5 June 2012
Comments: 0

PENNY AUCTION SOFTWARE ADD-ON'S

PENNY AUCTION SOFTWARE ADD-ON'S

Penny Auction Wizards sadean warna tambahan ons kang muji proyek administrator kang mlaku lelangan Penny sukses. Lunak desktop kita unik ndadekake urip luwih gampang dening Automating proses business lelangan.

Masalah: Penny Lelang nggawe sing akèh dhuwit, Nanging iki mbutuhake sing paling 10 auctions jam sing mlaku. Malah paling intuisi software Penny Auction Site bakal mbutuhake wektu pegawe lengkap kanggo persiyapan lan dhaftar auctions iki. Iki tugas biasane njupuk pemilik kabeh dina lan bisa dadi tedious sawise nalika lan biasane biaya rejeki ing bayaran lan ngatur ekstra.

 

 

Solution Ing: Ing Penny Auction Wizards lunak desktop ngidini pemilik lelangan Penny kanggo dhaptar lan kabeh dina Lelang ing detik.

 

Ing wiwitan administrator lumebu informasi database lelangan Penny kang. Iku bisa kanggo nyambung langsung menyang database lelangan Penny saka piranti lunak iki.

Leave a Reply