Penny Auction Wizards Hosting Katentuan Pangginaan supados langkung Service

Penny Auction Wizards wis wholly diduweni dening Penny Group Auction. Istilah Penny Auction Group layanan mrentah nggunakake Penny Auction Wizards lan Penny Auction Wizards.

Penny Group Auction, Inc. nyedhiyakake layanan web hosting kanggo pelanggan ing saindhenging donya. Dipuntedahaken syarat-syarat layanan sing dirancang kanggo nyedhiyani tingkat paling dhuwur saka layanan sing kasedhiya.

Content

Kabeh layanan sing disadhiyakake dening Penny Group Auction, Inc. sing digunakake kanggo tujuan resmine mung. Transmission, panyimpenan, utawa presentation saka informasi sembarang, data utawa materi ing nglanggar sembarang Amerika Serikat Federal, Negara Bagean utawa Lokal hukum dilarang. Iki kalebu, nanging ora winates kanggo: materi hak cipta, materi kita ngadili bakal anceman utawa saru, materi sing jeopardizes nasional keamanan, utawa materi sing dilindhungi dening perdagangan utawa hukum liyane. Subscriber setuju kanggo indemnify terus aman Penny Group Auction, Inc., saka sembarang claims asil saka nggunakake Subscriber kang layanan Penny Auction Group kerusakan kang Subscriber utawa katelu liyane.

Conto isi utawa pranala dilarang kalebu (nanging ora winates kanggo):

IRC Software

Lunak pirat

Hacking Camping, program utawa arsip

Situs warez

Distribusi saka file musik utawa materi liyane kang nduwèni akun ora duwe hak cipta.

Penny Group Auction, Inc. bakal tunggal wasit minangka apa ngebentuk nglanggar provision.Content iki sing ora ketemu standar iki bakal dibusak tanpa kabar sadurunge Subscriber.

Housing saka samubarang file ing ngisor iki dianggep nglanggar syarat layanan:

IRC – Kita saiki ora ngidini IRC, Irungnya endhog, TV, utawa IRC bot dilakokno ing server kita utawa jaringan. File referensi kanggo IRC utawa likeness kuwi sing dilarang.

Proxies – Aku ora ngidini server proxy samubarang jinis, apa kanggo panggunaan pribadi utawa bisnis. File referensi kanggo sembarang proxy utawa likeness kuwi sing dilarang.

Port Mindhai – Aku ora ngidini sembarang jenis mindhai port kanggo bakal rampung ing utawa saka server kita utawa jaringan.

Commercial Iklan – Email

Spam, I.E. ing ngirim email unsolicited, saka sembarang Group server Penny Auction utawa server sembarang dumunung ing jaringan Group Penny Auction wis STRICTLY dilarang. Group Penny Auction bakal tunggal wasit minangka apa ngebentuk nglanggar panentu iki. Iki uga kalebu milih-program mail milih-metu lan mail sing salah siji langsung utawa ora langsung referensi domain sing ana ing akun ing Penny Group Auction.

Mlaku Mailing Lists durung dipesthèkaké. Lengganan alamat email kanggo sembarang dhaptar mailing tanpa ijin Express lan verifiable saka pemilik alamat email ora diidini. Kabeh mailing lists mbukak dening Penny Auction pelanggan Group kudu Ditutup-loop (“Dikonfirmasi milih-in”). Pesen konfirmasi langganan ditampa saka saben pemilik alamat kudu katahan ing file kanggo duration saka orane saka dhaftar mailing. Purchasing utawa sade dhaptar alamat email saka pihak 3rd kanggo mailing utawa saka sembarang domain Penny Auction Wizards. tuan rumah, utawa referencing sembarang akun Penny Group Auction, dilarang.

Iklan, ngirim, utawa digunakake nggawe dhuwur sembarang perangkat lunak, program, produk, utawa layanan sing dirancang kanggo sing nglanggar Aup iki utawa Aup samubarang Provider Internet Service liyane, kang kalebu, nanging ora winates kanggo, facilitation saka liya kanggo ngirim Unsolicited Email Bulk, wiwitan saka Pinging, banjir, mail-bombing, text-bombing, unsolicited olahpesen teks akeh utawa ora ngaku saka serangan layanan dilarang.

