5 June 2012
Comments: 0

Penny Marketing Auction

PENNY AUCTION MARKETING

Salah langkah-langkah sing paling penting sing perlu dilakoni nalika launched situs iki drive lalu lintas langsung kanggo Penny Auction Panjenengan. Iki langkah sing penting amarga tanpa lalu lintas Penny Auction bakal nandhang sangsara losses gedhe.
We offer layanan disebut Penny Direct Auction Email Marketing. Saiki kita ugi database liwat 2,600,000 Pangguna Penny Auction sing sadurunge mlebu munggah liwat pasar affiliate lan Signups lelangan Penny umum.
Layanan iki iklan diangkah ing kelompok sing wis ngenalaken menyang model bisnis lan ing paling kasus wis dituku Paket bid ing sasi. Layanan email marketing iki digabungake karo tawaran pambuko utawa coupon kanggo mbujuk kedhaftar menyang gabung situs.
Kabeh paket kalebu dhaftar kiriman email, coupon kaca tawaran landing, domain marketing lan hosting.

Wigati dimangerteni ana akeh saingan metu ana sing nyoba kanggo kurban layanan sing padha. Padha Nanging AJA duwe jinis sing padha database kita ugi. Ing kasunyatan padha

 

Leave a Reply