pennyauctionwizards Kebijakan Privasi

pennyauctionwizards enggal nyambung nang endi-endi, apa paling migunani kanggo wong-wong mau. Sembarang pengguna kedhaftar bisa ngirim Tweet, kang pesen 140 karakter utawa kurang sing umum déning gawan bisa kalebu konten liyane kaya foto, video, lan pranala menyang situs web liyane.

Tips Apa sampeyan ngomong ing pennyauctionwizards bisa viewed kabeh sak donya enggal.

Kebijakan Privasi iki nggambaraké carane lan nalika pennyauctionwizards nglumpukake, nggunakake lan Enggo bareng informasi nalika sampeyan nggunakake Layanan kita. pennyauctionwizards ditampa informasi liwat macem-macem kita situs web, SMS, API, kabar email, aplikasi, tombol, lan widget (ing “Layanan” utawa “pennyauctionwizards”). Contone, sampeyan ngirim kita informasi nalika sampeyan nggunakake pennyauctionwizards saka website kita, kirim utawa nampa Tweets liwat SMS, utawa pennyauctionwizards akses saka aplikasi kayata pennyauctionwizards for Mac, pennyauctionwizards kanggo Android utawa TweetDeck. Nalika nggunakake sembarang Layanan kita sampeyan idin kanggo koleksi, transfer, penipuan, panyimpenan, pambocoran lan sanès informasi minangka diterangake ing Kebijakan Privasi iki. Tanpa negara sing manggon ing utawa sumber informasi saka, sampeyan kuoso pennyauctionwizards kanggo nggunakake informasi ing Amerika Serikat lan negara liyane ing ngendi pennyauctionwizards makaryakke.

Yen sampeyan duwe pitakonan utawa komentar babagan Kebijakan Privasi iki, hubungi kita ing privacy@pennyauctionwizards.com utawa kene.
Koleksi lan Panganggone Informasi

Tips We ngumpulake lan nggunakake informasi ing ngisor iki kanggo nyedhiyani Layanan kita lan kanggo ngukur lan nambah mau liwat wektu.

Informasi Diklumpukake Senadyan Registration: Nalika lagi nggawe utawa reconfigure akun pennyauctionwizards, sing nyedhiyani sawetara informasi pribadhi, kayata jeneng, jeneng panganggo, sandi, lan alamat email. Sawetara informasi iki, contone, jeneng lan jeneng panganggo, didaftar publicly ing Layanan kita, kalebu ing kaca profil Panjenengan lan ing asil panelusuran. Sawetara Layanan, kayata search, profil user umum lan ndeleng dhaptar, ora mbutuhake pendhaptaran.

Informasi tambahan: Sampeyan bisa uga nyedhiyani kita karo informasi profil kanggo nggawe umum, kayata biografi singkat, lokasi, situs web, utawa gambar. Sampeyan bisa uga nyedhiyani informasi kanggo ngatur akun, kayata nomer telpon sèl kanggo pangiriman pesen SMS. Kita bisa nggunakake informasi kontak kanggo ngirim informasi babagan Layanan kita utawa pasar kanggo sampeyan. Sampeyan bisa nggunakake setelan akun kanggo batal saka kabar saka pennyauctionwizards. Sampeyan uga bisa batal ing ngisor iki instruksi sing ing kabar utawa instruksi ing kita website. Kita bisa nggunakake informasi kontak kanggo wong golek akun pennyauctionwizards Panjenengan, kalebu liwat layanan pihak katelu lan aplikasi klien. Setelan akun ngontrol apa wong bisa nggoleki sampeyan dening alamat email utawa nomer telpon sel. Sampeyan bisa milih kanggo upload buku alamat, supaya kita bisa mbantu nggoleki pennyauctionwizards pangguna ngerti. We mengko uga suggest wong ngetutake pennyauctionwizards adhedhasar alamat kontak buku diimpor, kang bisa dibusak saka pennyauctionwizards ing sembarang wektu. Yen sampeyan email kita, kita bisa supaya pesen, alamat email lan informasi kontak kanggo nanggepi panjalukan Panjenengan. Yen sampeyan nyambungake pennyauctionwizards akun kanggo akun layanan liyane supaya salib-post antarane pennyauctionwizards lan layanan sing, layanan liyane bisa ngirim kita Pendhaftaran utawa profil informasi sing layanan lan informasi liyane sing kuoso. Informasi iki mbisakake salib-posting, mbantu kita nambah Layanan, lan dibusak saka pennyauctionwizards ing sawetara minggu saka medhot saka pennyauctionwizards akun ing layanan liyane. Sinau luwih lengkap kene. Nyediakake informasi tambahan sing diterangake ing bagean iki tanggung pilihan.