Alamat email cultivating, utawa dikumpulke ora sah alamat email tanpa kabar sadurunge saka pemilik alamat email wis strictly dilarang.

Operating akun atas jenenge, utawa karo, utawa reselling layanan sembarang, wong utawa perusahaan kadhaptar ing Spamhaus Register saka Dikenal Operasi Spam (Rock) database ing www.spamhaus.org dilarang.

Kabeh perusahaan marketing komersial email kudu bakal menyang Ngontrol nyerang Non-solicited Porno Marketing (CAN-spam) Undhang-undhang saka 2003. Saliyane perusahaan kuwi dilarang ing ngirim mail akeh saka “jeneng domain nganggo” karo pangayoman privasi whois.

Iklan & Promosi Watesan

Ing ngisor iki cara Penny Auction klien Group sing dilarang saka iklan, mromosiaken utawa nggawe claims related to layanan sing tuan rumah marang infrastruktur ing Penny Group Auction. Watesan iki kalebu apa wis diijini supaya nyatakake ing website, kanggo pelanggan, ing promosi lan ing bahan iklan. Watesan iki ditrapake kanggo claims dening klien kang nyeritakake menyang layanan tuan rumah dening Penny Group Auction.

Claims related to DDOS Mitigation utawa layanan kakait klebu, nanging ora winates kanggo, pangayoman proxy, ngaku saka pangayoman layanan, ngaku kaenthengan layanan utawa ddos ​​utawa dos layanan.

Sembarang kegiatan ilegal utawa Kabeh

Sembarang layanan sing dimaksudaké kanggo ngapusi wong liya;, scam, fitnah, meksa utawa mbujuk wong menyang aktivitas Kabeh

Server Abuse

Sembarang usaha kanggo pindhah utawa nimbulaké gawe piala kanggo server Penny Group Auction utawa Subscriber saka Penny Group Auction wis strictly dilarang kalebu, nanging ora winates kanggo:

Ngangkut barang menyang server utawa akun sing ora sah kanggo ngakses.

Ngakses data utawa njupuk tumindak kanggo diwenehi layanan sing ora dimaksudkna kanggo sampeyan utawa panggunaan piranti.

Nyoba kanggo satelit, mindhai utawa nyoba kerentanan saka sistem sembarang, subsistem utawa jaringan.

Tampering, hacking, ngowahi, utawa ngukur keamanan utawa bukti asli digunakake corrupting utawa breaching tanpa wewenang tepat.

Materi sing ngandhut virus ngirim, Trojan jaran, Cacing, bom wektu, cancelbots utawa rutin program komputer utawa mesin kanthi maksud utawa pengaruh saka bakal ngrusak, ngancurake, disrupting utawa digunakake impairing fungsi komputer utawa operasi saka sistem.

Ngganggu, intercepting utawa expropriating sistem sembarang, data utawa informasi.

Ngganggu layanan apa wae kanggo pangguna, tuan rumah utawa jaringan kalebu, tanpa watesan, kanthi overloading, “banjir,” “mailbombing,” utawa “nabrak” sistem komputer.

Sampeyan bakal dianakaké jawab total kanggo kabeh tumindak dileksanakake dening akun apa iku bisa rampung dening sampeyan utawa dening wong.

Kabeh sub-jaringan Penny Group Auction, Inc. lan kabeh server kudu bakal menyang kawicaksanan ing ndhuwur.

Sandi Keamanan lan akun wewenang

Penny Group Auction menehi keluwesan pelanggan liwat sandhi dhewe, akses akun lan tata cara wewenang. Pelanggan sing tanggung jawab kanggo milih cara asli cocok lan milih informasi sing tepat kang bakal digunakake kanggo keasliane akun. Iku tanggung jawab saka customer kanggo nglindhungi informasi sing dipigunakaké kanggo keasliane akun sing. Akses akun, keamanan sandhi lan keamanan server sing tanggung jawab saka customer. Group Penny Auction ora bakal liable kanggo maksud apa kerusakan, langsung utawa ora langsung, yen kasil saka akses ora sah akun, sandi mantunaken masalah ingkang guyub utawa hacking.

