Pengin ngerteni luwih akeh babagan piranti lunak solusi lelangan Penny kita? Sampeyan wis teka menyang Panggonan tengen! Klik saben pitakonan kanggo ndeleng jawaban katon langsung ngisor iku. Yen sampeyan mbutuhake informasi tambahan please menehi kita telpon saka 9 AM kanggo 9 PM Pacific Standard Time ing 888 407-0605.

Pitakonan Umum

Bisa aku njaluk akses menyang Tur panel admin kanggo website Tur Panjenengan?

Ya! Yen sampeyan seneng akses menyang Tur administrasi kita please nggunakake wangun kontak dumunung ing menu kita ndhuwur request rincian akses. Biasane kita bisa nyedhiyani rincian akses ing jam utawa supaya.

Carane ora solusi kanggo mbandhingaké liyane sade lunak lelangan Penny padha?

Penny tenan Software Auction Kita wis ngembangaken lunak lelangan Penny kanggo liwat 5 taun. Kita tenan tanggal sadurunge auctions Penny resmi wonten lagi dikenal dina iki. Amarga iki kasunyatan tenan kita wis watara wiwit awal lan duwe pangerten sing ngalangi saka carane bisnis model kerjane lan duwe kontak tingkat ndhuwur ing industri affiliate marketing uga minangka panyedhiya gateway pembayaran. Kuwat framework Software Penny Auction Kita digunakake dening auctions Penny paling gedhé ing industri.

Kita lunak wis diprogram ing Smarty PHP lan wis engine Cithakan dhewe. Iki ngidini kanggo nganyari tanpa effecting tema selaras. Timer Kita nggunakake Ajax Push kang mung wektu nyata solusi wektu kang nawakake stabil arepe rapi. Akeh panyedhiya piranti lunak liya nggunakake rancangan CAKE PHP boten stabil kang bakal implode nalika tugasaken.

Ngandika lawas dadi, sampeyan njaluk apa sing mbayar. Yen sampeyan are looking tuku $300 script lelangan Penny sampeyan bisa nyana kode boten stabil kang uga lack fitur-fitur lelangan Penny perlu kanggo mbukak bener.

Aku wis wis dituku script uwuh liyane saka PHP Penny Auction, Penny Script Auction utawa Penny Auction Soft. Bisa aku njaluk diskon saka sampeyan?

We sing weruh saka perusahaan iki lan padha lagi laku bisnis janjeni donya kanggo klien mung kanggo nyelehake mau padha lagi sirah nalika nerangake ing ngisor iki liwat karo dhukungan pelanggan utawa pangaturan dhewe. Yen sampeyan ana ing kahanan ngendi sampeyan perlu bantuan transitioning database customer liwat platform kita duwe ditulis pribadi selaras ngewangi sampeyan. Tambahan kita bisa kurban sing diskon pengungsi kasedhiya sampeyan bisa konfirmasi tuku asli saka vendor ing ndhuwur.

Aja kurban layanan pangaturan dhewe?

Penny Auction Wizards nawakake layanan pangaturan dhewe kanggo lelangan website Penny Panjenengan. We offer pembangunan PHP adat, Cithakan & desain account, Photo Shop layanan Graphic Design, Pangembangan aplikasi seluler kanggo iPhone lan Android, Pembangunan Flash game, Flex Development lan luwih. Yen sampeyan duwe konsep anyar sing pengin nggawa menyang pasar tim kita bisa ngowahi iku kanggo urip!

Ora piranti lunak duwe Plugins larang aku kudu tuku mengko ing?

Kita lunak wis dipra-rangkep karo liwat 1000 opsi sing perusahaan sell minangka nambah-ons. Kita pitados bilih lunak lelangan Penny Enterprise ngirim teka bek karo fitur-fitur kasebut dibangun ing. We do kurban pirang-pirang Nilai adhedhasar tambahan ons kang bakal irit wektu sampeyan ngatur website kayata desktop otomatis Lister kita lunak kang bakal Cut mudhun ing wektu melu mlaku lelangan Penny Panjenengan dina rata-rata.

Basa Apa ora support piranti lunak?