Tweets, Following, Dhaptar Informasi lan Public liyane: Layanan kita sing utamané dirancang kanggo mbantu nuduhake informasi karo donya. Paling informasi sing nyedhiyani kita informasi sing takon kita nggawe umum. Iki kalebu ora mung pesen sing Tweet lan metadata sing disadhiyakake bareng karo Tweets, kayata nalika sampeyan tweeted, nanging uga ing dhaptar nggawe, wong sampeyan tindakake, ing Tweets sampeyan nyenthang minangka favorit utawa Retweet, lan akeh liyane bit saka informasi sing kasil saka nggunakake Layanan. Standar Kita meh tansah nggawe informasi sing nyedhiyani umum kanggo anggere sampeyan aja mbusak saka pennyauctionwizards, nanging kita umume menehi setelan kanggo nggawe informasi luwih pribadi yen sampeyan pengin. Informasi umum wis wiyar lan enggal disseminated. Kayata, informasi profil user umum lan Tweets umum uga ditelusuri dening mesin lan sing langsung dikirim liwat SMS lan API kita sawetara saka sudhut pangguna lan layanan, karo salah siji tuladha kang Amerika Serikat Library of Congress, kang Tweets arsip kanggo tujuan sajarah. Nalika enggo bareng informasi utawa isi kaya foto, video, lan pranala liwat Layanan, sampeyan kudu mikir kasebut kanthi teliti, bab apa sing nggawe umum.

Lokasi Informasi: Sampeyan bisa milih kanggo nerbitaké lokasi ing Tweets lan ing profil pennyauctionwizards Panjenengan. Sampeyan uga bisa marang kita lokasi sampeyan nalika sampeyan ngeset lokasi gaya ing pennyauctionwizards.com utawa ngaktifake komputer utawa piranti seluler kanggo ngirim kita informasi lokasi. Sampeyan bisa ngeset Tweet lokasi pilihan ing setelan akun lan mangerteni sing luwih lengkap babagan fitur iki kene. Katrangan cara kanggo ngowahin préferènsi lokasi seluler piranti kene. Kita bisa nggunakake lan nyimpen informasi bab lokasi sampeyan kanggo nyedhiyani fitur Layanan kita, kayata tweeting karo lokasi, lan kanggo nambah lan ngatur Layanan, contone, karo isi luwih relevan kaya tren lokal, crita, iklan, lan saran kanggo wong ngetutake.

Links: pennyauctionwizards uga nglacak carane sesambungan karo pranala tengen Layanan kita, kalebu kabar kita email, Layanan pihak katelu, lan aplikasi klien, dening redirecting klik utawa liwat cara liya. Kita nindakake iki kanggo nambah Layanan kita, kanggo nyedhiyani iklan luwih relevan, lan bisa kanggo nuduhake statistik klik kanthi jumlah ongko kayata carane akeh kaping link tartamtu iki diklik ing.

Cookies: Kaya akeh situs, iki digunakake “Cookies” teknologi kanggo ngumpulake data panggunaan situs web tambahan lan kanggo nambah Layanan kita, nanging kita ora mbutuhake cookie kanggo bagéan Layanan kita kayata nggoleki lan looking ing pengguna profil umum utawa dhaptar. A cookie Berkas iki data cilik sing wis ditransfer menyang hard disk ing komputer. pennyauctionwizards bisa nggunakake loro cookie sesi lan cookie ngengkel luwih ngerti carane sesambungan karo Layanan kita, kanggo ngawasi panggunaan kanthi jumlah ongko dening kita kedhaftar lan lalu lintas web nuntun ing Layanan kita, lan kanggo ngatur lan nambah Layanan kita. Paling browser Internet kanthi otomatis nampa cookie. Sampeyan bisa mulang browser Panjenengan, kanthi ngganti setelan, kanggo mungkasi nrima cookie utawa kanggo pituduh sadurunge nrima cookie saka situs web sing dibukak. Nanging, sawetara Layanan uga ora bisa dienggo kanthi bener yen mateni cookie.