Bandwidth Takeran lan overage Fees – Transfer Internet Data

Penny Auction Wizards menehi rong cara kanggo tuku paket bandwidth kanggo Internet Data Transfer i) Bundled Packages Bandwidth – utawa – ii) Pay Minangka You Go.

Nalika mundhut bundled Bandwidth Paket transfer bandwidth metu bakal digunakake kanggo ngetung bandwidth panggunaan Panjenengan. Transfer data mlebu ora bakal diitung menyang bandwidth panggunaan bundled Panjenengan. Yen panggunaan transfer data nyata ngluwihi jumlah paket bandwidth sampeyan bakal dikenani biaya ragad bandwidth overage saliyane menyang bundled Bandwidth daya. Ing ragad bandwidth overage bakal kasebut ing urutan. Saiki ragad bandwidth overage padha Pay nyatakake Minangka You Go pangisian daya bandwidth metu. ($0.05 Manggung)

Nalika mundhut Pay Minangka You Go paket bandwidth, transfer data mlebu lan telpon metu diisi dhewe ing beda tarif kasebut nalika sampeyan dituku paket bandwidth. Transfer data mlebu saiki free. Nalika nggunakake Pay Minangka You Go rencana bandwidth sampeyan bakal mung bisa dikenani biaya kanggo bandwidth panggunaan Panjenengan nyata.

Penny Auction Wizardss Networking Private

Penny Auction Wizardss jaringan pribadi ngidini server kanggo komunikasi karo saben liyane liwat internal, jaringan pribadi didhewekaken. Bandwidth digunakake ing jaringan pribadi gratis lan ora Count marang bandwidth panggunaan biasa.

Server Dhukungan

Support dhasar lan pangopènan darmabakti server diwenehake ing discretion saka Penny Group Auction, Inc. Ing cilik saka kedadean erroneous utawa masalah support ndawakake ngluwihi apa kita nemtokake dadi ing dunyo pitulungan cukup, support wis diregani minangka nderek:

$50/jam

Scheduled Maintenance lan downtime

Penny Auction Group bakal migunakake iklan akal efforts kanggo nyedhiyani layanan 24 jam dina, pitung dina minggu. Subscriber ngakoni yen saka wektu kanggo wektu layanan uga bisa diaksès utawa inoperable kanggo macem-macem alasan, kalebu cara pangopènan mesti utawa nginggilaken (“Scheduled downtime”); utawa malfunctions layanan, lan nimbulaké ngluwihi kontrol Penny Auction Group utawa kang ora mlebu akal foreseeable dening Penny Group Auction, kalebu gangguan utawa Gagal telekomunikasi utawa pranala transmisi digital, serangan jaringan musuhan, utawa rame jaringan utawa gagal liyane. Group Penny Auction bakal nyedhiyani ing paling 48 jam kabar advance menyang Subscriber kanggo Scheduled Downtimes, lan bakal nggunakake efforts cukup iklan kanggo nyilikake sembarang gangguan liyane, inaccessibility lan / utawa inoperability server web sawijining. Group Penny Auction wis ora tanggung jawab kanggo downtime asil saka tumindak pangguna.

Fees

Penny Auction Wizards bakal ngisi daya sampeyan Fees nyatakake ing Order Panjenengan. Nalika ngetokake Penny Auction Wizards Server kertu kredit bakal kebak utawa imbangan akun bakal dijupuk kanggo prasetya minimal kang bakal dadi salah siji daya pro-dirating saben wulan kanggo rega dhasar saka Penny Auction Wizards Server sing wis dipilih utawa lengkap . Prasetya minimal iki bakal disimpen minangka kredit ing akun lan panggunaan jam nyata saka Penny Auction Wizards Server lan kabeh layanan related bakal dijupuk saka kredit iki. Penny Auction Wizards sing kebak ing tambahan tagihan jam adhedhasar panggunaan nyata. Yen Penny Auction Wizards Server wis numpes, sampeyan mung bakal dikenani biaya kanggo panggunaan nyata lan seko saka prasetya minimal bakal tetep minangka kredit ing akun.