Software Kita ndhukung basa ing ngisor iki (** Tuku language pack dibutuhake)

Mandarin Chinese
Hindi / Urdu
Inggris
Spanyol
Perancis
Russian
Arab
Portugis
Bengali
Japanese
Jerman
Japanese
Ibrani
Aja aku kudu dadi wong technical kanggo mbukak lelangan Penny dhewe?

Lunak Kita adhedhasar CMS lan kalebu SETUP FREE lan instalasi. Iki tegese sampeyan njaluk website siji-tombol lengkap lan ora perlu sembarang technical pengalaman kanggo miwiti lelangan website Penny dhewe. Software Penny Auction Kita nerangake karo kabeh pribadi sing perlu kanggo miwiti lan ngatur situs dhewe. Nggunakake bali panel administrasi pungkasan kita sampeyan bisa kanthi gampang nambah anyar utawa ngganti isi ana.

Penny Software Auction Licensing

Carane Fast aku njaluk Berbagi Kula Sawise Purchase?

Sanalika sawise tuku wis diverifikasi dening kita sistem lisensi wis ditanggepi lan piranti lunak sing kasedhiya kanggo download. Nanging, saperangan iku bisa efek kayata anggota dening Echeck (iki ora wangun bener pembayaran lan bakal ditolak) utawa yen penipuan kadeteksi. Kita verifikasi kabeh pesenan dening telephone sadurunge lisensi ditanggepi.

Carane Kathah Kode Punika Kajaga Utawa loket?

Paket Starter lan Profesional Kita ngemot kanthi pindho kode sumber ndhelik (enkripsi prioritas lan enkripsi ioncube). Iki ora Nanging efek kemampuan kanggo ngowahi cithakan Panjenengan (.tpl) file utawa file CSS. Pangaturan dhewe Cithakan isih bisa njupuk Panggonan karo paket iki minangka engine Cithakan Smarty misahaké file cithakan saka kode ndasari. Yen sampeyan pengin duwe kode sumber lengkap pilihen paket Enterprise kita iki kalebu 99% kode mbukak sumber. Kanggo kode sumber lengkap hubungi kita kanggo reregan.

Kang Licensing Proteksi Do You Gunakake?

Mangga priksa manawa server wis ioncube diinstal. Iki bisa diinstal ing server WHM kanthi nggunakake compiler apache gampang. Wigati dimangerteni menawa nginstal kita tim kanthi otomatis masang modul needed kalebu ioncube sawise tuku.

Carane Akeh Situs Bisa Run Kanthi Berbagi Kula?

Sampeyan bisa mbukak (1) lelangan website Penny karo lisensi yen sampeyan dituku Starter kita , Professional utawa Enterprise paket lisensi.

Bisa Ngganti Berbagi Site Kula?

Ya. Sampeyan bisa mlebet panel klien sembarang wektu lan mateni lisènsi situs lan reissue menyang situs liyane. Nanging, kabeh piranti lunak ing mantan domain dilisensi kudu dibusak sadurunge aktivasi lisènsi kapindho.

Bisa Buy Full Source Code?

Aja

Bisa Sell Berbagi Kula?

Lisènsi punika ditransfer menyang partai sing kasedhiya informasi panel klien ditransfer kanthi Advertisement. Sing nduweni anyar lisensi bisa hubungi kita kanggo informasi sing arep diganti. Sampeyan kudu email kita huruf wewenang kang kita bisa email sampeyan kanggo nggampangake transfer. Sawise transfer iki njupuk nyeleh ora bisa kirim maneh.

Carane Aku Re-Ngetokake Berbagi Kula?

Sampeyan bisa uga mlebet panel lisènsi ing http://order.pennyauctionwizards.com/ Sawise mlebu ing sampeyan bisa nelusur bagean layanan lan ing lisensi sampeyan bisa reissue Panjenengan lisènsi kanthi milih tab cocok. Iki bisa uga kudu rampung yen sampeyan mindhah akun hosting server beda. Ing kasus paling iki bakal otomatis dianyari ing mriksa nganyari sabanjuré.

Pangaturan dhewe & Design Services

Panjenengan Nawakake pangaturan dhewe & Design Services?

Ya! Kita desain tim nawakake sawetara sing paling layanan toko foto ing bisnis. We offer iklan layanan lengkap kayata logo, Situs Cithakan, email Cithakan, lander Cithakan lan layanan iklan kayata video lan desain komersial.