Log Data: Kita server informasi kanthi otomatis rekaman (“Log Data”) digawe dening nggunakake Layanan. Log data bisa uga kalebu informasi kayata alamat IP panjenengan, Tipe browser, sistem operasi, kaca web referring, Kaca-kaca sing dibukak, lokasi, operator seluler piranti, piranti lan aplikasi ID, syarat-syarat search, lan informasi cookie. Kita nampa Log Data nalika sampeyan sesambungan karo Layanan kita, contone, ing wayah Panjenengan ngunjungi situs kita, mlebu menyang Layanan kita, sesambungan karo kabar kita email, nggunakake pennyauctionwizards akun keasliane menyang situs web pihak katelu utawa aplikasi, utawa ngunjungi situs web pihak katelu sing kalebu tombol pennyauctionwizards utawa widget. pennyauctionwizards migunakake Log Data kanggo nyedhiyani Layanan kita lan kanggo ngukur, Ngatur, lan nambah wong-wong mau. Yen durung rampung sadurungé, contone, minangka disadiakake ing ngisor kanggo Widget Data, kita salah siji bakal dibusak Log Data utawa mbusak sembarang Identifikasi akun umum, kayata jeneng panganggo panjenengan, Alamat IP lengkap, utawa alamat email, sawise 18 sasi.

Widget Data: Kita bisa Ngatur isi sing adhedhasar kunjungan menyang situs web pihak katelu sing nggabungake pennyauctionwizards tombol utawa widget. Nalika situs iki pisanan mbukak tombol kita utawa widget kanggo tampilan, kita nampa Log Data, kalebu kaca web sing dibukak lan cookie sing ngenali browser Panjenengan (“Widget Data”). Sawise maksimum 10 dina, kita miwiti proses mbusak utawa aggregating Widget Data, kang biasane cepet nanging ing sawetara kasus bisa njupuk munggah menyang minggu. Nalika kita duwe Data Widget, kita bisa nggunakake aplikasi iku kanggo Ngatur isi kanggo sampeyan, kayata saran kanggo wong ngetutake pennyauctionwizards. Isi Ngarang wis disimpen karo mung ID cookie browser lan wis kapisah saka Data Widget liyane kayata informasi page-riko. Fitur iki pilihan lan durung kasedhiya kanggo kabeh pangguna. Yen sampeyan pengin, sampeyan bisa mandhek dhisik utawa mateni, kang ngilangi saka browser Panjenengan cookie unik sing mbisakake fitur. Sinau luwih lengkap babagan fitur kene. Kanggo Tweets, Log Data, lan informasi liyane sing kita nampa saka interaksi karo pennyauctionwizards tombol utawa widget, pirsani ing bagean liyane Kebijakan Privasi iki.

Pihak katelu panyedhiya layanan: pennyauctionwizards nggunakake macem-macem layanan pihak katelu kanggo nyedhiyani Layanan kita, kayata hosting macem-macem blog lan wiki kita, lan kanggo kita mangertos nggunakake Layanan kita, kayata Google Analytics. Iki panyedhiya layanan pihak katelu bisa ngumpulake informasi dikirim dening browser Panjenengan minangka bagéan saka panjalukan kaca web, kayata cookie utawa alamat IP panjenengan.
Enggo bareng lan pambocoran

TipWe ora nyampekano informasi informasi pribadhi pribadi kajaba ing kahanan winates kasebut ing kéné.

Consent Panjenengan: Kita bisa nuduhake utawa nyampekano informasi informasi ing arah, kayata nalika sampeyan kuoso klien web pihak katelu utawa aplikasi kanggo ngakses akun pennyauctionwizards Panjenengan.

Panyedhiya layanan: Kita melu panyedhiya layanan kanggo nindakake fungsi lan nyedhiyani layanan kanggo kita ana ing Amerika Serikat lan ing luar negeri. Kita bisa nuduhake informasi pribadhi pribadi karo panyedhiya layanan kayata tundhuk kewajiban rahasia konsisten karo Kebijakan Privasi iki, lan ing kawontenan yen pihak katelu nggunakake data pribadi pribadi mung atas kita lan miturut instruksi kita.