Kajaba sing wis digawe arrangements liyane, Penny Auction Wizards bakal ngisi kertu kredit utawa nyuda saka imbangan dhuwur tanpa invoice minangka nderek: (i) kanggo ambalan Fees, ing advance, utawa sak dina pisanan saben siklus tagihan, lan (ii) Fees non-ambalan (kayata Fees kanggo dhisikan pesawat-up, overages, ngétung Fees siklus, lan Pendhaftaran jeneng domain) utawa watara tanggal dianggo, utawa ing utawa watara dina pisanan ing siklus tagihan sing nderek ing tanggal dianggo, ing pilihan Penny Auction Wizards kang; kasedhiya yen Penny Auction Wizards bisa ngenteni kanggo ngisi kertu kredit utawa nyuda saka imbangan akun nganti total Fees kanthi jumlah ongko amarga ing paling $50. Kajaba digunakake sarujuk ing Ordo, siklus tagihan bakal wis mbayar saben wulan, diwiwiti ing tanggal sing Penny Auction Wizards pisanan ndadekake Layanan kasedhiya kanggo sampeyan.

Ing sawetara kasus, Penny Auction Wizards bakal saiki “Kira-kira Monthly daya”. Ing “Kira-kira Monthly daya” diwenehake minangka duweni kanggo sampeyan bantuan budget expenses saben wulan. Nanging, Kira-kira Monthly daya iku ngira atos saka biaya adhedhasar panggunaan saiki lan ora bakal dijamin Panjenengan saben wulan pangisian daya. Akeh item bisa ngganti pangisian daya saben wulan, kalebu, nanging ora winates kanggo, serep, firewalls, bandwidth panggunaan, dhukungan, jeneng domain, jaringan pribadi lan layanan liyane pilihan Penny Auction Wizards sing milih kanggo ngaktifake.

Penny Auction Wizards uga nundha kabeh layanan (kalebu layanan sing disadhiyakake miturut marang Order ingkang boten mathuk utawa persetujuan liyane kita kudu karo sampeyan) yen biaya kita kertu kredit sing ditolak kanggo maksud apa alesan. Penny Auction Wizards bisa ngisi kapentingan ing jumlah kasep ing 1.5% saben sasi (utawa ing tingkat legal maksimum yen kurang saka 1.5%). Yen jumlah sembarang kasep dening luwih saka telung puluh (30) dina, lan Penny Auction Wizards ndadekke legal ajeg kanggo ngumpulake, utawa engages koleksi agensi, sampeyan uga kudu mbayar biaya cukup Penny Auction Wizards kang kumpulan, kalebu Fees Agung lan biaya pengadilan. Kabeh Fees sing nyatakake lan bakal kebak ing US dolar. Sembarang “kredit” kita uga utang sampeyan, kayata kredit kanggo Gagal kanggo ketemu garansi tingkat layanan, Bakal Applied kanggo Fees amarga saka sampeyan kanggo layanan, lan ora bakal mbayar kanggo sampeyan mbalekaken. Biaya sing ora gegeran ing sewidak (60) dina saka tanggal daya sing conclusively dianggep akurat. Sampeyan kudu nyedhiyani Penny Auction Wizards karo informasi faktual akurat kanggo Penny Auction Wizards nemtokake yen tax sembarang amarga bab panentu saka Layanan, lan yen Penny Auction Wizards wis dibutuhaké déning hukum kanggo ngumpulake pajak ing panentu saka Layanan, sampeyan kudu mbayar Penny Auction Wizards jumlah tax sing punika amargi utawa nyedhiyani bukti puas saka kewajiban saka tax. Sampeyan kuoso Penny Auction Wizards diwenehi laporan kredit ing sembarang wektu sak tembung saka Agreement ing. Sembarang kredit sing kita bisa utang sampeyan, kayata kredit kanggo obat SLA, Bakal Applied kanggo Fees ora dibayar kanggo layanan utawa dibalekake marang kowe, ing pilihan kita.

