Pembayaran maneh & Cancellations

Software Privasi mbalekaken

Statement Privasi mbalekaken
Ing sasi privasi mbalekaken iki misused lan eksploitasi dening pelanggan sing digawe alasan palsu kanggo mbalekaken nanging terus kanggo nggunakake piranti lunak kita. Amarga iki kita perusahaan saiki wis privasi mbalekaken akeh stricter piranti lunak saka hardware.

Kahanan ketompo

Yen piranti lunak durung aktif (diowahi saka Serial menyang Key Registration), hubungi support kanggo mbalekaken kanthi ngeklik tombol kontak ndhuwur. We offer pembayaran maneh lengkap ing lisensi unopened lan unactivated ing 30 dina tuku. Sawise kang pembayaran maneh ora bakal diwenehi.

Yen kekurangan ditemokake lan staf technical support kita ora bisa nyedhiyani fix utawa bisa-mubeng ing 14 dina, mbalekaken bisa ana dening tim technical support kita kang bakal banjur takon sampeyan email ing .pdf utawa fax kita Pranyatan mlebu karo:

A salinan ing invoice – dikirim menyang sampeyan kanthi email nalika sampeyan dituku.
A gambaran saka masalah sing ketemu ing piranti lunak.
A statement mlebu sing wis mencabut piranti lunak lan dibusak saka server.

Kahanan Unaccepted

Kita umume ora mbalekaken utawa ijol-ijolan ing kahanan iki:

Sawayah-wayah sawise aktifitas lan instalasi kanggo server web
Mung amarga kowe diganti pikiran sawise nindakake
Pembayaran maneh saka layanan Dhukungan technical mung amarga sampeyan tau rampung munggah needing support
Sawise proyek desain wis rampung lan disetujoni
Yen situs tau urip utawa bisnis gagal

Wigati dimangerteni sembarang panjalukan kanggo mbalekaken kudu digawe sadurunge aktifitas. Yen sampeyan wis diaktifake kita kaya kanggo ngelingake sampeyan yen sampeyan ngaktifake, sampeyan ditampa istilah kita tuku ing checkout kang States ing ndhuwur.

Shipping

Penny Auction Wizards bakal nggunakake layanan komersial kanggo nepaki pesenan kalebu pelaku usaha uga dikenal lan couriers kayata UPS, FedX, DHL lan TNT utawa US Pos Service, lan Nomer nelusuri bisa kasedhiya.

Akeh item sing mlebukake sing padha utawa bisnis dina sabanjuré sawise tuku. Takon wakil dodolan kanggo tanggal kapal kira-kira. Elinga yen item bisa uga adat diprodhuksi utawa adat dicithak, lan sawetara item bisa uga njupuk nganti limang minggu kanggo diprodhuksi sadurunge kapal.

Ing kasus ngendi iku ditemtokake dening Software Penny Auction Wizards sing paket kabeh kudu bali kanggo nggampangake ijol-ijolan kanggo item anyar(s), Penny Auction Wizards bakal ngrekrut operator kanggo Pick munggah prodhuk kang kudu maneh kothak ing basa asli packaging lan labeled patut supaya paket bakal bali menyang tengah kapal kita.

Kabeh claims kanggo barang rusak ing kapal kudu digawe ing pitung (7) dina utawa panrimo, supaya Wizards Penny Auction bisa nggawe pratelan pas wektune dhewe operator kanggo mbalekake. Kabeh kothak asli lan bahan kudu bali kanggo nggampangake ijol-ijolan kanggo ngindhari Fee Reboxing saka 50%.

Istilah iki dianggep minangka persetujuan aplikasi sembarang tumbas digawe saka http://www.pennyauctionwizards.com (situs web ing), dadi kanggo piranti lunak pennyauctionwizards dhewe, utawa layanan sing digandhengake. Penny Auction Wizards Limited cadangan hak kanggo mbenake utawa nganyari Katentuan Pangginaan supados langkung ing sembarang wektu, nganggo utawa tanpa kabar.

1. Service Provision
Ing pennyauctionwizards Software wis diwenehake dening Penny Auction Wizards Limited, lan sing dilisensi, ora didol, ing syarat-syarat EULA. Penny Auction Wizards Limited cadangan kabeh hak-hak sing ora tinulis ing dhumateng Paduka lan Penny Auction Wizards Limited nahan kepemilikan saka Software kajaba tegas sarujuk digunakake (Klik kene yen sampeyan mbutuhake lunak lengkap kepemilikan / a>). Customer ngakoni yen Penny Auction Wizards sadean lunak lelangan Penny sing ora kalebu sembarang layanan sing pangaturan dhewe saka apa nemtokaken paket. Kayata, mung paket sing kalebu pangaturan dhewe sembarang paket Enterprise kang kalebu rancangan logo. Sawise logo wis dirancang lan diijinake dening email utawa ing nulis dening Penny fax Auction Wizards wis rampung mung pangaturan dhewe pinunjul. Ora Ana customizations liyane bakal klebu kajaba dipetik lan sing mbayar kanggo lan kontrak desain wis mlebu lan sarujuk marang.

