on Помош направите свој Пени аукција

Помош направите свој Пени аукција

Help make your own Penny Auction Penny Auction websites throughout the past few years are becoming a fantastic and concurrently lucrative business giving a reason for further e-commerce fans to check their luck. To create your individual Penny Auction is created together with an incredible, додека комплицирано, повеќе чекор предизвик. For your project to become […]


3 August 2012
Comments: Comments Off on Како да ги купите Пени аукција на софтвер

Како да ги купите Пени аукција на софтвер

It’s not feasible for Penny Auction site searchers to purchase high-finish versatile Penny Auction Software, од далеку не секој бизнисите, прогласувајќи се даде на најдобрите Пени аукција скрипта, продаде ефикасно, конкурентен производ. To prevent creating a mistake before purchasing Penny Auction script, треба да се спроведат длабоки истражувања. Here are a few important aspects […]


25 July 2012
Comments: Comments Off on Почетна Пени аукција Маркетинг

Почетна Пени аукција Маркетинг

Сега е време да се таму во светот и да ги споделите со сите знаат дека вашиот сајт постои. Почетна маркетинг често се утврдува од страна на вашиот стартување буџет. Постојат неколку начини да се спроведе иницијална маркетинг. This could be done in a massive wave which creates a lot of hype about your new website attracting […]


25 July 2012
Comments: Comments Off on Јас треба да се започне мојот Пени аукција?

Јас треба да се започне мојот Пени аукција?

Ова е прашање само на крајот ќе можете да одговорите. Ветувањето за започнување на аукцијата денар од бизнис перспектива е многу примамливата. Меѓутоа, треба да сметаат дека тоа е многу тешка индустрија да се вклучат во; as well there are some unique challenges that you will need to overcome in order to be […]


25 July 2012
Category:
Uncategorized
Comments: Comments Off on Историја на Пени аукции

Историја на Пени аукции

Концептот прв пат е воведен во 1971 Мартин Shubik, Сејмор професор по Математичка институционална економија на Универзитетот Јеил, под името долар аукција. Играта е илустрација на еден парадокс во кој учесниците се принудени да се направи, на крајот, ирационален одлука врз основа на низа на рационални одлуки; […]


5 June 2012
Comments: 0

Пени аукција Огранок Маркетинг

AFFILIATE MARKETING Affiliate or Pay per conversion offers the greatest cost effective way to drive traffic to your penny auction. Со оваа реклама модел ќе плаќаат само за регистрации и предлог пакет набавки. The most successful penny auctions on the market are all powered by this form of advertising as it drives about five million […]


5 June 2012
Comments: 0

Оптимизација ПЛАНОВИ ЗА Пени аукции

Пени аукции бара специјализирани оптимизација за кампањи, кои се насочени повеќе од неколку клучни зборови, се должи на комплексноста и популарност на пазарот. Со овие кампањи подолу можете да го оптимизирате вашиот сајт брзо. Сите наши оптимизација пакети вклучуваат елементи кои се сигурни да се добие вашиот сајт рангирана високо во пребарувачите брзо. This will […]


5 June 2012
Comments: 0

Пени аукција на софтвер Add-on'S

PENNY AUCTION SOFTWARE ADD-ON’S Penny Auction Wizards sells various add-ons which compliments the administrator’s job of running a successful penny auction. Нашиот единствен десктоп софтвер го прави вашиот живот многу полесно со автоматизирање на процесот аукција листата. Проблем: Пени аукции направи многу пари, но ова бара најмалку 10 auctions an hour […]


5 June 2012
Comments: 0

Пени аукција Маркетинг

PENNY AUCTION MARKETING One of the most important steps you need to do when launching your site is to drive immediate traffic to your Penny Auction. Ова е важен чекор, бидејќи без сообраќај вашиот Пени аукција ќе претрпат големи загуби. Ние нудиме услуга наречена Директен Пени аукција е-мејл маркетинг. Currently we possess a […]