Pembatalan & Pembayaran maneh

Penny Auction Wizards nawakake pembayaran maneh ing server aktif minangka lagi layanan nyoto non returnable digital non. Sampeyan bisa uga ora nyuwun mbalekaken kanggo sembarang layanan sing wis render lan sampeyan setuju kanggo waive tengen kanggo chargeback kita layanan render kajaba kesalahan utawa server Gagal buktiaken sampun wonten.

Penny Auction Wizards akun tetep aktif nganggo utawa tanpa urip Penny Auction Wizards lan akun bisa terus bakal dikenani biaya kanggo panyimpenan saka Penny Auction Wizards Server Images utawa layanan related nganti Penny Auction Wizards akun wis mungkasi. Kanggo siksa akun Auction Wizards Penny Panjenengan, ngirim panjaluk pembatalan nulis kanggo support@pennyauctionwizards.com. Sawise tim dhukungan kita verifies sing sah kanggo mbatalake akun, kabeh Penny Panjenengan Auction Wizards akun bakal dibatalake lan sembarang imbangan kredit isih ing akun bakal langsung dibalekake menyang kertu kredit.

Sembarang nglanggar Penny Group Auction, Pirsani Katentuan Pangginaan supados Inc. kang Service Agreement bakal kasil ora mbalekaken.

Akun persiyapan, Mandap, lan Billing

Akun bakal kebak ing dina supaya wis diproses, preduli saka tanggal tagihan akun. Akun ora bakal kebak maneh nganti siklus tagihan sasi sabanjuré dadi. Tanggal Billing ana ing kapisan lan 15 saben sasine.

Mriksa Pesenan: Mriksa Pesenan: Akun kanggo pelanggan sing pengin kanggo mbayar dening mriksa bakal persiyapan nalika mriksa ditampa dening Penny Group Auction, Inc.

Mateni akun amarga pembayaran overdue: Akun bakal dipatèni yen pembayaran ora ditampa ing 14 dina saka tanggal invoice. Yen akun wis dipatèni, sampeyan bisa uga dikenani biaya ragad reconnection nganti $50 supaya mbisakake maneh akun.

Mandap saka akun amarga pembayaran overdue: Yen akun ora mbayar ing 30 dina saka tanggal invoice, akun bakal mungkasi lan kabeh informasi ing akun bakal dibusak.

Prosedur Pembatalan: Bukti bener kepemilikan akun bakal dibutuhake kanggo siksa akun. Iki kalebu, nanging ora winates kanggo, sandhi tagihan utawa frasa sandhi akun digawe dening pelanggan. Informasi Non-aman, kayata alamat email kontak utawa akun alamat tagihan, ora cekap minangka verifikasi keamanan. Persetujuan sasi kanggo sasi kanggo layanan kanthi otomatis gawe anyar saben sasi ing subyek perpetuity menyang pembatalan ditulis liwat bantuan tiket mejo (https://www.Penny Auction Wizardsondemand.com/manage) utawa email sing dikirim support@pennyauctionwizards.com (subyek email kanggo bukti bener kepemilikan akun). pennyauctionwizards ora bisa kanggo gawe jadwal panjalukan pembatalan.

Bali Priksa Fee lan Kartu Kredit daya mburi A ragad paukuman mriksa bali saka $25 bakal dikenani biaya kanggo akun sembarang customer kang kanggo maksud apa mriksa kanisthan dening institusi financial sing. Ragad iki bakal waived yen mriksa iki bali ing kesalahan, kasedhiya yen ndhukung dokumentasi wis diajukake. Ragad mriksa lan paukuman bali kudu mbayar langsung supaya njamin sing layanan bakal tetep online lan kasedhiya. Yen customer utawa sapa anggota atas customer kang wis ditulis loro kir utawa luwih bali, mriksa cashing hak istimewa bakal revoked. Yen mriksa bali iki digunakake kanggo mbayar kanggo akun luwih saka siji customer kang, saben akun bakal dinilei $25 ragad mriksa bali. Pembayaran digawe dening mriksa bali sing ngowahi saka akun customer, ninggalake imbangan amarga lan kebayar langsung. Saldo pinunjul sing tundhuk ing Fees ora dibayar lan Badung akun kawicaksanan lan awet penundaan server utawa mandap akun. Yen akun wis mungkasi kabeh informasi ing akun bakal dibusak.