Carane Kathah Panjenengan daya Kanggo Tema Custom utawa Brand?

Monty lengkap biaya paket desain khas Kita $2500 USD. Rega bisa beda-beda ing kerumitan desain lan integrasi Cithakan wektu.

Panjenengan Desain Penny Videos Auction & Komersial?

Ya! We offer sawetara format video lelangan Penny. Video khas gaya bisa viewed ing ngisor iki:

Product (Situs) Intro Videos. Video sing umume nuduhake ing kaca lander utawa kaca indeks utama. Sawijining temenan minangka cepet carane miwiti video sales.

Product Intro Sample

Mock News Crita Video

Tutorial Video

Branded Video Conto

Branded Video Conto 2

Ad TV Commerical Spot

Ad TV Commerical Spot 2

Panjenengan Nawakake Custom Voice Overs?

We have saka 25 voice talents kasedhiya kanggo kita desain tim. Saiki iki digunakake talents iki ing Produksi video, panggonan kanggo radio lan telephone sistem panjawab intros ngrekam. Mangga ngubungi sing kita bab layanan iki kanggo mangerteni sing luwih lengkap.

Aku Duwe PSDS My Own My Site Design, Bakal bisa Kanthi Iki?

Ya. Kita tim bisa karo Photoshop sembarang designs sampeyan wis kasedhiya padha ketemu specification desain minimal kita. Hubungi kita kanggo njupuk informasi iki.

Aku Duwe A Cithakan Saka Liyane Script Vendor, Bisa pindhah Pangguna Kula Lan Cithakan Kanggo Solution Panjenengan?

Saiki We offer Tulisan migration kanggo PHP Penny Auction lan auctions Microbids. Liyane lunak lelangan Penny kang dipasaraké umume bisa wis data migrated kasedhiya tim kita bisa ngakses database lan nindakake ngira.

Panjenengan Apa Designs Logo & Liyane Basic Design Modifikasi?

Our company bisa kurban layanan desain dhasar kanggo rega diskon. Iki kalebu loading logo dening FTP lan nggawe banner prasaja lan owah-owahan gambar liyane. Layanan iki bisa umume bisa dileksanakake kanthi cepet lan bisa kronologis ing checkout.

Yen aku Njaluk Custom Tema Will I Own It?

Ya! Tema adat minangka properti saka pemilik. Kita bisa takon ijin kanggo pertunjukan ing kita website. Nanging yen sampeyan milih ora ngidini kita ora bakal nyampekano informasi asal saka desain utawa resell tau.

Hosting & Specifications Server

Apa Jenis Hosting Aku kudu njaluk Diwiwiti?

Kita lunak wis diklasifikasikaké minangka piranti lunak solusi lelangan perusahaan Penny. Piranti lunak solusi iki mbutuhake server darmabakti utawa server pribadi virtual mlaku WHM / Cpanel karo OS Centos 6 sistem operasi. Iku bisa uga mbukak ing 32 utawa 64 mode dicokot.

Apa aku Need A Dedicated Server?

Penny Lelang duwe tingkat neng dhuwur. Pangguna lelangan Penny rata-rata mblanjakake saperangan jam Penawaran ing lelangan website Penny. Iki Senyawa jumlah pengunjung sampeyan bakal nampa ing jam sibuk lan iki tegese situs mbutuhake bandwidth lan sumber daya liyane server saka panyedhiya sambungan hosting iku cumadhang kanggo menehi limang dolar akun sasi. Tambahan kanggo tujuan keamanan Penny Lelang mbutuhake server darmabakti lagi biasane proses liwat $25,000 saben dina. Supaya kanggo proses kredit SIM sampeyan mbutuhake certificate SSL supaya njaga selaras PCI. Iki mbutuhake IP darmabakti. Jawaban lengkap kanggo pitakonan iki keamanan, kinerja lan bandwidth. Beware of sembarang vendor script lelangan Penny sing janjinipun sing solusi sing bisa mbukak ing platform sambungan. Auctions Penny sing sukan serius bisnis.

Apa Ginseng Hosting Kanthi Penny Auction Wizards?