Pembayaran kanggo customizations kudu digawe bayaran ing ngarep.

A Cithakan premium Panjenengan ora kalebu PERSONALISASI ANY. Sembarang modifikasi utawa owah-owahan kode sing layanan sing mbayar.

Latihan iki klebu ing tuku paket dening link kang bakal kasedhiya kanggo sampeyan sawise tuku. Latihan kita njupuk Panggonan kanthi seri video lan tiket telephone utawa support email. Personal training sessions with a live support Representative may be purchased on an hourly rate.

Duwe Berbagi ora dileksanakake kanggo "nyilih", "Ngutangi" utawa "ngedol" lisensi kanggo pihak katelu kajaba ing cilik saka Kebijakan Transfer License minangka rinci ing bagean 6 Agreement iki. Lisensi ketemu bisa digunakake ing cara iki bisa revoked permanen, ing discretion atur.
Penny Auction Wizards Limited cadangan hak kanggo nolak layanan utawa bisnis ing discretion sing.

2. End Perjanjian lisensi pangguna
Agreement EULA iki klebu ing paket pennyauctionwizards download. Kanthi nginstall, Nyalin, utawa digunakake nggunakake pennyauctionwizards, sampeyan setuju kanggo bakal bound dening syarat-syarat EULA.

3. Renewals & Pembayaran
Pembayaran sing ditampa liwat Paypal utawa kabel bank langsung. Entuk disewakake (saben wulan) lisensi kanthi otomatis gawe anyar nganti dibatalake. Pembayaran amarga ing mengeti tanggal Ndaftar saben sasi. Yen pembayaran ora ditampa ing 5 dina saka tanggal amarga, Penny Auction Wizards Limited bakal ngisi ragad pungkasan lan yen perlu, mandhek dhisik lisènsi nganti lengkap pembayaran ditampa lan cadangan hak kanggo nundha sembarang lan kabeh layanan related kanggo akun ing pitakonan. Kanggo reactivate ana $100 reinstall fee. Should we receive a chargeback or disputed payment, kabeh layanan bakal revoked nganti sembarang Jumlah gegeran wis repaid, plus ragad Processing saka $50.00 (USD) saben chargeback dianggo.

4. Pangiriman
Kabeh lisensi sing ditanggepi cepet marang panrimo lan disetujoni pembayaran (uwise verifikasi) liwat wangun supaya kita website lan kasedhiya kanggo download saka wilayah akun. Persiyapan profesional Kita & Layanan instalasi biasane njupuk antarane 1 - 2 bisnis dina kanggo ngrampungake, nanging iki ora dijamin wektu turnaround, lan ing puncak kaping kayata Rilis anyar, bakal padha kerep njupuk maneh.

5. Pembayaran maneh:
Sawise Sampeyan wis didownload Product saka pennyauctionwizards.com, utawa sing dituku Product sing kasedhiya kanggo Advertisement individu, kita ora bisa kurban mbalekaken, ingkang sampun Paduka sing dianakaké tanggung jawab kanggo pangerten marang manggonke supaya karo pennyauctionwizards.com. Alesan kanggo privasi iki amarga kita offer Produk digital intangible irrevocable lan kuwi, ora ana cara kanggo Produk kita bali. Nalika kuwi, kabeh Fees lisensi sing non-refundable, kalebu kabeh tumbas nganyari maneh, Plugins, utawa digunakake, ngendi Produk wis diundhuh sadurunge, lan pambayaran kanggo pennyauctionwizards.com Product nuduhake acceptance Panjenengan panentu iki.

6. Transfer Kebijakan Berbagi
Kita ngidini lisensi diduweni tuku langsung saka kita ditransfer nyediakake 30 dina wis Sampeyan liwati saka tanggal tuku. Licenses dijupuk liwat pengecer ora bisa ditransfer. Sadurunge sembarang Advertisement utawa transfer, pemilik ana kudu ngontak kita kanggo verifikasi nduweni hak. Banjur bebarengan siap ditransfer, kita bakal ngetokake invoice kanggo ragad transfer lisensi kang saiki $150.00 (USD), lan sapisan mbayar perlu diwenehake karo jeneng, rincian email lan alamat pemilik anyar kanggo lisensi kanggo ditransfer menyang. Tambah ons bisa ditransfer antarane lisensi ing akun klien dhewe nanging ora resold utawa ditransfer menyang klien liyane.