Kertu kredit ngisi maneh ragad saka $50 bakal dikenani biaya kanggo akun sembarang customer kang kanggo maksud apa daya maneh ditampa dening institusi financial sing. Jumlah pangisian daya asli lan ragad paukuman kudu mbayar langsung supaya njamin sing layanan bakal tetep online lan kasedhiya. Yen customer utawa sapa anggota atas customer kang wis digunakake kertu kredit kanggo mbayar kanggo layanan pungkasan ing 2 utawa luwih chargebacks, bakal kasil hak istimewa pembayaran kertu kredit kang revoked (lengkap pembayaran bakal amarga liwat wesel utawa nransfer kabel). Ragad iki bakal waived lan hak istimewa pembayaran kertu kredit dados kasunyatan saengga amangke yen chargeback ing ngasilaken ing kesalahan, kasedhiya yen ndhukung dokumentasi wis diajukake. Yen kertu kredit iki digunakake kanggo mbayar luwih saka siji akun customer asil ing macem-macem chargebacks, saben akun bakal dinilei $50 ragad. Chargebacks ditampa sing ngowahi saka akun customer kang, ninggalake imbangan amarga lan kebayar langsung. Saldo pinunjul sing tundhuk ing Fees ora dibayar lan Badung akun kawicaksanan lan awet penundaan server utawa mandap akun. Yen akun wis mungkasi kabeh informasi ing akun bakal dibusak.

Layanan duweni kanggo Pelanggan

Kabeh layanan kayata serep lan Cpanel sing kasedhiya kanggo duweni saka Subscriber. Iku tanggung jawab tunggal Subscriber kanggo njaga serep Subscriber dhewe data. Penny Group Auction, Inc. ora tanggung jawab kanggo data ilang utawa kanggo data ilang amarga lunak pihak katelu sing ora maintained dening Penny Group Auction, Inc. Staff program. (Cpanel ora magepokan karo Penny Group Auction, Inc.)

Gunakake promosi

Penny Auction Group utawa Penny Auction Wizards bisa ngrujuk dhumateng Paduka, Perusahaan, utawa logo iku kanggo tujuan promosi. Jeneng perusahaan, logo lan layanan sing padha kasedhiya kanggo customer dening Penny Auction Group bisa dipigunakaké ing bahan promosi, iklan, Rilis marketing, newsletter, keterangan umum lan ing Penny Group situs Auction. Su iki bakal strictly winates kanggo pambocoran sing Group Penny Auction wis kasedhiya layanan kanggo perusahaan lan ora ngemot sembarang rahasia, informasi sensitif utawa tertutup ing referensi kaya mengkono. Su uga ora nyedhiyani sembarang wong dingerteni informasi bab informasi individu utawa technical gegayutan konfigurasi server lan desain digunakake dening customer ing Penny Group Auction. Nanging, Group Penny Auction uga nyampekano informasi informasi sembarang dijaluk dening hukum pelaksanaane utawa nalika dipeksa dening pengadilan supaya, hukum utawa peraturan sing ditrapake.

Sembarang layanan sing karya utawa profesional dileksanakake utawa diwenehake dening Penny Auction Group ing iki Agreement bakal ora bisa dianggep Work Kanggo Hire,. nanging Group Penny Auction bakal ngawèhaké non-eksklusif, lisènsi non-ditransfer kanggo Sampeyan, kanggo dadi Agreement iki, sawijining karyawan, afiliasi, lan pihak katelu bayar dening Penny Group Auction.

Kebijakan Berbagi Microsoft Software.