Tim Penny Auction Server Kita saged fasilitas server darmabakti ing salah siji saka Amérika pusat data cepet. Kita wis darmabakti hardware siap kanggo masang enggal sawise sampeyan supaya kita lunak. Iki ndadékaké kanggo cahya cepet siji watara kaping ing lelangan website Penny Panjenengan. Nyewakake server darmabakti saka perusahaan liyane bisa njupuk dina kanggo masang lan sawetara perusahaan offer sethitik utawa ora support server sapisan provisioned.

Carane Long Ora Iku Njupuk Kanggo Masang Server & Set It Up?

Biasane kita bisa duwe sampeyan munggah lan aktif ing bab siji jam. Yen Jeksa Agung bisa ngetokake tau mengkene tim dhukungan kita server cumawis 24 jam dina kanggo mutusake masalah masalah sembarang hosting lan nyedhiyani nganyari piranti lunak server lan patching kanthi otomatis.

Yen aku Pilih Kanggo Inang Liya Apa Specifications Server Aku Need?

Lelangan Penny server piranti lunak kudu mbangun nggunakake specifications ing ngisor iki:

Dual inti khusus Server (Minimal) 4 GB of RAM Centos 5 (32 utawa 64 dicokot) WHM / Cpanel

Ideal server Spesifikasi:

Kotak inti Server 16 GB RAM Centos 5 WHM / Cpanel

Kita ora ndhukung liyane hosting panel utawa sistem operasi. Nanging piranti lunak sing mbukak ing sembarang PHP5 karo MYSQL 5 lingkungan kita ora bisa ngewangi karo jinis iki panginstalan. Iku nganti sampeyan kanggo mesthekake yen server meets specifications ndhuwur.

Apa Hosting Dhukungan Apa Panjenengan Nawakake?

Tim donya kelas server provisioning Kita nawakake Manajemen server lan nganyari layanan profesional karo saben kita panentu server. Kita ngawasi munggah kaping lan kinerja server lan bakal ngandhani sampeyan masalah ing menit saka deteksi. Kita uga kurban serep otomatis lan layanan wawas mbukak kritis liyane. Nalika sampeyan milih Penny Auction Wizards minangka panyedhiya hosting sampeyan nyambungake karo Tier a 1 pusat data dumunung ing Dallas, Texas kang disambungake langsung menyang Serat penyangga Internet kang. Iki ngidini kita kanggo ngirim kecepatan transfer data unmatched. Kita tim uga mangertèni lunak lelangan Penny kita lan metu lan strategi penyebaran prajurit kita kanthi cepet wis centered watara pangerten iki.

Bisa Upgrade Ing Sawetara Wektu?

Layanan Manajemen server kita bisa upgrade sampeyan ing sembarang wektu kanggo server luwih luwih cepet karo ora downtime.

Bisa Batal Kula Hosting & Pindhah panggonan liya Sawetara Wektu?

Ya. WHM nerangake karo lunak migration diinstal.

Biaya Software & Ragad kang

Apa Best Paket Kanggo Pilih?

Jawaban menyang pitakonan iki gumantung marang sawetara faktor.

Carane ora solusi kanggo mbandhingaké liyane sade lunak lelangan Penny padha?

Penny tenan Software Auction Kita wis ngembangaken lunak lelangan Penny kanggo liwat 5 taun saiki. Kita tenan tanggal sadurunge auctions Penny resmi wonten lagi dikenal dina iki. Amarga iki kasunyatan tenan kita wis watara wiwit awal lan duwe pangerten sing ngalangi saka carane bisnis model kerjane lan duwe kontak tingkat ndhuwur ing industri affiliate marketing uga minangka panyedhiya gateway pembayaran. Kuwat framework Software Penny Auction Kita digunakake dening auctions Penny paling gedhé ing industri.

Kita lunak wis diprogram ing Smarty PHP lan wis engine Cithakan dhewe. Iki ngidini kanggo nganyari tanpa effecting tema selaras. Timer Kita nggunakake Ajax Push kang mung wektu nyata solusi wektu kang nawakake stabil arepe rapi. Akeh panyedhiya piranti lunak liya nggunakake rancangan CAKE PHP boten stabil kang bakal implode nalika tugasaken.