Hukum lan Cilaka: Antawis apa-apa kanggo nalisir ing Kebijakan iki, kita bisa ngreksa utawa nyampekano informasi informasi yen kita pracaya iku akal perlu kanggo tundhuk karo hukum, angger-angger utawa bisa nyuwun legal; kanggo nglindhungi safety saka wong; kanggo alamat penipuan, masalah keamanan utawa technical; utawa kanggo nglindhungi hak utawa properti pennyauctionwizards kang. Nanging, apa-apa ing Kebijakan Privasi iki dimaksudaké kanggo matesi sembarang pertahanan legal utawa kabotan sing kudu menyang pihak katelu kang, kalebet perang, pamaréntah s, nyuwun kanggo nyampekano informasi informasi.

Kader Bisnis: Ing acara sing pennyauctionwizards wis melu bangkrut, panggabungan, disualekno, reorganization utawa Advertisement saka aset, informasi bisa didol utawa ditransfer minangka bagéan saka transaksi sing. Prajanji ing Kebijakan Privasi iki bakal aplikasi kanggo informasi minangka ditransfer menyang entitas anyar.

Non-Private utawa Non-Personal Information: Kita bisa nuduhake utawa nyampekano informasi non-pribadi, informasi dikumpulke utawa digunakake non-pribadi, kayata informasi profil user umum, Tweets umum, wong sampeyan tindakake utawa sing milu sampeyan, utawa nomer saka pangguna sing diklik ing link tartamtu (sanajan mung siji iya).
Ngowahi Personal Information Panjenengan

Yen sampeyan pangguna kadhaptar saka Layanan kita, kita nyedhiyani sampeyan karo pribadi lan setelan akun kanggo ngakses utawa ngowahi informasi pribadhi sing kasedhiya kanggo kita lan digandhengake karo akun.

Sampeyan uga bisa permanen mbusak akun pennyauctionwizards Panjenengan. Yen sampeyan tindakake pandhuan kene, akun bakal diuripake banjur dibusak. Nalika akun dipateni, iku ora viewable ing pennyauctionwizards.com. Kanggo nganti 30 dina sawise deactivation iku isih bisa kanggo mulihake akun yen ana sengaja utawa kaanggep bodho diuripake. Sawise 30 dina, kita miwiti proses mbusak akun saka kita sistem, kang bisa njupuk munggah menyang minggu.
Kebijakan Kita Menyang Anak

Layanan kita ora katuntun kanggo wong miturut 13. Yen sampeyan dadi weruh yen anak wis kasedhiya kita karo informasi pribadhi tanpa idin Panjenengan, hubungi kita ing privacy@pennyauctionwizards.com. Aku ora kena kanthi sengaja ngumpulake informasi pribadhi saka anak ing 13. Yen kita dadi weruh sing anak ing 13 wis kasedhiya kita karo informasi pribadhi, kita njupuk langkah-langkah kanggo mbusak katrangan lan siksa akun anak. Sampeyan bisa nemokake sumber tambahan kanggo tuwane lan cah anom kene.
EU Aman Harbor Framework

pennyauctionwizards tundhuk karo AS-E.U. lan US-Swiss Aman Harbor Wigati Privasi kabar, pilihan, transfer perjalanan, keamanan, integritas data, akses, lan pelaksanaane. Kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan program Aman Harbor, lan kanggo ndeleng sertifikat kita, please visit U.S. Departemen website Commerce.
Owah-owahan sing Kebijakan iki

Kita uga mbenakake Kebijakan Privasi iki saka wektu kanggo wektu. Ing versi paling anyar saka privasi bakal mrentah kita nggunakake informasi lan bakal tansah dadi ing https://pennyauctionwizards.com/privacy. Yen kita nggawe owah-owahan kawicaksanan iki sing, ing discretion kita, materi, kita bakal ngabari sampeyan liwat nganyari utawa email menyang alamat email sing digandhengake karo akun. Miturut terus kanggo ngakses utawa nggunakake Layanan sawise owah-owahan sing dadi èfèktif, sampeyan setuju kanggo bakal bound dening Kebijakan Privasi diubah.