Microsoft, uga Penny Group Auction perusahaan privasi, ora ngidini sing nyawiji saka kepemilikan lisènsi Microsoft. Kanggo conto, customer ora bisa nggunakake Group Penny Auction dituku lisènsi Windows Server magepokan karo lisensi customer dhewe MSSQL utawa Product Microsoft liyane. Iki nglanggar kawicaksanan lisènsi Microsoft. Customer bakal duwe diwenehi kabeh lisensi Microsoft liwat Penny Group Auction. Ing sawetara kedadean, kita bisa ngidini customer kanggo sumber kabeh produk Microsoft dilisensi, kalebu OS. Nanging, kabeh lisensi kudu diwenehake dening customer lan bisa uga ora pipis, Group Penny Auction dilisensi produk Microsoft. Sembarang pitakonan gegayutan privasi iki bisa ono kanggo sales@pennyauctionwizards.com

Batesan Kerusakan utawa Tanggung Jawab

Kajaba minangka diterangake ing SLA, pennyauctionwizards INC ora bakal BE LIABLE TO Customer FOR gawe piala sing disebabake UTAWA RELATED TO SERVICES Customer'S UTAWA kasekengan manfaataken SERVICES kajaba CUASED BY salah kang disengaja. pennyauctionwizards INC. Ora bakal BE LIABLE TO Customer FOR ilang bathi, Ora langsung, Khusus UTAWA Penting, Kerusakan CONSEQUENTIAL UTAWA PUNITIVE. NOTHWITHSTANDING apa else IN THIS SYARAT UTAWA SERVICE AGREEMENT, THE Bukaan AGGREGATE hukuman OF pennyauctionwizards INC lan ANY OF karyawan ITS, AGENTS UTAWA afiliasi, UNDER ANY THEORY OF LAW ora ngirim EXCEEN THE AMOUNT OF FEES IT wis dikumpulake ing AKUN IKI. Kajaba minangka digunakake kasedhiya IN THIS SYARAT SERVICE AGREEMENT, pennyauctionwizards INC nyedhiyani kabeh PRODUCTS lan SERVICES “AS IS”, TANPA JAMINAN UTAWA SAMUBARANG PERSYARATAN, Apa EXPRESS, UTAWA diwenehake lan DISCLAIMS ALL diwenehake JAMINAN, Kalebu nanging ora winates, THE JAMINAN diwenehake ING MERCHANTABILITY OF Fitness kanggo tujuan tartamtu. Customer bakal BE ndheweni tanggung jawab kanggo pilihan THE, Panganggone, Lan SUITABIL ITY PRODUK ANY lan SERVICE lan pennyauctionwizards INC bakal duwe NO hukuman sing digandhengake karo forgoing THE. LANGGANAN ARE tanggung jawab kanggo njupuk KEAMANAN SERVERS.

Umum

Terms Of Service sing ngganti tanpa kabar sadurunge subyek.

Istilah iki Service sing kontrak sah naleni antarane pelanggan lan Penny Auction Group, Inc.

Mbukak akun, Subscriber setuju bakal bener ing syarat-syarat ndhuwur nyatakake.

Apa-apa ora kadhaptar ing Katentuan Pangginaan supados langkung Service mbukak kanggo interpretasi lan owah-owahan dening Penny Group Auction, Inc. pangurus tanpa kabar sadurunge.

Sembarang nglanggar Katentuan Pangginaan supados langkung iki Service bakal kasil mandap saka akun. Penny Group Auction, Inc. njogo hak kanggo siksa akun tanpa kabar sadurunge.

Ing kasus sing customer wis mungkasi kanggo nglanggar siji utawa luwih saka Penny Auction Group Katentuan Pangginaan supados langkung Service, Penny Auction Group cadangan hak kanggo lali akses menyang, lan / utawa, ngremuk data-data customer disimpen ing server offending utawa akun. Penny Auction Group uga ing discretion dhewe ngijini akses menyang akun mungkasi. Yen Group Penny Auction setuju kanggo nyedhiyani akses menyang akun kang wis mungkasi amarga Katentuan Pangginaan supados langkung nglanggar Service, customer bakal tundhuk pangisian daya siji-wektu $500 utawa luwih kanggo nutupi biaya saka hard drive, kloning, Processing lan kapal.