Ngandika lawas dadi, sampeyan njaluk apa sing mbayar. Yen sampeyan are looking tuku $300 script lelangan Penny sampeyan bisa nyana kode boten stabil kang uga lack fitur-fitur lelangan Penny perlu kanggo mbukak bener.

Aku wis wis dituku script uwuh liyane saka PHP Penny Auction, Penny Script Auction utawa Penny Auction Soft. Bisa aku njaluk diskon saka sampeyan?

We sing weruh saka perusahaan iki lan padha lagi laku bisnis janjeni donya kanggo klien mung kanggo nyelehake mau padha lagi sirah nalika nerangake ing ngisor iki liwat karo dhukungan pelanggan utawa pangaturan dhewe. Yen sampeyan ana ing kahanan ngendi sampeyan perlu bantuan transitioning database customer liwat platform kita duwe ditulis pribadi selaras ngewangi sampeyan. Tambahan kita bisa kurban sing diskon pengungsi kasedhiya sampeyan bisa konfirmasi tuku asli saka vendor ing ndhuwur.

Aja kurban layanan pangaturan dhewe?

Ya

Ora piranti lunak duwe Plugins larang aku kudu tuku mengko ing?

Ora

Basa Apa ora support piranti lunak?

We sing weruh saka perusahaan iki lan padha lagi laku bisnis janjeni donya kanggo klien mung kanggo nyelehake mau padha lagi sirah nalika nerangake ing ngisor iki liwat karo dhukungan pelanggan utawa pangaturan dhewe. Yen sampeyan ana ing kahanan ngendi sampeyan perlu bantuan transitioning database customer liwat platform kita duwe ditulis pribadi selaras ngewangi sampeyan. Tambahan kita bisa kurban sing diskon pengungsi kasedhiya sampeyan bisa konfirmasi tuku asli saka vendor ing ndhuwur.

Aja aku kudu dadi wong technical kanggo mbukak lelangan Penny dhewe?

We sing weruh saka perusahaan iki lan padha lagi laku bisnis janjeni donya kanggo klien mung kanggo nyelehake mau padha lagi sirah nalika nerangake ing ngisor iki liwat karo dhukungan pelanggan utawa pangaturan dhewe. Yen sampeyan ana ing kahanan ngendi sampeyan perlu bantuan transitioning database customer liwat platform kita duwe ditulis pribadi selaras ngewangi sampeyan. Tambahan kita bisa kurban sing diskon pengungsi kasedhiya sampeyan bisa konfirmasi tuku asli saka vendor ing ndhuwur.

Dhukungan

Bisa aku njaluk akses menyang Tur panel admin kanggo website Tur Panjenengan?

Ya! Aku ora ngirim Tur panel admin rincian akses kita amarga akeh usaha hacking. Yen sampeyan seneng akses menyang Tur administrasi kita please nggunakake wangun kontak dumunung ing menu kita ndhuwur request rincian akses. Biasane kita bisa nyedhiyani rincian akses ing jam utawa supaya.

Carane ora solusi kanggo mbandhingaké liyane sade lunak lelangan Penny padha?

Penny tenan Software Auction Kita wis ngembangaken lunak lelangan Penny kanggo liwat 5 taun saiki. Kita tenan tanggal sadurunge auctions Penny resmi wonten lagi dikenal dina iki. Amarga iki kasunyatan tenan kita wis watara wiwit awal lan duwe pangerten sing ngalangi saka carane bisnis model kerjane lan duwe kontak tingkat ndhuwur ing industri affiliate marketing uga minangka panyedhiya gateway pembayaran. Kuwat framework Software Penny Auction Kita digunakake dening auctions Penny paling gedhé ing industri.

Kita lunak wis diprogram ing Smarty PHP lan wis engine Cithakan dhewe. Iki ngidini kanggo nganyari tanpa effecting tema selaras. Timer Kita nggunakake Ajax Push kang mung wektu nyata solusi wektu kang nawakake arepe seemless stabil. Akeh panyedhiya piranti lunak liya nggunakake rancangan CAKE PHP boten stabil kang bakal implode nalika tugasaken.

