25 July 2012
Comments: Comments Off on Apa aku Mulai My Own Penny Auction?

Apa aku Mulai My Own Penny Auction?

Iki wekasanipun pitakonan mung sampeyan sing bisa njawab. Janji miwiti lelangan Penny saka perspektif bisnis banget manca. Nanging, sampeyan kudu nimbang iku industri banget angel kanggo njaluk melu; uga ana sawetara tantangan unik sing bakal perlu kanggo ngatasi supaya dadi sukses. Ing mburi dina sing apa kitab iki kabeh babagan. Aku wus akeh nyoba lan gagal, nanging ing cathetan positif Aku wus akeh kasil.

Ing bisnis model lelangan Penny nawakake sampeyan kasempatan kanggo mbukak dhewe saka ngarep ing internet lan duweni potensi nggawe mayuta-yuta dolar mengkono. Yen sampeyan darmabakti, hard-digunakake lan kekarepan kanggo ndeleng proyek liwat ana prakara apa alangan sampeyan Tembang, sampeyan mbokmenawa sing pemilik lelangan Penny sukses ing panggawéan.

Mlaku lelangan Penny dhewe iku sawijining roller coaster emosi. Yen piranti lunak situs gagal utawa server tubrukan bisa Nulis bilai. Uga, yen sampeyan miwiti lelangan Penny tanpa sisih tengen marketing sampeyan bisa kanthi gampang mungkasi munggah bankrupting dhewe utawa golek dhewe target tuntutan hukum kanggo kang ora bisa kanggo kapal barang sing lelangan mati. Ana akeh panyedhiya lunak ing industri sing kurban produk dicacat sing ngedol sing idea ing ngimpi. Iki salah siji saka faktor contributing utama kanggo lelangan Penny netepi ing phase wiwitan dhisikan.

Saiki aku ora ateges kanggo ajrih sampeyan, nanging iku masalah nyata sing bisa duweni potensi Nulis bilai sing.

Comments are closed.