7. Panyangka Risk:
You expressly agree that the use of any and all Products distributed by pennyauctionwizards.com and available as part of the pennyauctionwizards.com collection and website is done so solely at Your own risk. Pennyauctionwizards.com is not held responsible for any form of marketing, iklan, business development, wutah bisnis, or any other form of business operations for your business. You are responsible for the success of your own business.

pennyauctionwizards.com ora njamin utawa menehi garansi sing Produk on pennyauctionwizards.com ingkang bebas saka hak cipta utawa uneg-uneg liyane intellectual property.

8. Enforceability:
Ing invalidity utawa unenforceability samubarang panentu iki Agreement lan Katentuan Pangginaan supados langkung ora bakal mengaruhi sing sah utawa enforceability samubarang panentu saka Agreement iki lan Katentuan Pangginaan supados langkung. pennyauctionwizards.com cadangan hak kanggo ngowahi Katentuan Pangginaan supados iki Gunakake ing sembarang wektu. pennyauctionwizards.com uga cadangan hak kanggo siksa Agreement iki lan Katentuan Pangginaan supados langkung tanpa kabar, yen, ing discretion pennyauctionwizards.com kang, Sampeyan gagal kanggo tundhuk karo sembarang tembung saka Agreement iki lan Katentuan Pangginaan supados langkung. Marang mandap, Sampeyan kudu numpes kabeh isi, bahan lan Asil Logam dipikolehi saka situs iki, salinan lan dokumentasi related kuwi. Saliyane, pennyauctionwizards.com cadangan hak kanggo siksa situs web ing, pennyauctionwizards.com, tanpa kabar.

9. Hak ukum:
Agreement iki, sah lan efek, bakal namung Juru, lan diatur dening, angger-anggere Amerika Serikat saka Amerika. Any claims shall be brought solely in the Federal District Court of the United States of America and you expressly consent to the exclusive jurisdiction of the federal courts of the United States of America. Sampeyan idin kanggo layanan apa wae kabar utawa proses required marang by mail kadhaptar utawa kurir sewengi kanggo alamat kasedhiya kanggo pennyauctionwizards.com karo gratis Panjenengan, minangka Sampeyan bisa uga nganyari saka wektu kanggo wektu, karo bukti kiriman.

10. Fees Legal:
Sampeyan setuju kanggo reimburse pennyauctionwizards.com kanggo legal Fees sawijining, biaya lan disbursements yen pennyauctionwizards.com sukses ing enforcing sembarang hak sawijining ing Agreement iki kalebu, tanpa watesan, karo tumindak kanggo ngumpulake pembayaran.

11. Kabeh Agreement:
Kowe ngakoni yen Sampeyan wis maca iki Agreement, ngerti, wis kesempatan kanggo ngupaya saran legal sawijining sadurunge sarujuk menyang, lan setuju kanggo bakal bound dening aturan lan kahanan. Ing wawasan saka pennyauctionwizards.com sarujuk kanggo nggawe kasedhiya situs web lan nyedhiyani Produk sawijining, Sampeyan setuju kanggo bakal bound dening aturan lan kondisi iki Agreement. Sampeyan luwih setuju manawa Agreement iki ndudohake kabeh pangerten lan persetujuan antarane pennyauctionwizards.com lan Sampeyan, lan iku statement lengkap lan eksklusif saka Agreement antarane Sampeyan lan pennyauctionwizards.com, kang supersedes sembarang proposal utawa persetujuan sadurunge, lisan utawa ditulis, lan sembarang komunikasi antarane Sampeyan lan pennyauctionwizards.com hubungane karo topik Agreement iki. Luwih, Sampeyan setuju yen manggonke Agreement iki ing situs web pennyauctionwizards.com bakal ngawula kabar minangka cekap saka Katentuan Pangginaan supados langkung pennyauctionwizards.com kang Gunakake Agreement Lisensi Atribusi / Akhir-panganggo, kang bisa dibenakake saka wektu kanggo wektu, lan sing tuku apa wae ing pennyauctionwizards.com utawa akses menyang pennyauctionwizards.com Produk nggantosi pangerten akur lan pamukiman iki Agreement, sembarang modifikasi utawa revisi kanggo Agreement iki, lan kabeh aturan lan kondisi mbatesi ing kene. Sampeyan uga ngakoni yen Agreement iki rego, terminates, lan digunakake gawé kekosongan lan roso sepi kabeh lan perjanjian sadurunge utawa dilebetake utawa kontrak, apa tulisan utawa lisan, ngetik menyang antarane Sampeyan lan pennyauctionwizards.com bab prakara tinulis kasebut ing Agreement iki.

Amandemen: Monggo weruh yen kita lunak ngandhut fungsi autobidding. Fitur Penawaran otomatis bisa mung bisa digunakake kanggo nyoba fungsi piranti lunak, lan ora KAPAN SITE The LIVE. Ing tartamtu, fitur Penawaran otomatis kudu dipatèni sadurunge sampeyan ngajak sembarang anggota saka umum kanggo melu ing lelangan sembarang.

ALL hak ora tinulis ing kene dilindhungi RESERVED.