Ngandika lawas dadi, sampeyan njaluk apa sing mbayar. Yen sampeyan are looking tuku $300 script lelangan Penny sampeyan bisa nyana kode boten stabil kang uga lack fitur-fitur lelangan Penny perlu kanggo mbukak bener.

Aku wis wis dituku script uwuh liyane saka PHP Penny Auction, Penny Script Auction utawa Penny Auction Soft. Bisa aku njaluk diskon saka sampeyan?

We sing weruh saka perusahaan iki lan padha lagi laku bisnis janjeni donya kanggo klien mung kanggo nyelehake mau padha lagi sirah nalika nerangake ing ngisor iki liwat karo dhukungan pelanggan utawa pangaturan dhewe. Yen sampeyan ana ing kahanan ngendi sampeyan perlu bantuan transitioning database customer liwat platform kita duwe ditulis pribadi selaras ngewangi sampeyan. Tambahan kita bisa kurban sing diskon pengungsi kasedhiya sampeyan bisa konfirmasi tuku asli saka vendor ing ndhuwur.

Apa ora support wektu urip tegese?

Penny Auction Wizards bakal nyedhiyani nganyari piranti lunak kita kanggo urip. Iki ora kalebu samubarang pangaturan dhewe utawa kode modifikasi menyang situs web. We do tawari layanan pangaturan dhewe nanging iki PAID layanan. Nalika sampeyan tuku sing paket Software Penny Auction saka Penny Auction Wizards sampeyan bakal nampa paket kita piranti lunak lan buku Fedex. Tambahan kita nginstal

Aja kurban layanan pangaturan dhewe?

Tim pembangunan Kita lunak kasusun saka pangembang PHP, gawe mobile (Coco (Apple)/Android), C # lan C lan Photoshop CSS perancang. Kanggo ragad ekstra kita bisa dipunginaaken kanggo ngatur lelangan tema Penny Panjenengan, kode utawa berkembang sembarang bisa nambah ing sampeyan bisa ngimpi munggah. Ing sasi kita wis dikembangaké aplikasi MLM, aplikasi seluler, Aplikasi Facebook, adat Flash game lan mesin Slot, aplikasi poker lan akeh liyane.

Yen mbutuhake pangaturan dhewe hubungi kita kanggo njaluk penawaran proyek Panjenengan. Tim tagihan kita metu ing tingkat warata per proyek.

Ora piranti lunak duwe Plugins larang aku kudu tuku mengko ing?

Aja! Iki salah sawijining fitur mbedhakake saka piranti lunak kita mungsuh kita saingan. Kita paket ton fitur menyang kita lunak kang standar ing piranti alus sing kita ngedol. Kita saingan bakal ngedol sing script mirah nanging bakal merpati lan repes sampeyan ing Plugins beda lan nambah ing kang.

Basa Apa ora support piranti lunak?

Ndhukung piranti lunak Kita 127 basa global, kalebu basa FM.

Aja aku kudu dadi wong technical kanggo mbukak lelangan Penny dhewe?

Aja, mung kawruh Internet dhasar dibutuhake, kita bakal olahraga sampeyan nggawe liyane! Kanthi Penny Auction Wizards sampeyan ora duwe padha sumelang ing bab lack saka support. Pakar Auction Penny darmabakti Kita bakal lumaku panjenengan liwat langkah situs dening langkah lan nyedhiyani latihan video rinci. Kanthi saben urutan sampeyan uga nampa buku Sukses Auction disebut Penny kita. Kitab punika langkah dening guide langkah kanggo miwiti lelangan Penny dhewe lan mlaku sampeyan sanadyan proses.

Apa Desk Perangkat Lunak: Top Auto Lister Panjenengan?

Saka taun kita pengalaman ing loro auctions Penny ngembangaké lan mlaku wong-wong mau kita wis ngadhepi akeh tantangan kabeh wiwitan Penny Auction ups ngadhepi ing basis saben dina. Amarga iki kita wis dikembangaké solusi lelangan Penny donya nyata.

Piranti lunak otomatis Lister mung ngidini sapa dhaptar dina worth kebak auctions karo klik siji saka tombol. Aplikasi nganggo Windows lan nyimpen pemilik lelangan saka hiring wong darmabakti kanggo ngatur lan nggawe auctions dina rata-rata.